.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » SUPORTERII DIN DIASPORA » MECIURILE DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN PE NET
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 12:37 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MECIURILE DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN PE NET
MesajMesaj postat: Sun Jun 08, 2008 9:18 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

de la un prieten de-al meu din comunitatea romaneasca, am aflat de acest site unde se vad meciurile de la euro. l-am testat in ultimele minute ale meciului austria-croatia. se vede super. transmisia nu se intrerupe si chiar acum vad o emisiune pe tvr 1 despre nationala romaniei care joaca maine. imaginile sunt preluate de pe canale care transmit aceste meciuri.
site-ul se numeste www.tvonline.radiourionline.com. e o rubrica "meciurile de la euro..." pe pagina de start a site-ului.
va doresc "VIZIONARE PLACUTA!" si "HAI ROMANIA!!" Respect
MesajMesaj postat: Sun Jun 08, 2008 10:40 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Multam pentru informatie, nu stiam de acest site. Very Happy
MesajMesaj postat: Fri Aug 08, 2008 5:55 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

la meciul trecut cu bistritza, eu si gac incercam sa dam de vreun site unde sa vedem meciul. nu am reusit.
am citit un articol pe www.prosport.ro, aparut acum cateva zile, despre disputa dintre detinatorii de drepturi de televizare ale ligii I si companiile de cabluri. acelasi articol spunea ca , in timp ce cele doua tabere se cearta, multi vad meciurile "free" pe net si, in acelasi articol, este afisata o lista de site-uri care transmit online meciurile. iata link-ul cu lista: http://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/probleme-pentru-rcs-rds-liga-i-e-gratis-pe-internet-2845166 . nu am incercat nici unul dintre aceste site-uri. de vreme ce am vazut articolul acu 3 zile, dupa terminarea etapei. am incercat insa www.tvonline.radiourionline.com in timpul campionatului european si a mers super. o sa incerc sa vad daca merge vreun site maine.
george, fii pe faza!!! MrGreen
MesajMesaj postat: Fri Aug 08, 2008 5:30 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

thanx sorinaccio! i´ll check it out! sper sa mearga sa-i vad si io pe baieti la lucru! Sper sa-i barfim cum trebuie pe mess in timp ce joaca! MrGreen
MesajMesaj postat: Fri Aug 08, 2008 5:37 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

nu stiu cum e in direct, dar am vazut o emisiune a lui tolontan. se vede acceptabil. cu unele intreruperi. a intrat si mititelu in direct sa dea cu bata in balta ca de obicei. folosind o tonalitate de primata infuriata, s-a rastit la tolontan si costel orac ca cica sa nu isi mai dea cu parerea despre craiova, desi aia nu au zis nu stiu ce rau despre echipa. faceau si ei o trecere in revista a echipelor inainte de etapa a treia. babuinu' a recunoscut ca nu a vazut emisiunea ci ca i-a zis cineva ce se discuta in emisiune.
am vazut imagini pe www.tvonline.radiourionline.com .
MECIURILE DE LA CAMPIONATUL EUROPEAN PE NET
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » SUPORTERII DIN DIASPORA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO