Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Liga Campionilor 2007/08 |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5134 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| In turul doi al calificarilor pentru grupele Ligii Campionilor, Steaua a invins in prima mansa, cu 1-0 pe Zaglebie Lubin (Polonia). |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Steaua a reusit o victorie dubla in fata campioanei Poloniei, Zaglebie Lubin, un adversar de altfel modest. Cu 1-0 in deplasare si 2-1 acasa, echipa militara are prima sansa de a accede in grupele Ligii, urmand sa intalneasca campioana Belarusului, BATE Borisov. Mai putin norocos, clubul ministerului de interne, dinamo, va juca cu Lazio Roma. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 31 |
20879 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1040 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
lazio va trece de catei! asa ca le ramane poate sa joace in uefa... dar nici acolo nu cred ca rezista prea mult  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
22879 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1279 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ii alearga Lazio de le iese limba de-un cot!!!!!!!!! hauhauuuuuu!!!!! ) |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Deocamdata, in prima mansa, Lazio - dinamo 1-1 (0-1), Danciulescu deschizand scorul. Trei eliminati, dintre care doi italieni.
Returul va fi foarte disputat. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

22879 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
* Steaua a terminat la egalitate, 2-2, la Bate Borisov. Un joc f slab al echipei bucurestene. Sa vedem ce va reusi sa faca Hagi in retur. Deocamdata nu a rupt gura targului....ca antrenor, Hagi, nu se descurca la fel de bine, cum o facea pe vremea cand era jucator. A castigat toate meciurile de pana acum, dar toate la limita, cu o diferenta de numai un gol. In seara aceasta, a inregistrat prima remiza, dar cu doua goluri inscrise in deplasare, Steaua poate aborda cu incredere meciul retur.
* Dinamo va avea un meci dificil. Cred ca nu se vor califica. Potrivit mentalitatii echipelor romanesti, mai mult ca sigur, vor apara egalul obtinut la Roma. Lazio le va pregati o surpriza pt retur!! ) |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

22879 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
In aceasta seara se va juca meciul retur dintre dinamo si Lazio! Meciul va incepe la ora 22:00, se va juca pe stadionul Lia Manoliu si va fi transmis de postul Antena1. Sper ca Lazio va reusi un meci frumos la Bucuresti si-si vor spala pacatele din meciul tur, cand nu au reusit sa castige pe teren propriu. M-as bucura daca nu s-ar califica dinamo!!
LAZIO!!! LAZIO!!! LAZIO!!! LAZIO!!!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

22879 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gigi Becali: „L-am sunat pe Cristi Borcea de pe număr ascuns şi am făcut «Miauuuuu, miauuuu, miauuuuu» şi apoi mi-a închis telefonul!!!!”
hahahahaha!!!!! cainii au fost eutanasiati!!!! )))))))))
Nu au ei fata de Liga Campionilor!! Acolo nu merge cu smecherii, gainarii, cumetrii si alte alea!! Acolo e fotbalul adevarat!!! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132098 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Rusinea potailor este cu atat mai mare cu cat le-a fost amanat si un meci pentru a se pregati cu spor spre al binelul bobor... |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

20879 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
m-ar fi mirat ca cateii sa intre in grupe! lazio ar fi putut fi invinsa, dar uite ca in europa nu mai merge cu aranjamente, plocoane si tot felul de magarii din astea! echipa mai buna a castigat, basta!  |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

22879 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu m-am bucurat ca nu s-au calificat. Imi pare rau ca nu am pus ceva la pariuri. ( Am preconizat un 2-1 pt Lazio, dar a fost 3-1. )
Asta seara cred ca Steaua va reusi sa se califice! Are un meci mai usor decat cateii aseara. Oricum Steaua a mai jucat in CL si e bine pentru k mai aduc puncte.
Dk se calificau cateii....pt prima data....cred ca un an se laudau pe la tv.....si asa numai de steaua si dinamo aud mereu la stiri si peste tot.....m-am saturat!!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

22879 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stelistii s-au calificat pentru a 2-a oara consecutiv in CL. Au terminat meciul cu scorul de 2-0, scorul general fiind 4-2.
Stau si ma gandesc la echipa noastra.....noi strangem 20.000 de suporteri la un meci de campionat, iar steaua a strans 25.000 la un meci de calificare pentru CL. E mare diferenta!!!!!!!!!!!
E mare pacat ca nu avem si noi o echipa competitiva, nu ne putem bate si noi pentru un loc pe podium. E pacat ca aceasta zona, Oltenia, nu are o echipa cu care sa se mandreasca.....traim din amintiri si ne mandrim cu Craiova Maxima....insa prezentul e cel care conteaza.
Sa speram ca usor, usor ne vom ridica si noi si vom avea si motive de bucurie. |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

20879 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| jucatori talentati avem! avem nevoie de o conducere care sa faca treaba! sa-l lase pe antrenor sa lucreze in liniste si patronul sa nu se amestece...asta-i tot!!! |
|
|
|
|
|