Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Malcolm Glazer, proprietar absolut al lui MU |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5221 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Potentul om de afaceri american, Malcolm Glazer detine 98% din totalul actiunilor celebrului club englez Manchester United. Acest fapt ii permite sa forteze cumpararea si celor 2 procente detinute de fidelii fani MU. Acestia au fost somati sa accepte oferta lui Glazer (300 de pence pe actiune) inainte ca acesta sa procedeze la achizitionarea fortata (compulsory purchase), o regula admisa pe piata engleza bursiera.
Deja proprietarul clubului de fotbal american Tampa Bay Buccanneers, Glazer, in varsta de 76 de ani si-a numit trei fii, Joel, Avram si Bryan in conducerea clubului (are sase copii). Asta ca sa-i faca invidiosi pe Jiji Becali, Dinel Staicu si alti "magnato-latifundiari" romani care si-au impanat si ei cluburile cu rude. Joel Glazer urmeaza sa fie numit presedinte dupa retragerea venerabilului Sir Roy Gardner. MU este evaluat la circa 790 milioane lire sterline (sau 1,16 miliarde euro=1,47 miliarde dolari).
Si uite asa isi vand englezii tarisoara... |
|
Last edited by Stiinta on Tue Jun 28, 2005 10:00 pm |
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai daca e asa de potent de ce nu ne ajuta si pe noi sa promovam? sa dea si el $1-2 milioane acolo....  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Asa e, propun sa-l contactam..cine se ofera?  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Asa e, propun sa-l contactam..cine se ofera?  |
Eu zic sa-l insarcinam pe adi_mn  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ok, totul este ca adi_mn sa se lase insarcinat...si sa duca deliverul cu bine la capat...
ps glazer asta nu s-o ocupa si cu chiuvete inox?  |
|
|
|
|
|
adi_mn
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 22 Apr 2005 | | Mesaje | 82 | | Locatie | Twin Cities, Minnesota |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| adi_mn e de acord sa fie insarcinat cu chestia asta, dar de unde il iau pe nea Glazura asta? Ceva idei? |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pai eu m-as gandi la: google, bucium, James Bond, strigatura..chestii din astea..
dar cred ca TG are sigur idei mai bune, doar ea a lansat ideea conectarii lui macbeth ..malcolm asta.. |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Malcolm , nu este dorit de suporteri M United ... detzine 98% share , si vrea sa cumpere restul de 2 % ...nu a precizat data ecsacta cand.
News
M united , se zvoneste ca-ci Ronaldo , este 'pregatit' sa paraseasca clubul - bat the club have insisted that , Ronaldo's future is very ( aici ) at United...
sursa Ingheltera ziare la zi . |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Asa e! Nu e dorit de fani la MU. Cineva a spus:
"Malcom Glazer has no idea what he doing in Manchester. He thinks that he can just show up with his bags of money and make all kinds of changes without anybody resisting. He had had either bad advice or is just a typical American who thinks they can do whatever they want no matter who or what gets hurt or upset. I hope that the folks who are supporters of Man U as well as othe clubs in England send a strong message by boycotting the games (both home and away) and not buying any of the merchandise. Maybe then he will go back to the US and worry about the Bucs and leave real football alone."
Asa ca, adi_mn: cauta-l pe Malcom in cartea de telefon si adu-l la noi  |
|
|
|
|
 | |  |
|
adi_mn
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Bucium n-am, James Bond s-a retras din activitate din motive financiare si pana gasesc astia pe altcineva nu putem apela la el, plamani atat de puternici pentru strigatura n-am, asa ca pana la urma tot google sa traiasca Nea Malcom "in the middle" asta e patronul celor de la Tampa Bay Buccaneers, asa ca acolo trebuie sa trimit propunerea. Problema care se pune acum este cine ma ajuta sa scriu the business proposition? Ceva voluntari sau voluntarizam noi pe cineva?  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu nu-mi pot permite sa voluntarizez pe nimeni..dar sunt sigur ca TG se "autovoluntarizeaza"... |
|
|
|
|
|
adi_mn
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ce zici TG, te bagi?  |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| adi_mn wrote: | ce zici TG, te bagi?  |
asta cand o sa pot intra aici pe Forum fara probleme...era sa daram mobila si acasa si aici incercand sa intru pe forum-ieri, aseara si astazi...si cei care ma cunosc personal stiu cat sunt de calma si linistita...dar, da, ihi, adi_mn, hai sa-l aducem pe malcom la craiova |
|
|
|
|
|