Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Linkuri utile |  |
|
bluescorpion
|
| Lider galerie |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 321 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
Last edited by bluescorpion on Wed Nov 24, 2004 5:48 am |
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Valimarine, salut promovarea altor site-uri legate de Stiinta. Desigur, in conditii de reciprocitate..
In consecinta, astept din partea ta un link prin care Forumul oficial pe care il mentionezi promoveaza www.stiintacraiova.com .
O nedumerire am..cum definesti tu acest Forum 'oficial' al suporterilor? Eu unul inteleg ca ar fi vorba de un site care urmeaza linia 'oficiala' a clubului, cu 'oficiali' in administrarea sa si sustinut financiar de actualii oficiali si patroni ai clubului..ma insel  |
|
|
|
|
 | |  |
|
ady_azzuro
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 03 Nov 2004 | | Mesaje | 29 | | Locatie | Kuwait |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Valimarine, salut promovarea altor site-uri legate de Stiinta. Desigur, in conditii de reciprocitate..
In consecinta, astept din partea ta un link prin care Forumul oficial pe care il mentionezi promoveaza www.stiintacraiova.com .
O nedumerire am..cum definesti tu acest Forum 'oficial' al suporterilor? Eu unul inteleg ca ar fi vorba de un site care urmeaza linia 'oficiala' a clubului, cu 'oficiali' in administrarea sa si sustinut financiar de actualii oficiali si patroni ai clubului..ma insel  |
Stiinta, siteul tau l-a promovat adrian pe maxima. Te asigur ca nu exista oficiali administratori care sustin forumul, clubul nu are nici o legatura financiara cu forumul asa cum are poli aek.
Exista doar un oficial moderator fcuniversitatea, si anuma Camelia Stancu care are legatura cu marketingul , dar este moderator doar la o sectiune acolo unde vin fotbalistii sa dialogheze cu suporterii. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 583 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ady_azzuro wrote: | | Stiinta, siteul tau l-a promovat adrian pe maxima. |
Eu am spus acolo ca mai exista si alt forum, dar nu am dat adresa! Diferenta e uriasa!
| ady_azzuro wrote: | | Te asigur ca nu exista oficiali administratori care sustin forumul, clubul nu are nici o legatura financiara cu forumul asa cum are poli aek. |
Atunci inseamna ca nu are calitate de forum oficial. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Adrian wrote: | | ady_azzuro wrote: | | Stiinta, siteul tau l-a promovat adrian pe maxima. |
Eu am spus acolo ca mai exista si alt forum, dar nu am dat adresa! Diferenta e uriasa! |
Da, se pare ca am gresit. Ce si cum o sa vedeti in urmatorul dialog avut pe Yahoo Messenger avut cu cineva care e reprezentat mai jos cu numele de "user":
user: esti?
leu_alb_albastru: da
leu_alb_albastru: dc?
user: de ce minti ca nu ai pus adresa pe maxima? ca ai pus-o de doua ori inca?
leu_alb_albastru: adresa noului forum ?
leu_alb_albastru: am pus-o eu pe maxima ?
user:
user: de doua ori
user: im mesaje
leu_alb_albastru: glumesti
user: nu ai scris-o in mesaje?
user: stai ca iti caut mesajele
leu_alb_albastru: eu stiu ca nu
leu_alb_albastru: cauta-le, oricum n-am cum sa le vad
user: ti le bag aici
leu_alb_albastru: ok
user: In rest, nu mai comentez, cineva a facut alt forum - www.stiintacraiova.com - si il promovez, desi ideea mea initiala nu era deloc de a avea mai multe forumuri. Dar asta e cand nu ai contact cu oameni de calitate.
user: mai era un mesaj dar ori l-au sters ori nu il gasi
user: sa zici lucruri neadevarate
leu_alb_albastru: aha
leu_alb_albastru: eu imi aduc aminte de mesajul aluia care cauta un forum si i s-a spus ca nu mai e altul
leu_alb_albastru: eu am spus ca mai e altul si NU am dat adresa
leu_alb_albastru: imi pare rau, nu ma bazez pe memorie, dar acum n-am avut de ales
leu_alb_albastru: de asemenea, o sa bag exact acest mesaj pe noul forum
leu_alb_albastru: ca sa zic altfel, nu e nevoie sa ma faci mincinos |
|
|
|
|
 | |  |
|
ady_azzuro
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Adrian wrote: | | Atunci inseamna ca nu are calitate de forum oficial. | Ma faci sa rad Pana acum avea calitate de forum oficial si de cand ti-ai luat ban nu mai este? Ma ce situatie. :mrgreen:
Daca vrei sa stii craiova-maxima.ro are unele dintre cele mai civilizate si de calitate mesaje din forumurile de sport din Romania. Du-te la stelisti, dinamovisti si rapidisti sa vezi ce se injura... |
|
|
|
|
|
bluescorpion
|
| Lider galerie |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 321 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ady_azzuro wrote: | | [...]de cand ti-ai luat ban nu mai este? ... |
Esti sigur ca si-a luat ban ? |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Va rog sa opriti aceasta disputa. Cel putin pe acest topic, deschis de bluescorpion privind linkuri utile pentru suporterii Stiintei din afara tarii.
Eu am solicitat lui valimarine sa demonstreze ca pe asa numitul forum oficial (sau care se considera oficial) exista un link care sa promoveze Forumul stiintacraiova.com in reciprocitate cu promovarea pe care el si ady_azzuro o faceti pe acest Forum.
Cum am spus foarte clar, lasati resentimentele de pe alte forumuri cand intrati aici.  |
|
Last edited by Stiinta on Wed Nov 10, 2004 4:39 pm |
|
|
|
|
ady_azzuro
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| bluescorpion wrote: | | Esti sigur ca si-a luat ban ? |
Pai asa imi spusa el, ca nu mai are acces pe maxima... |
|
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ady_azzuro wrote: | | Adrian wrote: | | Atunci inseamna ca nu are calitate de forum oficial. | Ma faci sa rad Pana acum avea calitate de forum oficial si de cand ti-ai luat ban nu mai este? Ma ce situatie. :mrgreen:
Daca vrei sa stii www.craiova-maxima.ro are unele dintre cele mai civilizate si de calitate mesaje din forumurile de sport din Romania. Du-te la stelisti, dinamovisti si rapidisti sa vezi ce se injura... |
Razi ... e prea clar cum, ca sa mai scriu.
Eu am tras o concluzie pe baza unor afirmatii.
Pe de alta parte, tu ce cauti aici, pe forumul asta care ai spus ca o sa ramana anonim, mai ales daca forumul tau e de calitate ? |
|
|
|
|
 | |  |
|
valimarine Currently banned |
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 31 Oct 2004 | | Mesaje | 3 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Va rog sa opriti aceasta disputa. Cel putin pe acest topic, deschis de bluescorpion privind linkuri utile pentru suporterii Stiintei din afara tarii.
Eu am solicitat lui valimarine sa demonstreze ca pe asa numitul forum oficial (sau care se considera oficial) exista un link care sa promoveze Forumul stiintacraiova.com in reciprocitate cu promovarea pe care el si ady_azzuro o faceti pe acest Forum.
Cum am spus foarte clar, lasati resentimentele de pe alte forumuri cand intrati aici.  |
Link-ul catre forum de pe site-ul oficial duce la maxima.ro. QED |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Valimarine, nu ai raspuns la intrebare..exista un link pe acel forum de care spui care duce aici?
Suntem in conditii de reciprocitate sub aspectul promovarii sit-urilor?
Acest fapt este de QED si nu linkul de care spui...
...nu de alta, dar pe site-ul oficial exista linkuri si catre patronul clubului, managerul general si chiar catre un ziar..sa inteleg ca si ziarul respectiv este ziarul oficial al clubului?
In plus, nu cred ca tot ce este 'oficial' la Stiinta in acest moment este si motiv de mandrie pentru suporteri... |
|
Last edited by Stiinta on Wed Nov 10, 2004 11:47 pm |
|
|
|
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
| | | | | |