Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Sunteti de acord sa plece Bornescu, Tanasa si Saceanu? |
| Da
|
|
11% |
[ 1 ] |
| Nu |
|
88% |
[ 8 ] |
|
| Total Voturi : 9 |
|
 | Liber la plecari? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Se pare ca daca am "scapat" de grija aducerii de jucatori, din motivul binecunoscut, nu suntem linistiti in privinta plecarilor.
Bornescu pare sa plece la Rapid iar Tanasa si Saceanu sunt ofertati de cele doua Politehnici.
Cum asta iarna au plecat Ciuca si Velcovici, iar de venit doar Njock ar fi singurul, lotul pentru campionatul viitor pare destul de subtirel. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| nu inteleg cum miti vrea sa faca lot pt campionatu viitor. chiar vrea sa completeze lotul numai cu jucatori de la primavara? pai asa nici vorba sa putem ataca locurile 1-5!!! ne vom multumi an de an cu locurile 8-12....nu este asta ceea ce vrem!!!!!!! vrem performanta!!!!!! |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | | nu inteleg cum miti vrea sa faca lot pt campionatu viitor. chiar vrea sa completeze lotul numai cu jucatori de la primavara? pai asa nici vorba sa putem ataca locurile 1-5!!! ne vom multumi an de an cu locurile 8-12....nu este asta ceea ce vrem!!!!!!! vrem performanta!!!!!! |
Arjica n-are bani si nici minte sa faca echipa la Craiova. Personal astept epoca post Raj, cu el n-am sperante. Daca il da Bornescu suntem candidati seriosi la retrogradare. Nu cred ca mai sunt multe de spus despre epoca Raj Kapur Arjica Mititelu Boouaveni.
 |
|
|
|
|
|