Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Jocuri |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Unele jocuri nu au instructiuni. De unde sa stim noi, utilizatorii si jucatorii de rand, cum se joaca?  |
|
|
|
|
 | Re: Jocuri |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| TitanGirl wrote: | Unele jocuri nu au instructiuni. De unde sa stim noi, utilizatorii si jucatorii de rand, cum se joaca?  |
Pe acest site nu exista utilizatori si jucatori de rand....
ps am sa vad cum vine cu instructiunile pentru toate jocurile, desi imi amintesc ca oricare dintre cei care joaca pot completa aceste instructiuni..daca nu toti, moderatorii sigur pot...  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
[quote="Stiinta"] | TitanGirl wrote: | Unele jocuri nu au instructiuni. De unde sa stim noi, utilizatorii si jucatorii de rand, cum se joaca?  |
| Citat: | Pe acest site nu exista utilizatori si jucatori de rand....
ps am sa vad cum vine cu instructiunile pentru toate jocurile, desi imi amintesc ca oricare dintre cei care joaca pot completa aceste instructiuni..daca nu toti, moderatorii sigur pot...  |
 |
|
|
|
|
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
De ce nu pot juca ufo101, cat bat, secondofmadness si historz quiz, iar la basket si gunslinger nu mi se salveaza scorul ? Cum se joaca air_sk8ing si kerrybush ?
Jocurile de unde sunt ? Cine le-a facut ? |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Secondofmadness si history quiz intr-adevar nu merg. Ca urmare le-am sters.
UFO101 si Cat Bat imi merg fara probleme. Poate nu ai versiunea corecta de Flash (parca 8 iti trebuie ca sa poti juca jocurile respective).
La basket si gunslinger cred ca este un scor minim care trebuie atins inainte ca sa-ti poti salva scorul. Am jucat gunslinger de 2 ori...prima oara nu mi-a salvat scorul, a doua oara mi l-a salvat (cand a fost mult mai mare). Iar la basket cred ca trebuie sa termini toate rundele ca sa-ti poti salva scorul.
Nu stiu cum se joaca air_sk8ing. Poate cineva care are scorul deja inregistrat sa te poata ajuta cu instructiuni. Cat despre kerrybush, tu esti cel din mijloc. Cand cei doi 'candidati' incep sa se 'impuste' tu trebuie sa-i protejezi. Scopul este sa sa-i protejezi cat mai mult. Scutul este dosarul din mana individului din centru. Folosind sagetile stanga, dreapta, sus, jos incerci sa blochezi cat mai multe lovituri.
Sper ca te-am lamurit  |
|
|
|
|
 | |  |
|
WhiteLion
|
| Suporter infocat |

|
1136 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Aug 2005 | | Mesaje | 150 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Multumesc. UFO am jucat si de la alt calculator si tot n-a mers. La basket am facut punctajul unuia din clasament, dar tot nu mi-a salvat. Altfel, toate bune, pana la urma nu e asa important. |
|
|
|
|
|