.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » Ionescu Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 4:17 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Ionescu
MesajMesaj postat: Fri Oct 07, 2005 10:41 pm
Raspunde cu citat
adi_craioveanu
manager
manager

-58 Lei grei
Items

Aderat16 Mar 2005
Mesaje350
Locatieg.enescu

ce a facut ionescu la nationala? a fost inclus in lot?
MesajMesaj postat: Fri Oct 07, 2005 11:03 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Din pacate, pana acum nici unul din ziarele de sport centrale nu a facut cunoscuta echipa care a jucat in Finlanda..se pare ca ziaristii trimisi acolo nu au fost interesati de tineret..pescuiesc, probabil...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Sat Oct 08, 2005 11:34 am
Raspunde cu citat
alexxxutzu20
Suporter
Suporter

0 Lei grei
Items

Aderat07 Oct 2005
Mesaje11
LocatieTitan-Bucuresti

Chiar ca, sunt tare curios: cum s-a jucat, cine cate a dat si cui, amanunte din-astea ziaristice..... spune multe despre presa romana, nu? Si cand te gandesti ca stim aproape totul despre nunta lui Mutu... angry
MesajMesaj postat: Mon Dec 05, 2005 7:46 pm
Raspunde cu citat
adi_craioveanu
manager
manager

-58 Lei grei
Items

Aderat16 Mar 2005
Mesaje350
Locatieg.enescu

prosport/ gazetasporturilor -> ionescu catre psv pt !!! 3,5 milione de EURO !!!
mititelu nu si nu. ba tata... sunt 3 jumate
de 3 jumate dupaia decat te uiti pe la echipele din divizia a si zici: vrem aia si aia si aia... si nu mai luam oamenii de la surfing
MesajMesaj postat: Mon Dec 05, 2005 8:24 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Oferta este tentanta, daca e si adevarata. Sau, ma rog, daca suma mentionata este adevarata, ca m-am plictisit de anunturi gen, Inter Milano da 10 mil euro pe Radoi dar gigi vrea 20...
De urmarit...banii ar fi buni pentru a investi in echipa, dar, repet nu stiu cat e de credibila suma anuntata, mai ales ca s-a spus ca A. Ionescu a revenit la Stiinta deoarece PSV nu putea sa-i plateasca salariul de 200 000 euro (?!?)....
Siteul oficial al lui PSV nu spune nimic, deocamdata in acest sens.

Redau stirea din Prosport:
Andrei Ionescu este aproape de un transfer la PSV Eindhoven

Jucătorul Universităţii Craiova, Andrei Ionescu, se află în Olanda, unde a asistat la meciul formaţiei PSV Eindhoven cu NAC Breda, din campionat, urmând să fie prezent şi la întâlnirea cu Fenerbachce, din Liga Campionilor.
Ionescu, care s-a mai pregătit cu PSV Eindhoven, se află în Olanda alături de managerul Ovidiu Stângă şi de directorul de marketing, Adi Popa.
Ionescu ar putea reveni la PSV Eindhoven, care este dispusă să ofere până la 3, 5 milioane de euro pentru jucătorul Universităţii Craiova, spun unele surse.
"Nu mă interesează oferta nici unui club din Europa pentru nici un jucător, cu atât mai puţin pentru Ionescu. Îmi pun mari speranţe în el şi am mai spus-o, lângă el vreau să reclădească echipa Universităţii. Îl voi lăsa pe Andrei şi pe orice jucător să ne părăsească atunci când vor aduce un trofeu pentru Craiova", a spus patronul grupării oltene, Adrian Mititelu.
De asemenea, jucătorul craiovean Mihai Dina ar putea efectua pregătirile cu PSV până la începutul returului Diviziei B.
MesajMesaj postat: Tue Dec 06, 2005 1:17 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

PSV oferă 3,5 milioane de euro pentru Andrei Ionescu
de Mario MARILIO

Internaţionalul de tineret al Universităţii este dorit din această iarnă de celebrul club olandez, câştigător al Cupei Campionilor Europeni la finele anilor ’80.
Juniorul Universităţii, Andrei Ionescu, se află de câteva zile în Olanda. A plecat în vacanţă imediat după Sfântul Andrei, urmând să rămână acolo, probabil, până după sărbătorile de iarnă. Ajuns la Eindhoven, unde în trecut s-a antrenat cu formaţiile de juniori ale PSV-ului, Ionescu a fost primit de oficialii olandezi cu braţele deschise şi cu o ofertă concretă de a semna un contract cu faimosul club batav. Surse prezente la Eindhoven susţin că Ionescu a apărut în aceste zile mai mereu în paginile de sport ale cotidienelor locale, în care este dat oficial la PSV. “PSV-ul a făcut o ofertă pentru transferul său de 3,5 milioane de euro şi jucătorul va semna un acord în aceste zile”, scriu olandezii. Ieri, preşedintele Consiliului Director al Universităţii, Adrian Mititelu, nu a dorit să dea prea multe detalii, afirmând totuşi: “Într-adevăr, avem oferte pentru unii dintre fotbaliştii noştri. Sunt foarte mulţi bani oferiţi pentru ei, dar pe noi nu ne interesează deocamdată. Am spus, nu vând nimic, pentru că vreau să fac o formaţie de top la Craiova şi aşa va fi”. Un alt jucător al Universităţii despre care s-a spus că e dorit de PSV este Mihai Dina. Acesta va pleca în Olanda la începutul lunii ianuarie şi se va pregăti cu echipa batară. Deşi iniţial se anunţase că va rămâne în Olanda doar până la reunirea lotului alb-albastru (care va avea loc pe 16 ianuarie), Dina va reveni la Craiova abia în momentul când se va relua campionatul, în martie. “Dina va sta la Eindhoven până când va începe campionatul în România. Va face un program de recuperare acolo, în urma operaţiei la genunchi suferite acum un an, mai ales că zilele trecute i-a fost scoasă tija din picior”, a spus un oficial oltean.

Sursa: ESO
MesajMesaj postat: Tue Dec 06, 2005 2:15 am
Raspunde cu citat
Mr. Juvete
Suporter
Suporter

410 Lei grei
Items

Aderat27 Sep 2005
Mesaje43
LocatieBucuresti

Daca e adevarata oferta olandezilor nu vad de ce Mititelu ar refuza-o. Poate ca nu o sa se mai intalneasca cu o asemenea oferta pt un jucator de divizia B. Nu cred ca i-ar sari cineva in cap, daca din banii obtinuti de pe urma transferului i-ar investi in club.
MesajMesaj postat: Tue Dec 06, 2005 2:55 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Mititelu afirma in ESO care proprietati in valoare de 100 mil euro (nu stiu cate hectare de teren intravilan in Craiova...).
Acuma, proprietatea e una, sa scoti bani din ea, e alta. Ca sa nu mai vorbim de cei care au bani dar tot nu reusesc performante in fotbal (ma gandesc la Inter Milano).

Sigur, nu i-ar sari nimeni in cap lui Mititelu daca i-ar oferi ineva atatia bani pe un jucator...mai ales ca e vorba de un club de afara...dar, este oferta adevarata? Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Tue Dec 06, 2005 5:25 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vrsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

nu cred ca au fost mai mult de 2-3 jucatori care sa fi plecat din campionatul nostru pentru o suma de transfer mai mare de 3 mil euro. asa ca o oferta de 3.5 mil pt un junior de divizia B nu mi se pare chiar credibil. oricum se pare ca mititelul nu il da.
iar daca ar fi adevarat si s-ar realiza transferul nu pot sa-l acuz pe mititelu, e o afacere buna.
MesajMesaj postat: Tue Dec 06, 2005 7:15 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

TitanGirl wrote:

Vrajeala.
Mititelu o sa "refuze" pentru ca nu ii ofera nimeni acesti bani si va capata imagine de patron care tine cu adevarat cu "Stiinta", ca uite ce oferta buna a refuzat el. juggle
MesajMesaj postat: Tue Dec 06, 2005 7:29 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

WhiteLion wrote:
TitanGirl wrote:

Vrajeala.
Mititelu o sa "refuze" pentru ca nu ii ofera nimeni acesti bani si va capata imagine de patron care tine cu adevarat cu "Stiinta", ca uite ce oferta buna a refuzat el. juggle

...si creste si cota jucatorului.
NU E MOMENTUL VANZARII!!!!
MesajMesaj postat: Wed Dec 07, 2005 1:05 pm
Raspunde cu citat
iftime ionut
Suporter
Suporter

397 Lei grei
Items

Aderat09 Nov 2004
Mesaje39
Locatietargu neamt

craiova procedeaza,daca il vinde pe ionesu asa de repede,ca si in alti ani cand a dat jucatori cu carul altor echipe pe care nu a facut decat sa le intareasca.e drept,in cazul de fata e vorba de o putere a fotbalului european insa,intreb,cum vom mai avea vreodata stabilitate si omogenitate la echipa daca relatiile de joc n-au timp sa se inchege?pleaca ionescu,vin niste australieni cvasinecunoscuti.sa nu cumva,fereasca dumnezeu sa avem surpriza ca in vara sa o luam de la capat cu "derbyuri'' la motru si caracal.cred ca nu este un bun moment sa-l vindem pe ionescu.
FORZA STIINTA!!!!!!!!!!!!!!! Lion
MesajMesaj postat: Wed Dec 07, 2005 5:27 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vrsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova