.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI » Jocuri
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 7:46 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Jocuri
MesajMesaj postat: Wed Oct 05, 2005 8:34 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Unele jocuri nu au instructiuni. De unde sa stim noi, utilizatorii si jucatorii de rand, cum se joaca? Rolling Eyes
Re: Jocuri
MesajMesaj postat: Wed Oct 05, 2005 8:50 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

TitanGirl wrote:
Unele jocuri nu au instructiuni. De unde sa stim noi, utilizatorii si jucatorii de rand, cum se joaca? Rolling Eyes

Pe acest site nu exista utilizatori si jucatori de rand.... angry

ps am sa vad cum vine cu instructiunile pentru toate jocurile, desi imi amintesc ca oricare dintre cei care joaca pot completa aceste instructiuni..daca nu toti, moderatorii sigur pot... Cool
MesajMesaj postat: Wed Oct 05, 2005 8:53 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

[quote="Stiinta"]
TitanGirl wrote:

Citat:
Pe acest site nu exista utilizatori si jucatori de rand.... angry

ps am sa vad cum vine cu instructiunile pentru toate jocurile, desi imi amintesc ca oricare dintre cei care joaca pot completa aceste instructiuni..daca nu toti, moderatorii sigur pot... Cool

Very Happy Laughing
MesajMesaj postat: Sun Apr 01, 2007 4:14 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

De ce nu pot juca ufo101, cat bat, secondofmadness si historz quiz, iar la basket si gunslinger nu mi se salveaza scorul ? Cum se joaca air_sk8ing si kerrybush ?
Jocurile de unde sunt ? Cine le-a facut ?
MesajMesaj postat: Mon Apr 02, 2007 4:01 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Secondofmadness si history quiz intr-adevar nu merg. Ca urmare le-am sters.
UFO101 si Cat Bat imi merg fara probleme. Poate nu ai versiunea corecta de Flash (parca 8 iti trebuie ca sa poti juca jocurile respective).

La basket si gunslinger cred ca este un scor minim care trebuie atins inainte ca sa-ti poti salva scorul. Am jucat gunslinger de 2 ori...prima oara nu mi-a salvat scorul, a doua oara mi l-a salvat (cand a fost mult mai mare). Iar la basket cred ca trebuie sa termini toate rundele ca sa-ti poti salva scorul.

Nu stiu cum se joaca air_sk8ing. Poate cineva care are scorul deja inregistrat sa te poata ajuta cu instructiuni. Cat despre kerrybush, tu esti cel din mijloc. Cand cei doi 'candidati' incep sa se 'impuste' tu trebuie sa-i protejezi. Scopul este sa sa-i protejezi cat mai mult. Scutul este dosarul din mana individului din centru. Folosind sagetile stanga, dreapta, sus, jos incerci sa blochezi cat mai multe lovituri.

Sper ca te-am lamurit Smile
MesajMesaj postat: Thu Apr 05, 2007 11:24 pm
Raspunde cu citat
WhiteLion
Suporter infocat
Suporter infocat

1136 Lei grei
Items

Aderat24 Aug 2005
Mesaje150
LocatieBucuresti

Multumesc. UFO am jucat si de la alt calculator si tot n-a mers. La basket am facut punctajul unuia din clasament, dar tot nu mi-a salvat. Altfel, toate bune, pana la urma nu e asa important.
Jocuri
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » PROBLEME UTILIZATORI
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO