.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » INTERSEZON 2007/08 » Lucrarile de pe ION OBLEMENCO sunt aproape de final!!!!
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:13 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Lucrarile de pe ION OBLEMENCO sunt aproape de final!!!!
MesajMesaj postat: Thu Jul 19, 2007 12:14 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Se lucreaza intens pentru renovarea stadionului! Lucrarile au in vedere tribuna oficiala, vestiarele, sala de conferinte, tunelul care face legatura dintre vestiare si teren, cabinele arbitrilor, salile de protocol si alte anexe ale stadionului.
Principalul scop al acestor renovari este aducerea nationalei Romaniei la Craiova, in vederea sustinerii meciului cu Olanda, din preliminariile EURO 2008.
Adrian Mititelu declara: "Nu ma las pana nu aduc Olanada aici. Va fi bine pentru acest oras si de aceea facem acest stadion, pentru a arata de nivel european. Dupa ce vom reusi sa terminam tribuna oficiala, plus alte anexe ale bazei sportive, voi comanda 25.000 de scaune albastre, pentru ca tot stadionul sa fie imbracat intr-o singura culoare. Poate vom scrie cu alb numele celei mai iubite echipe din Romania. Ar fi fantastic sa vina Olanda in Banie. Vom imbraca in sticla tribuna oficiala, vestiarele sunt de vis, veti vedea peste o saptamana un stadion complet schimbat. Niciodata nu s-au facut lucrari de o asemenea amploare la stadion".
Geamurile culisante de la tribuna oficiala au fost comandate in Germania, iar scaunele pentru masa presei si loje, identice cu cele ale bancilor de rezerve, sunt din Italia.
In plus, una dintre noutatile de la stadion, este si schimbarea plaselor portilor, despre care Mititelu a afirmat: "O firma din Brazilia sau Argentina, ni le-a adus, deorece in Europa n-am gasit plase asa mari".
Adrian Mititelu este si mai increzator si spune ca in doua saptamani terenul de pe viitorul stadion "Petre Deselnicu" va fi insamantat. "Dupa ce vor fi gata si stadionul Petre Deselnicu si terenurile Zoltan Crisan, vom avea un complex sportiv care va fi mandria orasului, a mai afirmat Adrian Mititelu.
Se pare ca exista bunavointa si se investeste foarte mult atat in echipa, cat si in infrastructura. Sa speram, spre binele acestei echipe, ca toate aceste lucruri din jurul echipei sa fie de bun augur si toate aceste eforturi ale conducerii, sa stea la baza recladirii Universitatii!!!!
MesajMesaj postat: Thu Jul 19, 2007 2:09 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

E un semn bun, ramane ca si rezultatele echipei sa fie in...imbunatatiri pe masura...
MesajMesaj postat: Thu Jul 19, 2007 2:45 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Cu timpul vor veni si rezultatele!! Sunt sigur de asta!! Trebuie numai sa avem rabdare si sa fim puternici sa trecem peste esecuri!!!
MesajMesaj postat: Thu Jul 19, 2007 7:16 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Pai tot adunam puteri de atatia ani numai cu esecuri ar cam fi cazul sa mai si o folosim nu numai sa o strangem...

Dincolo de lucrarile la stadion, gazonul nu mai trebuie si el ajustat un pic? Ca jocul se disputa in iarba pana la urma...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Jul 19, 2007 7:37 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Sunt perfect de acord!!! Am inteles k Mititelu ar fi vrut sa faca si gazonul, dar nu au fost de acord celelalte sporturi, de ex atletismul. K si cei de la atletism se antreneaza tot pe stadion....pe pista respectiva.
Un coleg de-al meu de la camin este atlet si mi-a spus lucrurile astea!
Omul ar fi vrut sa faca ceva, dar ce sa te faci cu cei din jur kre mereu au ceva impotriva echipei!!!!
Dar acum sinceri sa fim, de cand nu s-au mai facut astfel de renovari??? Eu cred ca Mititelu tot incearca sa faca ceva si eu unu il respect pt asta!!!!
MesajMesaj postat: Wed Jul 25, 2007 2:52 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

mai trairam s-o vedem si p-asta! Very Happy
de abia astept sa ma intorc pe Ion Oblemenco!
MesajMesaj postat: Fri Jul 27, 2007 5:06 pm
Raspunde cu citat
alin_cv
Suporter
Suporter

843 Lei grei
Items

Aderat26 Jul 2007
Mesaje36
Locatiecraiova

Mititelu a anuntat ca in vara aceasta se v-or schimba scaunele,v-or fi construite 4-5 puncte de vanzare in incinta stadinului si v-a fi schimbata tabela de marcaj.Lucrarile la stadion nu se v-or opri aici si v-or continua,iar vara viitoare o sa urmeze si ale lucrari de o anvergura mai mare.Mititelu a fost criticat ca se lauda mult si face putine insa pana acum a demonstrat contrariul.
MesajMesaj postat: Sat Jul 28, 2007 1:40 pm
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

Shi eu il sustin pe Mititele Very Happy ........cu bune cu rele......el e singurul care vrea sa faca ceva bun pentru olteni.......shi imi place optimismul lui Razz .....dak ne gandim putzin......care dintre fostii patroni ai Craiovei ar investi intr-un stadion care nu este al lui atatia bani Respect .Sa speram ca are niste ochelari norocosi patronul nostru.....shi vede limpede evolutia CRAIOVEI8) .....shi o sa faca lucruri frumoase shi de acum in colo Wink Beer Chug

Respect Respect Respect Lion Respect Respect Respect
Very Happy Razz Very Happy Razz Very Happy Razz
MesajMesaj postat: Mon Jul 30, 2007 7:22 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

Citat:
Mititelu a anuntat ca in vara aceasta se v-or schimba scaunele,v-or fi construite 4-5 puncte de vanzare in incinta stadinului si v-a fi schimbata tabela de marcaj.Lucrarile la stadion nu se v-or opri aici si v-or continua,iar vara viitoare o sa urmeze si ale lucrari de o anvergura mai mare.Mititelu a fost criticat ca se lauda mult si face putine insa pana acum a demonstrat contrariul.

A fost f ponderat in declaratiile pe care le-a facut sapt asta! A spus un lucru f bun, k trebuie sa savuram victoria, dar ca va trebui sa muncim pt urmatoarele meciuri!! O sa fie bine!! Forza Stiinta!!
MesajMesaj postat: Thu Aug 02, 2007 10:16 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

am reusit ieri sa ajung la stadion si chiar am fost impresionat de lucrarile care s-au facut acolo. nu stiu cum aratau inainte vestiarele insa acum sunt impecabile, iar tunelul care arata mai degraba ca si o grota, iti trezeste acum senzatia ca esti pe stadionul unei echipe mari. nu stiu a cui a fost ideea dar mi-a placut un poster imens care prezenta harta europei si echipele invinse de Universitatea. pacat cu nu l-a pus in vestiarul oaspetilor Wink
MesajMesaj postat: Thu Aug 02, 2007 3:13 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

flipper wrote:
... nu stiu a cui a fost ideea dar mi-a placut un poster imens care prezenta harta europei si echipele invinse de Universitatea. pacat cu nu l-a pus in vestiarul oaspetilor Wink

Poate o sa-l puna atunci cand printre oaspeti vor fi si echipe de calibru din Europa, nu numai vasluieni, urziceneni, mioveneni, etc...
MesajMesaj postat: Fri Aug 03, 2007 12:38 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

oricum nu au uitat sa mentioneze nici in vestiarul oaspetilor cine-i "campioana unei mari iubiri". cum inscrisul e pe un perete, chiar daca o sa se enerveze radoi, tot peretele o sa castige MrGreen
MesajMesaj postat: Fri Aug 03, 2007 12:47 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309

E ca si cum ar fi scris "loc de dat cu capul"!!!! Smile))))
Ca tot e obisnuit Radoi sa dea cu pumnul si sa sparga geamuri....Smile))