.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL EXTERN » Arhiva » LIGA CAMPIONILOR - 2005-06 Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:39 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Thu Mar 09, 2006 7:12 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

S-au incheiat si optimile.
Surprizele ar fi eliminarea detinatoarei trofeului, FC Liverpool (0-1 la Lisabona si 0-2 acasa) de catre Benfica si a Realului Madrid (0-1, acasa si 0-0 pe Highsburry) de catre Arsenal Londra, probabil cea mai slab cotata dintre echipele engleze aflate in competitie.
Barcelona s-a multumit cu un egal (1-1), dupa victoria de la Londra si a trecut de Chelsea.
Pe o gafa de portar (cum a mentionat si gac), Juventus a reusit sa treaca de Werder Bremen (2-3 si 2-1). Villareal s-a calificat greu, dupa doua egaluri (2-2 la Glasgow si 1-1 acasa) in fata lui Rangers. Lyon a trecut usor de PSV Eindhoven (1-0 afara si 4-0 acasa), iar MIlan mai usor decat se astepta de Bayern (1-1 la Munchen si 4-1 acasa).
Saptamana viitoare se joaca mansa a doua a confruntarii Ajax - Inter (2-2 la Amsterdam).

ps gac, apropo de gafe de portari...acum vreo doua decenii, in returul Eintracht - dinamo (0-2 la Bucuresti), la 1-0 pentru nemti, in min. 90, Stefan iese pe o centrare usoara, prinde mingea si apoi o scapa...unde? exact in capul batranului Grabowski , care alunecase si se hodinea si el intins pe gazon..din scafarlia respectivului mingea s-a dus in poarta...probabil de suparare, Satmareanu II a sarit parleazul si disparut in pauza dinaintea prelungirilor..si dus a fost...in prelungiri nemtii au mai dat un gol...
MesajMesaj postat: Fri Mar 10, 2006 5:12 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

Iata tragerea la sorti a sferturilor de finala in Champions League:

FC Arsenal - Juventus Torino
Olympique Lyon - AC Milan
Cistigatorul dintre Inter Milano/Ajax Amsterdam - FC Villarreal
Benfica Lissabona - FC Barcelona

Semifinalele:

Arsenal/Juventus - Inter sau Ajax/Villarreal
Lyon/Milan - Benfica/Barcelona
MesajMesaj postat: Sat Mar 11, 2006 8:16 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Barcelona !!!!! Forza Barca!!
MesajMesaj postat: Wed Mar 29, 2006 1:29 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

@big brother, daca tii cu barca sterge-ti avatarul cu juve! Wink

In rest nu pot spune decit ca Juve m-a dezamagit si chiar enervat prin prestatia ridicola in meciul tur cu Arsenal! Juve nu a avut mai nici o sansa...in rest au faultat ca niste disperati...Camoranesi si Zebina au fost eliminati de pe teren dupa cumulul de cartonase galbene! Sincer, mi-as fi dorit sa-i vad jucind pe Bremen in locul lor, decit sa-l vad pe Mutu cum isi duce tricoul la plimbare! Asa o trupa de aroganti ca Juve in acest meci n-am mai vazut! De fapt Arsenal nu a prea avut probleme cu ei! cel mai bun la italieni a fost portarul Bufon care a aparat impecabil!
Barcelona a jucat bine la Benfica, dar nu a reusit sa inscrie. scor final 0-0.
Vad pe Barca si Arsenal in semifinale!
MesajMesaj postat: Thu Mar 30, 2006 12:49 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

In turul celorlalte doua meciuri din sferturi Inter Milano a invins pe Villareal cu 2-1. Villareal a deschis scorul prin Forlan dupa 43 de secunde de joc. Dupa numai 3 minute Adriano a reusit sa egaleze dupa o greseala a apararii spaniole. Golul victoriei a fost marcat de Martins in min 54.
Riquelme a nimerit numai bara transversala pentru spanioli dupa o lovitura libera. In rest spaniolii au jucat defensiv chiar si dupa ce Inter conducea cu 2-1. Va ramine de vazut cum va fi returul.

In celalalt meci Lyon si AC Milan au jucat 0-0. Shevcenco a avut doua ocazii la inceputul primei reprize. Pe parcursul meciului Lyon a dominat meciul si a avut citeva sanse de gol. Mijlocasii ambelor echipe s-au neutralizat si nu s-au creat multe faze de gol. Vom vedea cum se descurca Lyon pe Giuseppe Meazza.
MesajMesaj postat: Thu Mar 30, 2006 6:20 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

In partidele tur ale sferturilor de finala, partide disputate marti si miercuri s-au inregistrat rezultatele:
Arsenal Londra - Juventus 2-0 (1-0), goluri marcate de Fabregas ('40, foto) si T. Henry ('69). Italienii o mare deceptie, cu Mutu neconvingator si cu doi jucatori eliminati pe final de meci (Camoranesi si Zebina)! La ce nivel de osmopolitism a ajuns fotbalul la nivel de cluburi puternice, Arsenalul neavand in lotul pentru meciul cu Juve decat un singur englez (Walcott) si acela pe banca de rezerve!!
Lyon - Milan si Benfica - Barcelona s-au incheiat la egalitate, 0-0.
Villareal a inceput excelent partida de la Milano, deschizand scorul in chiar primul minut, prin Diego Forlan. Adriano ('7) si Martins ('54) au intors insa scorul in favoarea lui Internazionale, care pastreaza prima sansa de accedere in semifinale.
Returul, peste o saptamana.
MesajMesaj postat: Wed Apr 05, 2006 3:00 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

M-am bucurat pentru submarinul galben Villareal ca a scos pe Inter din competitie! Am vazut meciul si jos palaria pentru echipa lui Riquelme si Forlan! Spaniolii au dominat tot meciul si au avut multe sanse de gol!

In celalalt meci din sferturi, Milan a eliminat pe Lyon cu 3-1. Milan e totusi un numar prea mare pentru francezi!
MesajMesaj postat: Wed Apr 05, 2006 8:27 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Citat:
@big brother, daca tii cu barca sterge-ti avatarul cu juve!

L-as sterge , dar avem si cu Barca...??
Barca este echipa din strainatate care imi place cel mai mult...pacat ca nu-s alb-albastrii
MesajMesaj postat: Wed Apr 05, 2006 8:32 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Aseara Milan a trecut de Lyon in semifinale.....mi-ar fi placut sa bata francezii pt k finala se joaca la ei acasa....in plus au castigat in ultimele minute....asta e!! asa e fotbalul!!
MesajMesaj postat: Wed Apr 05, 2006 11:57 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

Barca a invins astazi seara cu 2-0 pe Benfica Lisabona. Golurile au fost marcate de Ronaldinho si Eto o. In minutul 5 Ronaldinho rateaza un penalty. In prima repriza spaniolii au dominat meciul, portughezii neputind sa iasa prea des din jumatatea lor de teren. In repriza a doua Barca a dominat prin posesia balonului, dar Benfica a irosit doua sanse bune de gol. Inspre sfarsitul meciului cind Benfica a riscat mai mult, Barca a reusit sa marcheze al doilea gol.

In cealalta semifinala, Juve- Arsenal s-a terminat 0-0.
Toate sperantele lui Juve s-au bazat pe revenirea lui Nedved pe teren, dar acesta a fost eliminat dupa cumulul de cartonase galbene in minutul 77. Inspre sfarsitul meciului Arsenal a irosit trei faze clare de gol prin Pires si Hleb. Mutu a fost inlocuit in minutul 66 de Zalayeta.

Semifinalele:

Villareal- Arsenal
Barcelona- AC Milan

Vad in finala pe Arsenal cu Barcelona!
MesajMesaj postat: Thu Apr 06, 2006 10:56 am
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

gac200076 wrote:
Semifinalele:

Villareal- Arsenal
Barcelona- AC Milan

Vad in finala pe Arsenal cu Barcelona!

Eu vreau o finala spaniola. Wink
MesajMesaj postat: Thu Apr 06, 2006 3:44 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

la asta viseaza si spaniolii, dar nu prea vad cum ar ajunge Villareal in finala...dar sa stii ca le voi tine pumnii! Very Happy
MesajMesaj postat: Thu Apr 06, 2006 4:00 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Eu sunt mai cu motz si o vad pe Villarreal castigatoare in finala cu Milan...MrGreen