Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5182 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Mda, 98..99..ca ieri, nu?  |
|
|
|
|
|
Willi
|
| Suporter |

|
1441 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Mar 2006 | | Mesaje | 32 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | real a castigat liga campionilor in 98, iar manU in 99!
in rest bani aruncati pe fereastra!  |
Real mai are o cupa in 2001
Barca s-a calificat pana la urma meritat, dar nu intr-un mod triumfal (golul lui Shevcenko anulat degeaba acesta fiind si singurul lucru pe care l-a facut ucraineanul in meci).
Chiar daca finala este deschisa oricarui rezultat, exista o favorita certa si aceasta este Barca. Totusi in meciul retur cu Milanul parca au aparut mici divergente in sanul echipe Eto'o cu Giuly si chestiile astea pot sa afecteze spiritul echipei. Arsenal poate sa fie surpriza asa cum a fost si Liverpool anul trecut. Va fi foarte interesant de vazut evolutia lui Henry, fiind binecunoscuta situatia lui.
Nu dau nici un pronostic deoarece cred ca va fi un meci pe cinste cu multe rasturnari de situatie. |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| 1-0 pt Barcelona , gol din 11m. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
eu vad prelungiri si eventual lovituri de la 11m...acolo lehmann arata ce poate! nu cred ca va fi un meci spectacol...ultimele meciuri din liga campionilor fiind de-a dreptul catastrofale!!!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu tin cu englezii in ambele finale...Arsenal a fost paguboasa in confruntarile cu spaniolii, pierzand ambele finale de pana acuma..depinde ce se aplica: nu e doi fara trei sau..ulciorul nu mege de multe ori la apa... |
|
|
|
|
|
duhu
|
| Suporter |

|
865 Lei grei
Items |
| Aderat | 17 Apr 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Barcelona e prea buna pentru Arsenal. Totusi imi pare rau pentru Henry care va pierde in fata noastra si dupa aia va veni in Catalunia.  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Barcelona a castigat finala Cupei Campionilor, intrecand cu 2-1 pe Arsenal.
Tunarii au ramas fara unul din cei mai buni oameni inca din min. 18, portarul Lehmann fiind eliminat pentru un faul din postura de ultim aparator la Eto'o.
Cu toate ecaestea ei au deschis scorul prin Sol Campbell, in min. 37, care a reluat cu capul o centrare a lui Henry.
Catalanii au reusit sa intoarca rezultatul pe final, in doar cinci minute, prin Eto'o ('76) si Belleti ('81).
Barcelona castiga pentru a doua oara trofeul in istoria clubului. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Fara eliminarea lui Lehmann altcumva ar fi fost meciul. Totusi Barca a avut noroc. Primul gol dat din offside iar al doilea foarte norocos...Arsenal a luptat, dar totusi Barca a meritat titlul! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133866 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Interesant ca tot la Paris, intr-o alta finala de CCE, un arbitru francez a furat cumplit o alta echipa britanica (Leeds United) si cupa a mers la Bayern. Unde se vede ca frantujii ii au totusi mai mult la inima pe nemtii care i-au tocat in doua razbeluri decat pe engleji.  |
|
|
|
|
|
|