TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Adrian Mititelu s-a temperat
„Mi-e frica de retur“
Lucian CAZAN
Aparut in Gazeta de Sud-7 ianuarie 2006
Adrian Mititelu stie ca liderul seriei B2 este vânat de toata lumea
Chiar daca este in continuare optimist, patronul Stiintei este convins ca-l asteapta o perioada grea in partea
Superoptimist la inceputul campionatului, când declara ca Universitatea Craiova va promova fara sa piarda vreun meci, Adrian Mititelu si-a mai pierdut din elan pe traseul celor 15 etape scurse din acest sezon in Divizia B. Anumite sincope ale echipei, masurile pe care si le-au luat contracandidatele la promovare, dar si dificultatile din planul afacerilor l-au temperat pe Mititelu, care a recunoscut ca Universitatea Craiova va trebui sa fie foarte atenta in retur pentru a-si duce la bun sfârsit misiunea, adica revenirea in Divizia A.
„Promovarea nu va fi deloc usoara. O sa intâmpinam multe dificultati in retur pentru ca toate echipele au vazut ca suntem o formatie puternica si o sa-si ia masuri de precautie. Vor conta mult si arbitrajele. Mi-e frica de retur si este normal sa fie asa, dar asta nu inseamna ca nu cred in promovarea echipei“, a declarat Mititelu. Acesta a dezvaluit ca a tras un semnal de alarma si la echipa, adaugând: „La ultimele discutii cu jucatorii le-am spus sa nu se creada promovati decât atunci când vor avea 10-12 puncte diferenta fata de echipele urmaritoare“.
Patronul Universitatii Craiova este convins ca echipei ii va fi mult mai bine in Divizia A, explicând si de ce crede acest lucru: „Echipele joaca mult mai aerisit, nu se baga in poarta si poti sa-ti dezvolti jocul. S-a vazut asta la meciurile din Cupa României, unde am intâlnit CFR Cluj si FC National“. Pentru a vedea in ce stadiu se afla echipa, Mititelu a anuntat ca vrea ca Universitatea sa joace, la revenirea din Cipru, cel putin doua meciuri cu echipe de Divizia A, unul dintre acestea fiind cu Poli Timisoara. |
|