Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem la Mioveni? |
| Victorie
|
|
28% |
[ 2 ] |
| Egal
|
|
57% |
[ 4 ] |
| Esec |
|
14% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 7 |
|
|
john balace
|
| manager |

|
15705 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 409 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cu ceva sansa, Stiinta obtine o victorie muncita la Mioveni, care aduce practic linistea pentru acest sezon, vre-o doua puncte ar fi de ajuns pentru alunga grija retrogradarii. Cele trei puncte sunt binevenite, in conditiile in care avem o aparare ferfelita, noroc cu Bornescu. Cu as aparare slaba, Nicolo a gasit solutia: ea mai buna defensiva este ofensiva...
De apreciat ca aceasta victorie este si o palma peste obrazul gros, porcesc, al sprancenatului!! Nu inteleg de ce Sorinel Cartu mai e inhaitat cu o asemena creatura, dar are si el nevoie de o slujba, ca tot omul. Pacat ca Stiinta nu stie sa-si adune fiii ratacitori!
Una peste alata, Raj terbuie sa se gandeasca cum se va carpi in aparare pana in Noiembrie 2008. Doi fundasi centrali, un portar de rezerva si un fundas stanga sunt necesari urgent!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5221 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
DIN NOU VICTORIE : MIOVENI - STIINTA 1-2 (1-0)
Au marcat: Frasineanu ('14)/ Lutu ('75), Dina ('79)
Universitatea Craiova: Bornescu - Dănănae, D. Stoica, Mitchell, Rose - Prepelita, Dilevski (Luţu 65), A. Ionescu - Wobay (Bărboianu 89), Costea, Dina (M. Costea 81)
Antrenor: Nicolo Napoli
Stiinta a reusit o victorie frumoasa, intorcand din nou un scor nefavorabil. Condusa inca din primul sfert de ora prin executia spectaculoasa a fostului juvete, Frasineanu, Universitatea nu a cedat si a pus o presiune constanta asupra gazdelor. Fara aportul lui Baird (accidentat), baietii nostri au inscris doua goluri in ultimul sfert de ora, prin reusitele lui Lutu, care a reluat din apropiere o pasa a lui Costea si Dina care a speculat o greseala grava a unui alt fost alb-albastru, ivorianul Daouda.
Victoria aceasta practic ne scoate din lupta pentru retrogradare si ne asigura un bun moral pentru partea finala a sezonului.
Intalnirile majore vor avea loc insa in ultimele etape, cand vom intalni succesiv Timisoara, dinamo si butonelul kaki. |
|
|
|
|
 | |  |
|
ukeloo
|
| manager |

|
9254 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 351 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu deja dupa ultimele meciuri cu intoarcere de rezultat incep sa ma gandesc cum ar reactiona baietii daca ar conduce . Lasand glumade o parte, Stiinta merge din ce in ce mai bine iar bunul simt al lui Napoli se simte din ce in ce mai mult in ultimele declaratii. Sper sa o tina tot asa pan la sfarsitul campionatului si cine stie, pote nimerim si un intertoto daca batem tot. |
|
|
|
|
|
marius_fee
|
| Suporter |

|
-168 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Dec 2007 | | Mesaje | 6 | | Locatie | CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| intertoto nu cred cai cea mai buna sosutie avand in vedere ca : in primul rand nu avem stadion si in al doilea rand sa vazut ca echipele care au jucat in intertoto la inceputul campionatului au resimtit o oarecare oboseala + Cu o buna pregatire in vara putem sa facem o figura frumoasa in campionatul ce vine |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| ukeloo wrote: | Eu deja dupa ultimele meciuri cu intoarcere de rezultat incep sa ma gandesc cum ar reactiona baietii daca ar conduce . Lasand glumade o parte, Stiinta merge din ce in ce mai bine iar bunul simt al lui Napoli se simte din ce in ce mai mult in ultimele declaratii. Sper sa o tina tot asa pan la sfarsitul campionatului si cine stie, pote nimerim si un intertoto daca batem tot. |
Deocamdata suntem mai aproape de Farul (10 p) decat de de Urziceni (12 p). Si nu uita cu cine jucam in ultimele 3 etape dinaintea ultimei...  |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
15705 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 409 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
[/quote]
Deocamdata suntem mai aproape de Farul (10 p) decat de de Urziceni (12 p). Si nu uita cu cine jucam in ultimele 3 etape dinaintea ultimei... [/quote]
Eu nu prea pricep cum vine chestia cu antrenorul part-time, navetist, sau cum i-o zice. Napoli e iar in Iatalia, se intoarce miercuri. Pai daca el are rezultate actuale antrenand echipa 2 zile pe saptamana, inseaman ca daca antreneaza 5 zile pe saptamana luam Champions League.
Io am o teorie...Cred ca Raj nu prea il plateste pe Nicolo, sau il plateste putin, el fiinnd intr-un program sponsorizat de Juve, ca fost jucator, un program de specializare ca antrenor. Altfel nu-mi explic cum il lasa Raj sa plece de pe ogor, asa, "cand vrea muschi lui", cum ar zice Jiji, mentorul spiritual al lui Raj.
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135707 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Da, e ceva ciudat cu antrenorul part-time, dar raman rezultatele bune obtinute in ultimele meciuri...proba de foc ramane insa in perimetrul etapelor 31-33... |
|
|
|
|
|