Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Lotul de jucatori |
| Este suficient de puternic pentru a face fata cu bine in prima divizie
|
|
23% |
[ 4 ] |
| Trebuie intarit la vara cu alti jucatori valorosi
|
|
70% |
[ 12 ] |
| Nu stiu
|
|
5% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 17 |
|
 | Lotul de jucatori si Divizia A |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134518 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5196 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cum promovarea este deja rezolvata in proportie de 95%, ce parere aveti despre lotul de jucatori actual al Universitatii si cerintele primei divizii? Va face fata cu succes actualul lot asa cum este acum sau mai trebuie intarit la vara?
Daca da, care credeti ca sunt posturile deficitare si care trebuie neaparat acoperite?
Din declaratiile lui Mititelu, ar reiesi ca am fi in primele patru locuri daca am juca acum in prima divizie cu lotul pe care il avem. Patronul fiind multumit, se poate intelege ca nu mai avem nevoie de transferuri inaintea startului primei divizii.
Eu unul, ma cam indoiesc. Un meci la Constanta cred ca va fi mult mai greu decat unul cu Juventus Colentina. |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22398 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1085 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Lotul actual pe care il avem este unul de perspectiva care ar putea ajunge sa se poata masura cu echipele fruntase din divizia A. Dar nu cred ca dupa un an in B acest lot se poate ridica la acest nivel. E totusi o diferenta mare intre echipele de top din A si noi. De intarit ne vom intari sigur la vara. In primul rind ne va trebui un mijlocas care sa-l inlocuiasca pe Stanga. Actualul antrenor nu cred ca va mai fi prezent pe teren asa de des cum o face acum in B. Cred ca dupa ce vom fi promovati 100% el nici nu va mai intra pe teren, lasind echipa sa se descurce fara el, un scenariu care se va repeta deseori in divizia A. Ne mai trebuie un portar de rezerva in spatele lui Bornescu, Lung Jr inca nu este la nivelul diviziei B, dar A...
Echipa se va desparti de jucatorii care nici nu sunt la nivelul diviziei B, mai ales de atacantii slabi. Va mai trebui cumparat cel putin un atacant de valoare care sa poata marca vreo 10-12 goluri la anu in A. Gane nu cred ca va prinde un post de titular, chiar daca va fi pus fizic la punct, rolul sau cred ca va fi sa intre in a doua repriza si sa marcheze, in felul prestatiei cu Juventus.
Ramine de vazut daca va ramine A. Ionescu. Acesta va fi practic imposibil de inlocuit. La valoarea sa nu cred ca sunt prea multi jucatori in divizia A!
In aparare consider ca avem jucatori la nivelul diviziei A. Ramane de vazut cum vede Ovidiu situatia. Jucatorii mai pot creste in valoare pina la finele diviziei B! Totusi mi se pare cam exagerata afirmatia lui Mititelu ca ne vom bate pentru un loc de podium in divizia A! Mi-as dori si eu asta, ca orice suporter alb-albastru, dar cred ca in primul an in A dupa ce am promovat din B in primul rand vor trebui acumulate punctele necesare sa ne desprindem de nisipurile miscatoare, apoi va trebui gindit de la meci la meci, pragmatic si vom vedea ce va fi posibil! Sunt totusi optimist!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ai dreptate gac dar totusi eu cred ca ar mai fi nevoie de vre-o 2 jucatori si in aparare ca nu avem rezerve! Degeaba sunt buni cei care sunt daca in caz de o accidentare nu ai pe cine sa bagi! |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu ctred ca tre sa fie adusi la echipa cel putin 5 jucatori. portar,fundasi, ce sa mai, trebuie intarite toate compartimentele. si eu cred ca div a e mult mai puternica decat div b si de aceea cred ca tre adusi la echipa jucatori valorosi , experimentati . desi era doar un amical, ati vazut ca am fost invinsi de pandurii care nu sunt o echipa de top in div a. daca vrem sa facem o figura frumoasa in div a , eu zic ca tre intarita echipa . tineretea si entuziasmul nu sunt suficiente ca sa ne batem cu echipele mari . sper ca mititelu sa poata achizitiona ceva jucatori si sa poata finanta echipa. |
|
|
|
|
 | |  |
|
forzastiinta
|
| Suporter |

|
38 Lei grei
Items |
| Aderat | 29 Sep 2005 | | Mesaje | 1 | | Locatie | Toronto |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Personal, cred ca avem foarte mult de schimbat in echipa. Pentru div.b e suficient ce avem dar ne trebuie cel putin vreu 3 atacanti dintre care un african casa alerge mult si un mijlocasi de baza tinar....cum ar fi Balan de la sportul. Dar ne mai trebuie un mijolacas stinga ofensiv. In rest portari e lumea plina...doar tresa gasim unu experimentat ca rezerva lui Bornescu. Altfel avem jucatori foarte talentati numai zic de Ionescu. Cred ca dupa eu stiu 2-3 sezoane, daca pastram aceasi formula putem avea pretenti la titlu. In orice caz, pentru la anu, trebuie sa terminam pe o pozitie respectabila in campionat si sa lom Cupa.  |
|
|
|
|
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu zic ca lotul actual poate face cu siguranta fata in divizia a, dar nu este suficient pentru a ne lupta pentru primele locuri; este un lot mediocru ... |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
S-ar putea incerca si varianta pe termen lung in sensul ca sa promovam acum si sa ne mentinem vreo 2 ani in divizia A (ca de mentinut ne mentinem cu echipa actuala fara probleme) si intre timp se mai sudeaza echipa, mai castiga ceva experienta si o maturitate in joc si probabil o sa mai apara si alti tineri jucatori dornici de afirmare care ar putea fi introdusi printre picaturi.
Iar apoi cu echipa astfel creata sa inceapa sa emita pretentii la cupele europene si chair la titlu.
Iar obiectivul de an cu an sa fie castigarea cupei. |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
eu cred ca avem un lot valoros, de perspectiva, insa am dubii ca in divizia A ne vom clasa in primele 3-4 echipe inca din primul an. e greu sa reusesti mari performante cu o echipa cu o medie de varsta de aprox 20 de ani. performanta presupune constanta in rezultate. eu cred ca Universitatea va fi la anul o echipa surpriza in div A, capabila sa castige in ghencea dar si susceptibila de a suferi o infrangere pe teren propriu de la o echipa gen otelul galati. totusi daca mititelu reuseste sa pastreze un nucleu de 7-8 jucatori sunt convins ca in urmatorii 2-3 ani vom fi capabili sa castigam titlul.
nus unt adeptul aducerii in vara a unor jucatori "cu experienta". am mai facut asemenea experimente si rezultatele au fost dezastruoase. mai este si cazul vaslui unde au fost adusi astfel de jucatori experimentati(falemi, sabin ilie, claudiu raducanu) si rezultatele au fost catastrofale.
e adevarat insa ca in afara titularilor nu prea avem rezerve: bornescu nu are un inlocuitor care sa ne confere siguranta, in aparare e aceiasi situatie. ciuca stoica si mitchell nu prea au concurenti, desi stanga vad ca incearca sa-l promoveze pe stavaru sau ignat.
in concluzie eu zic ca ar trebui adusi niste jucatori tineri, talentati care sa asigure concurenta pe posturi decat sa ne trezim iar cu niste elefanti care sa mai joace doar din inertie. stiu insa ca acest lucru s-ar putea sa ne coste in primul an sau chiar al doilea dar nu cred ca trebuie sa sacrificam niste jucatori cu potential doar pt a face loc in echipa unor jucatori deja expirati. |
|
|
|
|
 | |  |
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| pai eu cred ca e o diferenta intre jucatori experimentati si jucatori expirati. |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
e adevarat ca e diferenta intre jucatorii experimentati si cei expirati , in sensul ca aia experimentati mai au putin si expira , pt ca majoritatea sunt batrani. Mai greu gasesti jucatori tineri si experimentati si ieftini. Asa ca raman pe princiupiul ca ce e in mana nu e minciuna si cu ce are Stiinta acum , usor usor o sa ajunga o echipa mare de tot. |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Eu sunt aproape convins ca , daca nu se accidenteaza mai multi jucatori in acelasi timp sau pe termen lung, cu ce are acum Stiinta se poate clasa in primele 8 lejer in divizia A |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| soso wrote: | | pai eu cred ca e o diferenta intre jucatori experimentati si jucatori expirati. |
si eu cred ca exista o diferenta. din punctul meu de vedere tipologia jucatorului experimentat ar cam fi: varsta intre 23-27 ani, de certa valoare, cu potential de crestere, cu experienta in divizia A si care isi doreste sa joace si la un nivel mai inalt sau intr-un campionat mai puternic. exemplu: mazilu(Sportul Studentesc)
jucatorul expirat: varsta peste 28, care a activat si prin strainatate(de cele mai multe ori in china), plafonat, fara perspective si care mai vine la stadion doar ca sa aiba de unde sa se intoarca acasa. de cele mai multe ori mai au si impresia ca ar fi mari fotbalisti. exemplu: sabin ilie.
e adevarat ca mi-as dori un jucator ca mazilu la Universitatea, dar hai sa ramanem ancorati in realitate. putem noi sa transferam un astfel de jucator?
acum eu nu sunt contabilul lui mititelu, dar totusi nu cred ca acesta are forta financiara pentru a se lupta pe piata transferurilor cu dinamo, steaua, rapid, timisoara.
ori in aceste conditii transferurile noastre nu pot fi decat niste ramasite, sau altfel spus niste expirati .
si eu zic ca e pacat sa sa-l aducem pe jucatorul X care oricum mai mult de 1 an nu poate sa joace, si cel mai probabil o va face lamentabil, si sa tinem pe banca un jucator ca baird sau saceanu care in acest timp ar fi putut creste in valoare. si dupa 1 an trebuie sa facem alte transferuri pt ca jucatorul X nu mai poate si iar intram intr-un cerc vicios transferand cate 6-7 jucatori in fiecare pauza competitionala
pe de alta parte sunt constient ca mai avem nevoie de de cativa jucatori pt ca in acest moment cu exceptia a 12-13 jucatori restul cu greu fac fata rigorilor diviziei B. dar as prefera ca acesti jucatori sa fie mai degraba relativ tineri si cu potential decat jucatori gen falemi, claudiu raducanu |
|
|
|
|
 | |  |
|