.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> SUPORTERII » Suporterii Stiintei vazuti de media » "Iris" a dedicat un nou cantec Universitatii
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 2:21 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
"Iris" a dedicat un nou cantec Universitatii
MesajMesaj postat: Tue Sep 27, 2005 12:46 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

“Iris” a dedicat un nou cântec Universităţii
de Cristi D. NEFIRU

Versurile melodiei “Iris Maxima”

Nu vom privi în urmă / La amintiri cu triste ploi / Şi n-am crezut degeaba că ploaia asta e pentru voi. / Doar voi în lumea asta aţi căutat visul din noi. / Şi acum, când l-am găsit, / Cântarea asta-i pentru voi / Şi ce dacă e vânt, şi ce dacă sunt ploi? / Nu ne vom opri din noapte în zori / Ne-aţi dat puterea, ne-aţi dat speranţa... / De a fi împreună mereu! / Noi ştim ce e durerea să recunoşti când eşti învins / Mai dulce e victoria când eşti primit cu flori de iris.

Arhicunoscutul grup autohton de muzică rock “Iris” a lansat o melodie dedicată grupării-fanion a Olteniei. Este vorba despre “Iris Maxima”, hit ce ar putea deveni în scurt timp un nou imn al Universităţii Craiova, după deja celebrele “Cântec pentru Oltenia” şi “O iubire alb-albastră”. Componenţii formaţiei au interpretat “Iris Maxima” în faţa fanilor alb-albaştri duminică-seară, în Parcul “Romanescu”. Cristi Minculescu (foto), solistul trupei “Iris” - formată în 1977 -, este un suporter înfocat al echipei din Bănie, încă din copilărie. Născut pe 9 ianuarie 1959, Minculescu declară că iubeşte echipa olteană încă de la vârsta de cinci ani, din anul promovării Universităţii pe prima scenă fotbalistică a ţării: “Cine poate să-l uite pe Nelu Oblemenco, o dată ce l-a văzut jucând, sau superba echipă a Craiovei din anii ’80? Ce să fac?! Sunt oltean şi cei care s-au născut în aceasta zonă sunt condamnaţi să ţină cu Ştiinţa”. Cu ocazia festivalului internaţional “Cerbul de Aur”, ediţia 2002, cântăreţul a dedicat echipei sale de suflet melodia “Strada ta”. Ulterior, Minculescu a afirmat cu mândrie: “Toate melodiile le-aş dedica Universităţii. Nu a fost nimic premeditat, aşa am simţit în acele clipe. Şi, aşa cum se ştie, foarte mulţi olteni, împătimiţi ai fotbalului, au fredonat ultimul vers al acelui cântec - «Te aştept mereu, fără tine mi-e greu»”. În dese rânduri, Minculescu nu s-a ferit să spună: “Eu închin acestei echipe sufletul şi viaţa mea, fiindcă am crezut şi voi crede mereu în şansa ei”.
MesajMesaj postat: Tue Sep 27, 2005 3:02 am
Raspunde cu citat
doroftei
Moderator
Moderator

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje33
LocatieCraiova

Cantecul este acum disponibil in Multimedia, sub categoria IMN-uri! Hallo
MesajMesaj postat: Tue Sep 27, 2005 3:29 pm
Raspunde cu citat
adi_craioveanu
manager
manager

-58 Lei grei
Items

Aderat16 Mar 2005
Mesaje350
Locatieg.enescu

nu stiam abia astept sa ascult ...
"Iris" a dedicat un nou cantec Universitatii
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> SUPORTERII » Suporterii Stiintei vazuti de media
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO