.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Lucian Mitu, vicepresedinte
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:03 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Lucian Mitu, vicepresedinte
MesajMesaj postat: Sat May 26, 2007 6:14 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Fostul director de marketing al Universitatii a fost promovat ca vicepresedinte al clubului. In varsta de 35 de ani, el a fost si in redactia Editiei Speciale.

Gurile rele sustin ca inima lui Mitu palpita in mod deosebit la jocurile unui anume club militar din capitala...Rolling Eyes
Re: Lucian Mitu, vicepresedinte
MesajMesaj postat: Sat May 26, 2007 8:41 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Stiinta wrote:
Fostul director de marketing al Universitatii a fost promovat ca vicepresedinte al clubului. In varsta de 35 de ani, el a fost si in redactia Editiei Speciale.

Gurile rele sustin ca inima lui Mitu palpita in mod deosebit la jocurile unui anume club militar din capitala...Rolling Eyes

Nu cu alde Mitu facem noi club profesionist!! Mititelu si-a depasit din pacate limitele intelectuale si mai ales financiare!! E total depasit de situatie! Dovada: plateste cam dublu pe fiecare transfer! Jucatori romani nationala se dau la 500 000 de euro (vezi Muresan de la Gloria), africani de cupa mondiala (gen Ze Kalanga) sub 300 000 de euro, Miti al nostru stiti cat a dat pe fiecare transfer, sau atat pretinde ca a dat!
Cuplul Mitu si Miti va conduce destinele echipei noastre de suflet! De rasul lumii!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sun May 27, 2007 11:44 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

In campionatul nostru niciodata transferurile n-au fost transparente si nu se stie niciodata cu adevarat kt s-a dat pe un jucator!
Pana acum Mititelu i-a luat pe cei doi argeseni despre care cred ca sunt jucatori buni, cu potential f mare. Ramane numai sa se adapteze la Craiova si sa joace mai bine decat la Arges. Dk aceste lucruri nu se vor intampla, atunci vom putea spune k au fost 2 tranferuri prost facute!
MesajMesaj postat: Mon May 28, 2007 2:08 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Un interviu cu proaspatul vicepresedinte Lucian Mitu, aparut in Editie Speciala.

«Vrem cel puţin cupa la anul»
de Adrian IOSUB

• Noul vicepreşedinte al Universităţii, Lucian Mitu, crede în dorinţa de performanţă a tinerilor jucători ai Ştiinţei

Reporter: Cum ai primit vestea numirii în această funcţie?

Lucian Mitu: M-am simţit extraordinar, am rămas surprins. Este o provocare foarte mare pentru mine, pentru că nu e un lucru uşor să ai această funcţie la Universitatea Craiova. E o mare onoare, dar şi o mare responsabilitate. Văd totul ca pe o încununare a muncii depuse de mine până acum în cadrul acestui club.

Care vor fi atribuţiile tale?

Pe lângă cele pe care le am deja în cadrul clubului vor mai apărea şi altele. Totul va fi stabilit în cadrul Consiliului Director. Oricum, tot ceea ce ţine de marketing şi publicitate va rămâne în grija mea. La fel şi magazinul clubului, care, deşi a fost deschis în decembrie anul trecut, a crescut foarte repede. Au fost aduse peste 100 de tipuri de obiecte promoţionale şi vor mai urma şi alte surprize pentru fani. Gama de produse va fi constant îmbunătăţită.

Cum caracterizezi sezonul recent încheiat?

A fost unul greu, fiindcă echipa este tânără şi a avut nevoie de un sezon pentru a prinde experienţă. A fost un mare curaj din partea lui Adrian Mititelu faptul că s-a bazat pe o formaţie aşa de tânără. Oricum, acum majoritatea fotbaliştilor au deja aproximativ 30 de meciuri în Liga I, experienţa acumulată începe să se vadă şi, din campionatul viitor, vom fi mult mai puternici.

Cum vezi Universitatea în sezonul viitor?

Prin achiziţionarea lui Prepeliţă şi Tănasă, cred că s-a dat o mare lovitură. Împreună cu ei, Universitatea va fi o forţă în sezonul viitor, ce se va bate pentru primele trei locuri şi pentru cupele europene. Spun asta, deoarece acum este concurenţă aproape pe fiecare post, iar jucătorii sunt adevărate caractere. În plus, în 2008 se fac şi 15 ani de când Universitatea nu a mai câştigat Cupa României, o competiţie pe care nu o vom neglija. Vrem cel puţin cupa la anul, ne dorim să o readucem în Bănie.

Se poate vorbi din nou de performanţă la Craiova?

Se poate, pentru că în ultimii doi ani, de când Adrian Mititelu a preluat echipa, cred că s-au făcut cele mai mari realizări din ultimii 16 ani ale Universităţii. Niciunul dintre foştii finanţatori nu a realizat atâtea. Pe vremea Craiovei Maxima s-au reuşit mai multe, dar asta fiindcă, atunci, toată lumea - autorităţile vremii şi suporterii - era alături de Ştiinţa. Vorbesc atât în plan sportiv, cât şi în cel al infrastructurii. În plan sportiv, rezultatele din ultimul timp reprezintă doar începutul unei noi mari echipe ce se naşte la Craiova. A venit vremea ca acest grup de tineri să demonstreze pentru totdeauna că Bănia este singurul izvor nesecat de talente din România şi dacă, de-a lungul vremii, fotbalişti importanţi crescuţi la Craiova nu ar fi părăsit această echipă, cu siguranţă că se obţineau rezultate şi mai bune. A trebuit să apară Adrian Mititelu şi să pună stop epurării de talente spre Bucureşti. Numai aşa se poate construi o formaţie, cu păstrarea talentelor, şi asta se face acum la Craiova. Mă refer şi la investiţiile care se fac în jucători, la complexul “Ion Oblemenco”, la cantonament, la magazinul oficial, la magazinul mobil şi multe altele.

Echipamentul Adidas se înscrie şi el în aceste realizări?

Pentru cei care nu ştiu sau nu văd, îi asigur că aşa este. Aceasta este o nouă realizare, o mare lovitură dată de Universitatea. S-au purtat nişte negocieri dure cu firma Adidas, care nu agreează decât echipe cu un palmares bogat. Nu întâmplător, Universitatea este prima formaţie din România care a jucat cu Adidas. Dinamo, Rapid, Poli Timişoara sau Steaua au încercat să îmbrace acest echipament şi nu au reuşit. Poate pentru că nu au fost aşa de insistenţi ca noi.
MesajMesaj postat: Wed May 30, 2007 5:01 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Echipamentul de la Adidas chiar arata f bine!! Mult mai bine decat cel de anul acesta!! E super tare!!
Lucian Mitu, vicepresedinte
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO