Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Lotul de jucatori |
| Este suficient de puternic pentru a face fata cu bine in prima divizie
|
|
23% |
[ 4 ] |
| Trebuie intarit la vara cu alti jucatori valorosi
|
|
70% |
[ 12 ] |
| Nu stiu
|
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 17 |
|
|
ady_g_lionheart
|
| Suporter |

|
247 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Apr 2006 | | Mesaje | 10 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| nu ar strica niste intarituri pe ici pe colo chiar daca avem un lot promitator,de mare perspectiva! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Willi
|
| Suporter |

|
1441 Lei grei
Items |
| Aderat | 24 Mar 2006 | | Mesaje | 32 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
E clar ca lotul mai are nevoie de cativa jucatori de valoare. Dar pt Liga I, cum ii spune acum, vom avea nevoie si de infrastructura. Incepand cu doctorii si centru de recuperare la care stam destul de rau (sau am impresia ca lipseste cu desavarsire avand in vedere ca Andrei Ionescu si Florin Costea o sa faca recuperarea la Eindhoven). Tb lucrat de asemenea la centru de copii si juniori si la echipa a doua. De fapt cred ca ne-ar tb mai multe echipe satelit pt a rula cati mai multi jucatori, iar o echipa satelit in Divizia B (sau Liga a IIa) nu e de aruncat ca in ea putem gasi jucatori ca cei de acum.
La nivelul stadionului iarasi ar tb sa se faca imbunatatiri dar acestea tin de primarie care din pacate face tot posibilul sa ne enerveze si sa puna bete in roate echipei. Tabela de marcaj ar tb schimbata. Nu cred ca isi mai indeplineste rolul cum tb.
In sfarsit cred ca, acum, ar tb sa ne bucuram de performanta echipei, dar conducerea tb sa faca un plan de lupta deoarece noi, oltenii, avem un defect urat de a ne lasa dupa o performanta. Acest lucru e demonstrat si atunci cand am promovat in '64 ne-am luptat cu greu sa ne mentinem in prima liga. |
|
|
|
|
|