Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem la Mioveni? |
| Victorie
|
|
28% |
[ 2 ] |
| Egal
|
|
57% |
[ 4 ] |
| Esec |
|
14% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 7 |
|
 | Mioveni - Stiinta: opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132062 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5133 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Universitatea se mentine neinvinsa de cinci etape si are posibilitatea de a pleca macar cu un punct si in deplasarea de la Mioveni. In tur am castigat greu, printr-o reusita de exceptie a lui Lutu.
Moralul ambelor echipe este ridicat, argesenii reusind sa invinga la Timisoara.
Un duel interesant intre italianul Napoli si un mare adept al rigurozitatii defensivei de tip italian, Cartu. Un fost fundas care incearca sa imprime un stil ofensiv echipei fata in fata cu un fost atacant de mare virtuozitate si care prefera jocul ultradefensiv.
Un 0-0 pare foarte posbil. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 31 |
20850 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1039 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
in deplasare n-am facut mare lucru (cu exceptia victoriei cu uta), dar dupa egalul de la urziceni sunt sigur ca nu vom pierde acasa la sorinaccio! ii arata napoli ce inseamna tactica italiana!
facem egal, sau poate batem daca costea prinde iar o zi mare! |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| Lider galerie |

|
9163 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 348 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Mie mi-e cam frica de sorinel mai ales acum ca ii batu pe poli. Dar am incredere in Napoli si echipa sa care e in tr-o vizibila crestere de forma. Mizez pe un 1-0 italienesc pt noi. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
132062 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5133 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Tanasa va fi indisponibil pana la finalul sezonului in urma accidentarii din meciul cu Vaslui. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

20850 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| e nasol ca l-am pierdut pe tanasa! un jucator bun mai putin ne va ingreuna restul de campionat! |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8252 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 285 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | | e nasol ca l-am pierdut pe tanasa! un jucator bun mai putin ne va ingreuna restul de campionat! |
in tot returul asta, tanase nu a jucat un meci intreg daca e sa adunam minutele jucate. si ,cand a jucat, nu s-a evidentiat cu nimic. |
|
|
|
|
 | Re: Mioveni - Stiinta: opinii inainte si dupa meci |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14027 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 368 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Universitatea se mentine neinvinsa de cinci etape si are posibilitatea de a pleca macar cu un punct si in deplasarea de la Mioveni. In tur am castigat greu, printr-o reusita de exceptie a lui Lutu.
Moralul ambelor echipe este ridicat, argesenii reusind sa invinga la Timisoara.
Un duel interesant intre italianul Napoli si un mare adept al rigurozitatii defensivei de tip italian, Cartu. Un fost fundas care incearca sa imprime un stil ofensiv echipei fata in fata cu un fost atacant de mare virtuozitate si care prefera jocul ultradefensiv.
Un 0-0 pare foarte posbil. |
Nu cred ca scapam fara gol..Scorul final depinde de cat inscriem...
Intr-adevar, "atacant de mare virtuozitate", buna descriere a lui Sorinel Cartu. Imi amintesc de meciurile cu Olimpiakos si Bettis..Ce vremuri!! Ce echipa!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
soso
|
| Lider galerie |

8252 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mie mi-a placut mioveni la timisoara. am vazut meciul online. nici nu a miscat timisoara. cred ca o sa fie greu dar nu imposibil. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

20850 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
stai ca si vaslui s-a distrat cu poli...
cam toti se distreaza cu poli... |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

8252 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | stai ca si vaslui s-a distrat cu poli...
cam toti se distreaza cu poli... |
drept e ca nu am prea urmarit campionatul pana acum 2 etape, dar, dupa locul din campionat si dupa cata valva se face in jurul acestei echipe, am crezut ca poli joaca ceva fotbal. se pare ca nu e chiar asa. de fapt, nici echipele mari ale campionatului nu se descurca foarte bine. ori avem un campionat foarte tare, ori foarte slab, pt ca , din ce am vazut, nu prea e mare diferenta intre echipele de pe primele locuri si cele de pe ultimele. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Presedinte de club |

20850 Lei grei
Items more... |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| uita-te la pandurii...erau ca si picati iar acum au inceput o serie de victorii...e f ciudat campionatu... |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
22854 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1278 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Este batalie mare in subsolul clasamentului.....se duc lupte grele, fiecare echipa isi joaca sansele si toti incearca sa evite retrogradarea.
Insa in partea superioara a clasamentului, se pare ca jocurile sunt deja facute.......totul pare bine stabilit, inca de la inceput. steaua a castigat in ultimele meciuri, jucand prost si ajutata de arbitrii.....Cfr a facut pasi gresiti si nu a mai acumulat puncte......iar oile lui jiji sunt aproape sa acapareze locul 1. Ca si anul trecut, stelutza sta la mana "fratilor" de la dinamo........acelasi scenariu, aceiasi regizori, aceiasi protagonisti......concluzia este una singura.....avem un campionat de o valoare mult prea slaba.
Cel mai jalnic si cel mai blatuit campionat din ultimii ani......acesta este! |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
22854 Lei grei
Items |