.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2007-2008 » Mioveni - Stiinta: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina 1, 2  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Wed May 14, 2008 1:46 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem la Mioveni?
Victorie
28%
 28%  [ 2 ]
Egal
57%
 57%  [ 4 ]
Esec
14%
 14%  [ 1 ]
Total Voturi : 7

Mioveni - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Mon Mar 24, 2008 1:32 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132062 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5133

Universitatea se mentine neinvinsa de cinci etape si are posibilitatea de a pleca macar cu un punct si in deplasarea de la Mioveni. In tur am castigat greu, printr-o reusita de exceptie a lui Lutu.
Moralul ambelor echipe este ridicat, argesenii reusind sa invinga la Timisoara.
Un duel interesant intre italianul Napoli si un mare adept al rigurozitatii defensivei de tip italian, Cartu. Un fost fundas care incearca sa imprime un stil ofensiv echipei fata in fata cu un fost atacant de mare virtuozitate si care prefera jocul ultradefensiv.
Un 0-0 pare foarte posbil.
MesajMesaj postat: Mon Mar 24, 2008 8:39 am
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 31

20850 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1039
LocatieKöln

in deplasare n-am facut mare lucru (cu exceptia victoriei cu uta), dar dupa egalul de la urziceni sunt sigur ca nu vom pierde acasa la sorinaccio! ii arata napoli ce inseamna tactica italiana! MrGreen
facem egal, sau poate batem daca costea prinde iar o zi mare!
MesajMesaj postat: Mon Mar 24, 2008 11:05 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Mie mi-e cam frica de sorinel mai ales acum ca ii batu pe poli. Dar am incredere in Napoli si echipa sa care e in tr-o vizibila crestere de forma. Mizez pe un 1-0 italienesc pt noi.
MesajMesaj postat: Tue Mar 25, 2008 5:38 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132062 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5133

Tanasa va fi indisponibil pana la finalul sezonului in urma accidentarii din meciul cu Vaslui.
MesajMesaj postat: Tue Mar 25, 2008 8:46 am
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

20850 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1039
LocatieKöln

e nasol ca l-am pierdut pe tanasa! un jucator bun mai putin ne va ingreuna restul de campionat!
MesajMesaj postat: Wed Mar 26, 2008 2:40 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

gac200076 wrote:
e nasol ca l-am pierdut pe tanasa! un jucator bun mai putin ne va ingreuna restul de campionat!

in tot returul asta, tanase nu a jucat un meci intreg daca e sa adunam minutele jucate. si ,cand a jucat, nu s-a evidentiat cu nimic.
Re: Mioveni - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Wed Mar 26, 2008 6:01 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14027 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje368

Stiinta wrote:
Universitatea se mentine neinvinsa de cinci etape si are posibilitatea de a pleca macar cu un punct si in deplasarea de la Mioveni. In tur am castigat greu, printr-o reusita de exceptie a lui Lutu.
Moralul ambelor echipe este ridicat, argesenii reusind sa invinga la Timisoara.
Un duel interesant intre italianul Napoli si un mare adept al rigurozitatii defensivei de tip italian, Cartu. Un fost fundas care incearca sa imprime un stil ofensiv echipei fata in fata cu un fost atacant de mare virtuozitate si care prefera jocul ultradefensiv.
Un 0-0 pare foarte posbil.

Nu cred ca scapam fara gol..Scorul final depinde de cat inscriem...
Intr-adevar, "atacant de mare virtuozitate", buna descriere a lui Sorinel Cartu. Imi amintesc de meciurile cu Olimpiakos si Bettis..Ce vremuri!! Ce echipa!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Wed Mar 26, 2008 6:05 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

mie mi-a placut mioveni la timisoara. am vazut meciul online. nici nu a miscat timisoara. cred ca o sa fie greu dar nu imposibil.
MesajMesaj postat: Wed Mar 26, 2008 8:51 am
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

20850 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1039
LocatieKöln

stai ca si vaslui s-a distrat cu poli... MrGreen
cam toti se distreaza cu poli...
MesajMesaj postat: Thu Mar 27, 2008 12:15 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa

gac200076 wrote:
stai ca si vaslui s-a distrat cu poli... MrGreen
cam toti se distreaza cu poli...

drept e ca nu am prea urmarit campionatul pana acum 2 etape, dar, dupa locul din campionat si dupa cata valva se face in jurul acestei echipe, am crezut ca poli joaca ceva fotbal. se pare ca nu e chiar asa. de fapt, nici echipele mari ale campionatului nu se descurca foarte bine. ori avem un campionat foarte tare, ori foarte slab, pt ca , din ce am vazut, nu prea e mare diferenta intre echipele de pe primele locuri si cele de pe ultimele.
MesajMesaj postat: Thu Mar 27, 2008 3:41 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Presedinte de club
Presedinte de club

20850 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1039
LocatieKöln

uita-te la pandurii...erau ca si picati iar acum au inceput o serie de victorii...e f ciudat campionatu...
MesajMesaj postat: Fri Mar 28, 2008 7:39 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Este batalie mare in subsolul clasamentului.....se duc lupte grele, fiecare echipa isi joaca sansele si toti incearca sa evite retrogradarea.
Insa in partea superioara a clasamentului, se pare ca jocurile sunt deja facute.......totul pare bine stabilit, inca de la inceput. steaua a castigat in ultimele meciuri, jucand prost si ajutata de arbitrii.....Cfr a facut pasi gresiti si nu a mai acumulat puncte......iar oile lui jiji sunt aproape sa acapareze locul 1. Ca si anul trecut, stelutza sta la mana "fratilor" de la dinamo........acelasi scenariu, aceiasi regizori, aceiasi protagonisti......concluzia este una singura.....avem un campionat de o valoare mult prea slaba.

Cel mai jalnic si cel mai blatuit campionat din ultimii ani......acesta este!
MesajMesaj postat: Fri Mar 28, 2008 7:41 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA