.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ALTE SPORTURI » JO: ciudatenie - suedeza descalificata
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Thu Aug 21, 2008 11:08 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
JO: ciudatenie - suedeza descalificata
MesajMesaj postat: Fri Feb 24, 2006 8:20 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8664 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje296
Locatiechicago, usa

PROSPORT

O suedeză, descalificată în urma unui start fals cauzat de un soneria unui telefon mobil

Concurenta suedeză din concursul olimpic de snowboard, Sara Fischer, a fost descalificată după un start fals provocat de soneria unui telefon mobil, în cea de-a 2-a manşă a calificărilor din proba de slalom uriaş paralel, joi, la Bardonecchia, în cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Torino.

"Când au început bip-urile de start, a sunat telefonul unui oficial, iar eu m-am lansat crezând că era ultimul bip, însă poarta a rămas închisă şi am căzut, a explicat Sara Fischer. M-am ridicat rapid şi am contuat cursa. Nu ar fi trebuit să o fac. Ar fi trebuit să rămân în start şi să cer un nou "run", aşa cum cere regulamentul, însă eu am continuat să surfez, a adăugat Fischer cu ochii în lacrimi. Trebuia să mă opresc, pentru că ştiam regulamentul care îţi cere să nu te mai continui după un astfel de incident. Este greu să reacţionezi corect la ceva care nu ţi s-a mai întâmplat niciodată".

"Sunt tristă pentru că aştept cursa asa de patru ani, a continuat sportiva. ÃŽnsă, ca studentă la medicină, văd oameni care se află în situaţii mult mai tragice decât a mea şi atunci nu mă mai plâng".

ÃŽn prima manşă a calificărilor, suedeza în vârstă de 25 ani realizase al 14-lea timp (din 30) şi se afla într-o poziţie bună pentru a intra pe tabloul final.
JO: ciudatenie - suedeza descalificata
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ALTE SPORTURI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO