.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> FOTBAL EXTERN » Arhiva » Liga Campionilor 2006-07 Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 4:52 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Thu Apr 26, 2007 3:41 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Semifinalele Ligii Campionilor au adus fata in fata trei echipe engleze si una italiana.
Cel mai frumos meci s-a jucat pe Old Traford, unde scorul a fost de doua ori rasturnat. Dupa golul rapid inscris de C. Ronaldo ('6), italienii au reusit sa marcheze de doua ori prin Kaka si au intrat in avantaj la pauza. Englezii nu au depus armele si au reusit sa castige cu 3-2, ambele puncte apartinand lui Rooney, ultimul gol cu cateva secunde inaintea fluierului final.
Un meci elegant dar cu doar un singur gol la Londra, intre Chelsea si Liverpool. Singura reusita a apartinut lui Joe Cole ('29) la un contraatac clasic.
Meciurile retur se anunta foarte disputate, favorite fiind, cred eu, MU si Chelsea. Dar la acest nivel, orice rezultat este posibil.

Last edited by Stiinta on Thu Apr 26, 2007 7:34 pm
MesajMesaj postat: Thu Apr 26, 2007 7:33 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

Forza Milan! cu ei in finala poate ajung si io la Atena! Very Happy
MesajMesaj postat: Thu Apr 26, 2007 7:42 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Englezii au fost foarte buni anul asta Smile
MesajMesaj postat: Sat Apr 28, 2007 3:40 pm
Raspunde cu citat
Stefy
Suporter
Suporter

317 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje11
LocatieDragasani

Sa dea D-zeu sa se califice AC Milan...insa eu cred ca o sa bata englezii...sunt mai buni si mai RAI box

Tot Craiova e cea mai tare dak stam sa ne gandim un pic.....sau va ajunge Wink Cool Lion

Craiova o sa-si spuna si ea cuvantul odata si-o data..........e o bomba cu ceas grin devil Forza Craiva o sa revina zustimm
MesajMesaj postat: Wed May 02, 2007 5:10 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

In primul retur al competitiei, FC Liverpool a reusit sa elimine Chelsea Londra. Cormoranii au recuperat handicapul din tur (0-1) inca din prima repriza, la o reluare surprinzatoare, de la 16 m a fundasului Agger ('22). Echilibrat in continuare, jocul primei parti a mai avut o ratare importanta in min.32, cand Reina a parat sutul lui Drogba. Repriza a doua nu a mai consemnat niciun gol, desi Kuyt a reluat cu capul in bara transversala ('59). In prelungiri, acelasi Kuyt a marcat ('100) dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid. La loviturile de departajare, Zenden, Alonso, Gerrard si Kuyt au transformat pentru gazde, in vreme ce de la londonezi doar lampard a reusit sa inscrie, Roben si Geremie ratand. Cu scorul general de 1-1 (4-1 la lovituri de departajare), FC Liverpool va juca finala la Atena, cu invingatoarea dintre AC Milan si Manchester United.
MesajMesaj postat: Wed May 02, 2007 8:28 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

ma bucur pentru Liverpool! A meritat sa ajunga in finala! acum mr Abramovich vede ca cu bani nu se poate cumpara succesul! MrGreen
sa vedem daca kaka e capabil sa conduca pe Milan la Atena! Eu le tin pumnii italienilor! Very Happy
MesajMesaj postat: Wed May 02, 2007 5:01 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Cred ca se zgarie pe ochi Abramovich ca nu poate sa ia LC. Ma intreb daca o sa demita pe Mourinho:)

De la un anumit punct chiar nu mai conteaza banii sau valoarea jucatorilor/antrenorilor.
MesajMesaj postat: Wed May 02, 2007 6:53 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Eu cred ca Mourinho nu imprima un joc suficient de ofensiv pentru valoarea jucatorilor avuti la dispozitie.
Nu e antrenorul potrivit pentru Chelsea.
MesajMesaj postat: Wed May 02, 2007 7:30 pm
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

A meritat sa se califice Liverpool,au fost mai buni.
Pe mine ce ma impresionat cel mai mult au fost suporterii acestei echipe......sunt magnifici,pana shi Mourinho cred ca a fost surprins de ceea ce avazut.Cred ca sunt cei mai fanatici suporteri din lume binenteles dupa noi Wink .Oricum avem ce invata de la ei........Si-au cantat imnul cu atata incredere.Cred ca ar trebui sa le luam exemplu Rolling Eyes Respect

Excitement Wave Excitement 1 Blue Joy Flag Fireworks
Director Scary Lion
MesajMesaj postat: Thu May 03, 2007 11:43 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

ma bucur pt milan ca i-a scos pe englezi din liga! ar fi fost ridicol sa joace doua echipe din anglia finala! milan a jucat impecabil, pressing, au fost motivati la maxim, gattuso era gata sa explodeze...milan a fost din toate punctele de vedere doua clase superioara lui manu!
in aceasta forma pot lua cupa! eu le tin pumnii! Very Happy
MesajMesaj postat: Thu May 03, 2007 12:15 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

poa' sa castige oricine...nu mai conteaza, ciini stiu de ce! Jump
MesajMesaj postat: Thu May 03, 2007 11:44 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

calin_emilian wrote:
poa' sa castige oricine...nu mai conteaza, ciini stiu de ce! Jump

Din punctul de vedere al rivalitatii noastre ne bucuram, dar sincer mie mi-ar fi placut sa fim si noi calificati direct in CL. Am stat muuult prea mult pe tusa.
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 5:57 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

FC Liverpool va juca finala la Atena, cu AC Milan. Italienii au trecut mai usor decat se credea de Manchester United. Primele doua goluri au fost trase la indigo, suturi la firul ierbii din marginea careului de 16 m in coltul din stanga al portii aparate de van der Saar. Autorii; Kaka ('11) si Seedorf ('29). Britanicii au parut obositi si au contat foarte putin in atac. Ei au avut o sansa de a reveni in joc, dar arbitrul le-a refuzat un penalty clar la Rooney in repriza secunda. Scorul final, 3-0 a fost stabilit de Gilardino ('76).