.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » lucian parvu
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 4:16 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
lucian parvu
MesajMesaj postat: Thu Nov 02, 2006 2:31 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

Joi, 2 noiembrie, Lucian Pavu a fost pe chat-ul editiei speciale. Am prins si eu vreo 30 de minute de discutii. Incerc sa reproduc cateva dintre raspunsurile, la intrebarile noastre, pe care le-a dat.

Are contract pe 3 ani cu Universitatea si are clauza de reziliere.

Dintre meciul de cupa cu Rapid si meciul de campionat cu Jiul, a zis ca mai important ptr noi e meciul cu Jiul, dar ca se va juca cu indarjire si cu Rapid in cupa, mai ales tinand cont de rivalitatea noatra cu ekipele din Bucuresti.

Nu au primele blocate, kiar daca sunt la -5 la adevar, pentru ca a zis ca li s-au promis prime, atat pentru meciul cu Rapid, cat si pentru meciul de campionat.

Referitor la Stanga si Stoica, a zis "sincer sa fiu e mai bine cu Stoica". La intrebarea "de ce?" a raspuns : "Pai, uitati-va la ultimele meciuri!".

La fiecare deplasare, Stoica ii pune sa asculte in autocar Tudor Gheorghe! Laughing

In pauza de iarna vor merge cel mai probabil in cantonament in Cipru, desi el ar prefera Grecia (de care zicea ca-i este dor).

Este de parere ca ne-ar mai trebui 2-3 jucatori cu experientza (legat de acest subiect mi-a placut o reactie a lui; dupa ce a afirmat ca trebuie 2-3 jucatori, cineva a spus "pai in cazul asta ai ajunge rezerva"; reactia lui parvu a fost :"Mai vedem noi!" Very Happy )

A mai spus ca este nascut kiar "in Craiova, sunt oltean get-beget!"

Referitor la ekipamentul Nike a zis ca spera ca de la anul sa fie Adidas, ca astia de la Nike nu sunt seriosi.

A mai zis ca se intelege bine in atac cu Baird.

Last edited by calin_emilian on Thu Nov 02, 2006 2:44 pm
MesajMesaj postat: Thu Nov 02, 2006 2:44 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

Mi-am mai adus aminte niste raspunsuri Laughing

Nu suntem ekiap de locul 12, loacul acupat acum inclasament, ci in primele 6.

In cazul in care castigam cupa, crede ca putem face fatza conpetitiei uefa!

Putem termina fara infrangere pana in iarna!

Avem cei mai tari suporteri din tzara! Jump
MesajMesaj postat: Thu Nov 02, 2006 3:00 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Cred si eu ca se intelege bine cu Baird, au inscris amandoi doar cate doua goluri pana acuma...Laughing
MesajMesaj postat: Mon Mar 19, 2007 3:11 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vārsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

dupa meciul cu bistritenii se pare ca parvu si baird vor juca o perioada pe la satelit
MesajMesaj postat: Mon Mar 19, 2007 3:13 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Daca avem prea multi atacanti...Rolling Eyes...realitatea este ca parvu inscrie greu si rateaza foarte usor...Sad
MesajMesaj postat: Mon Mar 19, 2007 3:15 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

cu baird nu stiu ce a avut, ca nu a facut nimic grav cat a jucat.a evoluat doar medicru ca intodeauna si a avut in plus si acel sut in bara.
MesajMesaj postat: Tue Mar 20, 2007 2:20 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

pana la urma baird a fost iertat, a ramas doar parvu. din cate imi amintesc mititelu mai avusese o intentie de genul asta si dupa meciul de la urziceni cand erau sa ne egaleze aia de la 0-2 dupa ce la fel ratase parvu
MesajMesaj postat: Tue Aug 07, 2007 4:11 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

„Căţelu’“ şi-ar putea schimba echipa

Pīrvu, dorit la Bistriţa
Sport - Lucian CAZAN
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Atacantul Ştiinţei este aşteptat de Jean Pădureanu la Gloria, pentru a umple golul lăsat de Dorel Zaharia.

Universitatea Craiova are īn lot şapte atacanţi, motiv pentru care concurenţa este acerbă īn ofensivă. Tănasă, Fl. Costea, Wobay, Baird, Dina, Stoianof şi Pīrvu luptă pentru un loc īn avanposturi, deşi, pentru moment, primii trei par să aibă locul de titular asigurat. Baird este „arma secret㓠şi prima rezervă, iar Dina şi Stoianof stau la pāndă, gată să intre īn luptă. Ultimii doi au avantajul că pot juca şi pe alte posturi, Dina ca mijlocaş, iar „Bulgarul“ ca fundaş. Īn schimb, şansele lui Pīrvu de a prinde echipa sunt destul de mici, motiv pentru care oficialii Ştiinţei s-au gāndit să-l īmprumute la Gloria Bistriţa. Jucătorul nu a agreat īnsă această mutare, motiv pentru care a fost trimis să se antreneze cu echipa a doua.

„Lordul“ insistă

Jean Pădureanu, preşedintele Gloriei, şi-a reafirmat ieri interesul pentru Pīrvu. „Īl dorim pe Lucian Pīrvu la Bistriţa. Au fost discuţii săptămāna trecută, am vorbit şi eu, şi Horoba (Ioan Horoba, directorul sportiv al Gloriei - n.r.) cu cei de la Craiova, ne īnţeleserăm, dar jucătorul nu vrea să vină la Bistriţa. Dacă aveţi numărul lui, puteţi să-l sunaţi să īi ziceţi să vină, īl aşteptăm, iar la noi are mai multe şanse să joace. Pentru mine nu contează că este al cincilea sau al şaselea atacant din lotul Craiovei. Īl iau la Bistriţa şi gata. Īn principiu, mi-ar conveni să-l iau cu īmprumut şi să dau Craiovei un procent la vānzare“, a spus Pădureanu. „Lordul“ vrea să-l aducă pe Lucian Pīrvu la Bistriţa pentru a umple golul lăsat de plecarea lui Dorel Zaharia la Steaua.

Sursa: Gazeta de Sud
MesajMesaj postat: Thu Aug 09, 2007 3:15 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Pīrvu pleacă la Bistriţa
Sport - Lucian CAZAN
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Deşi a avut oferte din Cipru, Grecia şi Germania (Liga a III-a), Lucian Pīrvu a ales īn cele din urmă Gloria Bistriţa. „Ne-am īnţeles cu Universitatea Craiova, care ne-a dat acceptul să negociem cu jucătorul. Pīrvu va ajunge māine (astăzi - n.r.) la Reghin, acolo unde este Gloria īn cantonament, şi va rămāne cu noi două-trei zile pentru nişte teste fizice şi pentru a efectua vizita medicală. Sperăm să nu fie probleme şi la sfārşitul săptămānii să semnăm contractul“, a declarat ieri Jean Pădureanu. Referitor la condiţiile īn care urmează să se efectueze tranzacţia, „Lordul“ nu a spus prea multe, doar că: „jucătorul va avea un contract pe trei ani, iar Mititelu nu va lua nici un ban acum“. Universitatea va rămāne coproprietară a jucătorului, care, conform unei clauze, nu va evolua īn meciurile directe. Īn ceea ce priveşte salariul lui Lucian Pīrvu, se spune că acesta va primi 40.000 de euro pe sezon.

Sursa: Gazeta de Sud
..............
MesajMesaj postat: Thu Aug 09, 2007 11:26 am
Raspunde cu citat
blue_lion
Suporter
Suporter

155 Lei grei
Items

Aderat08 Aug 2007
Mesaje6
LocatieCraiova

sincer plecare lui parvu nu ma intristeaza pentru ca ma gandesc cat de usor rata la 2 m de langa poarta.
MesajMesaj postat: Thu Aug 09, 2007 7:31 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Cred ca el s-a cam intristat saracutul.....acolo il pun aia la treaba!!!!! Nu se mai plimba cu masina prin oras ca la Craiova.....acolo pune osu` la treaba.....s-a terminat cu distractiile!!!
.....
MesajMesaj postat: Fri Aug 10, 2007 9:39 pm
Raspunde cu citat
blue_lion
Suporter
Suporter

155 Lei grei
Items

Aderat08 Aug 2007
Mesaje6
LocatieCraiova

nu mai pleaca parvu.....ce bine....cred