.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » FOTBAL INTERN » Liga I: rezultate, comentarii Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon May 12, 2008 6:40 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Care echipa va castiga campionatul 2007-08?
Universitatea Craiova
30%
 30%  [ 3 ]
CFR Cluj
20%
 20%  [ 2 ]
Poli Timisoara
0%
 0%  [ 0 ]
Rapid
10%
 10%  [ 1 ]
Steaua
30%
 30%  [ 3 ]
Dinamo
10%
 10%  [ 1 ]
Alta echipa (numiti-o)
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 10

Liga I: rezultate, comentarii
MesajMesaj postat: Fri Jul 27, 2007 7:30 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

Pe 27 iulie 2007 a debutat editia 90 a Campionatului Romaniei la fotbal.
Participa 18 echipe care se vor infrunta de-a lungul a 34 de etape, 19 etape in acest an si 15 in primavara anului 2008.
Va invit sa pronosticati noua campioana si sa discutam meciurile primei Ligi.
MesajMesaj postat: Fri Aug 03, 2007 3:45 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

Prima etapa, inceputa vineri, 27 iulie, s-a incheiat abia joi, 2 august.
Din start au aparut problemele...arbitrii de casa, Coltescu si A. Constantin si-au facut datoria fata de steaua (2-1 chinuit, acasa, cu Ceahlaul) si rapid (2-1 la Mioveni). Galeria clubului dinamo, adica tocmai echipa ministerului care prin denumire ar asigura ordinea publica, si-a dat in petec la Buzau, desi oaspetii au plecat cu toate punctele (2-1).
Dupa cum se observa, viata fotbalistica romaneasca continua sa rabde batjocura existentei perechii militare.
Partea luminoasa a etapei a venit dinspre Craiova, unde Universitatea a facut spectacol in fata unui adversar, Farul, cu o prestatie modesta (4-0). Primul loc in clasament, primul loc in topul golgheterilor (Tanasa, 3 goluri). Celelalte doua echipe provinciale cu dorinte de marire au castigat si ele: Poli Timisoara, 3-1 cu surata din Iasi, iar CFR Cluj a batut la Galati (1-0). Remize de lupta la Cluj (1-1, "U" cu Pandurii), Vaslui (2-2 cu UTA) si Bistrita (2-2 cu Urziceni).
Campionatul a inceput, mitica, nasu si acolitii si-au suflecat manecile deja in vederea desfasurarii in conditii de "extrema corectitudine" a jocurilor...de culise.
MesajMesaj postat: Fri Aug 03, 2007 12:20 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Va fi cel mai greu campionat din ultimii ani! Va fi o lupta foarte grea pt castigarea locului 1, mai ales k echipa campioana va merge direct in Champions League. De aici are de castigat numai fotbalul.....vom avea meciuri mult mai disputate si mai frumoase. Sa speram ca aceasta crestere a valorii campionatului romanesc, sa coincida cu renasterea Stiintei!!!
MesajMesaj postat: Sun Aug 05, 2007 3:45 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278

Echipa de 15 mii de stele a lui borcea, care avea impusa o cota de trei goluri pe meci, a reusit sa ia numai 2 de la echipa lui Dorinel Munteanu, FC Vaslui.
Ma bucur enorm pt aceasta victorie a Vasluiului. Asa trebuie sa jace toate echipele cu acesti monstri din bucuresti.

Asa cum am mai spus, va fi cel mai disputat campionat!! Va avea de castigat fotbalul romanesc!! WinkWink
MesajMesaj postat: Tue Aug 14, 2007 4:57 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

LIGA I - ETAPA A TREIA

O etapa care aduce prima infrangere pe teren propriu Stiintei (1-3 cu CFR Cluj). Si care arata deja tendinta acestui campionat: aceea de a ajuta clubul militar steaua in lupta pentru titlu. Radoi a fost iertat (a cata oara) dupa o intrare brutala la Palimaru, dar totul ii este permis flacaului in kaki, mai ales ca adversarul s-a lasat greu invins (1-0 cu Iasi). Rapid a trecut de socul unui gol primit ...rapid si a castigat cu 2-1 in fata sepcilor rosii. Ceahlaul a cedat fara lupta in fata lui dinamo (0-3). Timisoara a trecut mai greu decat arata scorul de Pandurii (3-1), un alt jucator rudimentar al campionatului nostru (Alexa) provocand accidentarea grava a lui Ad. Popescu (fractura de peroneu). Buzaul a castigat in fata Farului (1-0), constantenii fiind fara puncte si fara gol inscris deocamdata. Bistrita a trecut greu de Arad (2-1), iar Corpodean, un al arbitru mediocru, a impins Otelul in partida cu Urziceni (3-2). Remiza de lupta la Mioveni si primul punct obtinut de gazde (2-2 cu Vaslui).
MesajMesaj postat: Thu Aug 16, 2007 4:43 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vārsta: 28

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

si la acelasi meci al stelei, cica, plesan a fost iertat de un al doilea galben dupa o lovire intentionata a unui adversar.
MesajMesaj postat: Thu Aug 16, 2007 4:33 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

soso wrote:
si la acelasi meci al stelei, cica, plesan a fost iertat de un al doilea galben dupa o lovire intentionata a unui adversar.

vrei sa spui ca arbitrul l-a iertat intentionat la acel fault intentionat... MrGreen
MesajMesaj postat: Thu Aug 16, 2007 10:51 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

Stiinta wrote:
soso wrote:

vrei sa spui ca arbitrul l-a iertat intentionat la acel fault intentionat... MrGreen

da, bineinteles
MesajMesaj postat: Mon Aug 20, 2007 12:18 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

131951 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5130

ETAPA a 4-a

A adancit criza in care se afla Universitatea (0-2 la Pandurii) si inabilitatea campioanei dinamo de a castiga acasa (1-1 cu Mioveniul).
Rapid a trecut de Galati (4-2, scor stabilit la pauza!) si e pe primul loc, profitand de nulul dintre CFR Cluj si Steaua.
Urziceniul a umilit Timisoara (4-1), iar Vasluiul a ajuns pe podium (2-0 cu Bistrita).
Farul castiga primele puncte (2-0 cu Ceahlaul), iar iesenii bat la scoR de forfait Buzaul lui Fane Stoica. O alta remiza oarecum neasteptata la Arad (1-1 cu sepcile rosii).
MesajMesaj postat: Mon Aug 20, 2007 2:11 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278

Clujenii au adunat toti portughezii. Cred ca nici echipele din Portugalia nu au atatia jucatori de prin partile locului. E jignire adusa acestei tari, fotbalului romanesc, sa nu ai decat 3-4 jucatori romani in echipa. Dar ce pretentii sa ai de la unguri?????
Sunt niste cotonogari, la fel ca si timisorenii.....i-au bagat pe stelisti in spital!!!! Au un joc f urat....f agresiv!!!
MesajMesaj postat: Mon Aug 20, 2007 5:50 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

BigBrother wrote:
Clujenii au adunat toti portughezii. Cred ca nici echipele din Portugalia nu au atatia jucatori de prin partile locului. E jignire adusa acestei tari, fotbalului romanesc, sa nu ai decat 3-4 jucatori romani in echipa. Dar ce pretentii sa ai de la unguri?????
Sunt niste cotonogari, la fel ca si timisorenii.....i-au bagat pe stelisti in spital!!!! Au un joc f urat....f agresiv!!!

asta e fotbalul acuma. ma refer la prima afirmatie a ta, cea cu nr de straini din echipa. scopul scuza mijloacele. asa e peste tot in europa. si ei sunt unde sunt, iar craiova e unde e. cred ca mentalittea cu patriotismul local e trecuta in fotbalul de azi.
MesajMesaj postat: Mon Aug 20, 2007 9:06 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278

Dar nici asa!!! Sa nu ai decat 2 sau 3 romani in echipa la un meci.....si oricum pana acum nu au izbutit decat locul 3 anul trecut! In Europa mai slabut.....!!! Vor avea un meci greu si cred ca nu vor reusi calificarea pt turul I.