.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Mititelu a cumparat Stiinta
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 21, 2008 1:30 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Mititelu a cumparat Stiinta
MesajMesaj postat: Thu Jun 09, 2005 7:12 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134547 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5197

Varianta preluarii Universitatii Craiova de catre Adrian Mititelu pare sa fi fost transpusa in realitate, conform Prosportului.
Staicu ar fi primit jumatate de milion de dolari pentru a ceda numele, palmaresul, actualul lot de jucatori si autocarul. De asemenea, va putea fi utilizat in continuare cantonamentul din Lunca Jiului.
Tranzactia va fi oficializata pe data de 15 iunie. Sa vedem daca va si rezista mai mult de trei zile cum s-a intamplat in septembrie trecut.
MesajMesaj postat: Thu Jun 09, 2005 10:11 am
Raspunde cu citat
adi_craioveanu
manager
manager

-58 Lei grei
Items

Aderat16 Mar 2005
Mesaje350
Locatieg.enescu

am fost ieri la amicalul cu juniorii si i-am vazut acolo si pe mititelu si pe paul valuta. oamenii se pare ca se inteleg destul de bine asa ca ma astept sa aduca de la caracal cativ jucatori buni dar eu cred ca omenii ar trebui sa se implice amandoi la craiova, sa fie bani mai multi.
despre echipa pot sa spun ca jucatorii sunt varza. in prima repriza, cand au jucat cu grupa de juniori de '87 nu au aratat nimik. au deschis scoru datorita faptului ca echipa de juniori avea un portar varza si au fost egalati la o faza foarte frumoasa cand un mijlocas de la juniori a lobat mingea peste aprarea adormita a craiovei lasandu-si un coechipier singur cu portarul. pai daca baiatu ala de 18 ani poate dribla cu usurinta fundasii astia atunci in divizia a cu otelu va sfatuiesc sa jucati la pariuri 2 puza 2 final.
MesajMesaj postat: Thu Jun 09, 2005 10:58 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737
Locatiebrisbane australia

auziti cum se numeste ala acum paul valuta Smile pretul care-l oficieaza acestii doi , eu cred ca-i neoficial , acolo sunt dedesubturii si sper ca cineva sa ne zica adevarul cat de curand posibil.

parca paul valuta... refuzase ceva oferte mult mai marii.../?
MesajMesaj postat: Thu Jun 09, 2005 7:51 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134547 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5197

Si o stire din Gazete Sporturilor pe aceeasi tema: Mititelu este noul finantator al Universitatii.

<<Adrian Mititelu spune că este noul finanţator al Universităţii Craiova
Adrian Mititelu a declarat astăzi că este noul finanţator al SC FC Ştiinţa "U" Craiova, societate ce deţine echipa de fotbal Universitatea Craiova, şi a precizat că va investi în următorii cinci ani peste 10 milioane de euro la această grupare. Potrivit unor surse din cadrul clubului, suma plătită de Mititelu se ridică la aproximativ 500.000 de euro. Noul finanţator a precizat că din actualul lot de jucători va păstra doar patru sau cinci, urmând să aducă la echipă jucători tineri. „Am luat deja legătura cu unii jucători. Sunt tineri de perspectivă, care nu depăşesc vârsta de 22-23 de ani. Printre aceştia se află şi Ciprian Tănase (FC Argeş) şi Miroslav Giuchici (Apulum), însă dorinţa lor este, ca şi a mea, ca Universitatea să joace tot în Divizia A. Lotul va fi întărit cu cei mai buni jucători de la FC Caracal, acolo unde sunt acţionari bunii mei prieteni, Paul Valută şi George Ilinca", a spus Mititelu, care a adăugat că nu va cumpăra un loc în prima divizie.>>>
MesajMesaj postat: Thu Jun 09, 2005 10:40 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vrsta: 20

24227 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1320
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

pai asta e prost sau eu nu citi bine :

Citat:
Printre aceştia se află şi Ciprian Tănase (FC Argeş) şi Miroslav Giuchici (Apulum), însă dorinţa lor este, ca şi a mea, ca Universitatea să joace tot în Divizia A.

Citat:
Lotul va fi întărit cu cei mai buni jucători de la FC Caracal, acolo unde sunt acţionari bunii mei prieteni, Paul Valută şi George Ilinca", a spus Mititelu, care a adăugat că nu va cumpăra un loc în prima divizie.>>>

Pai ori vrea sa joace in divizia A, ori nu va cumpara loc in divizia A ... nehotarat e omu` asta ... vorba lui Caragiale "sa se revizuiasca, dar sa nu se schimba nimic"
Cred ca e vrajeala ... vom vedea in zilele urmatoare
MesajMesaj postat: Fri Jun 10, 2005 12:17 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134547 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5197

Un interviu cu Mititelu aparut in propriul ziar, ESO

Începând de ieri,

ADRIAN MITITELU ESTE NOUL ACŢIONAR MAJORITAR AL CLUBULUI UNIVERSITATEA CRAIOVA

de Valentin PRIBEANU, Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Vineri 10 Iunie 2005
• Adrian Mititelu a preluat ieri, de la Dinel Staicu, gruparea-fanion a Olteniei.

<<<Tranzacţia care se prefigura a avea loc în aceste zile între Adrian Mititelu şi Dinel Staicu s-a materializat ieri, în schimbul sumei de 700.000 de euro. Noul patron a preluat Universitatea cu tot ce are la această oră, aici incluzând palmaresul, brandul, jucătorii, autocarul şi baza de pregătire din Lunca Jiului. În ceea ce priveşte posibilitatea ca Ştiinţa să joace în viitorul sezon pe prima scenă fotbalistică a ţării, Mititelu a afirmat: “Eu sunt un om corect şi declar că în acest moment sunt şanse reduse de a evolua în sezonul viitor în Divizia A, dar ele există. Totul se va decide în maxim două săptămâni”. Acesta a ţinut să mai precizeze faptul că nu se va încerca fuzionarea cu o altă grupare sau cumpărarea unui loc, Ştiinţa respectându-şi astfel blazonul. Echipa va evolua pe prima scenă numai în cazul în care va rămâne un loc vacant creat de o grupare ce nu poate juca la acest nivel. Pe 15 iunie va fi numit noul Consiliu de Administraţie şi este foarte posibil ca până la această dată să se stabilească şi care va fi noua conducere tehnică a echipei. În ceea ce priveşte grija suporterilor că în anul competiţional 2005-2006 gruparea alb-albastră va fi reprezentată numai de juniorii care nu au ajuns încă la majorat, noul finanţator a ţinut să-i liniştească: “Deja am obţinut acordul a 12-13 jucători de valoare, care vor apăra blazonul grupării-fanion a Olteniei indiferent în ce eşalon va evolua aceasta. În cazul în care vom juca în Divizia A, vor mai veni alţi cinci-şase, aşa că echipa nu va fi reprezentată doar de nişte copii”. Cât despre ultimii, grija faţă de ei va fi alta, spre deosebire de anii precedenţi. “Am preluat şi satelitul, care se va numi «Primăvara», şi îi voi acorda o atenţie deosebită. Aici vor evolua numai tineri de mare perspectivă, a căror vârstă nu va depăşi 18 ani. Voi acorda o atenţie mare juniorilor, pentru că este păcat să pierdem talente care se găsesc din abundenţă în zona noastră şi nu numai”, a spus actualul patron. Firma care deţine de ieri pachetul majoritar la Universitatea este SC Cetatea Banilor SA. De menţionat că reunirea noului lot va avea loc pe 23 iunie.>>>

Si o continuare in Prosport

<<Caracal, singura certitudine
Deşi a cumpărat Ştiinţa de la Dinel Staicu, Adrian Mititelu nu are deocamdată nici o susţinere. “În trei-patru ani Universitatea Craiova va fi o echipă aşa cum o visează adevăraţii ei suporteri, care sînt alături de ea la bine şi la greu”, a declarat Mititelu după preluarea clubului oltean de la Dinel Staicu. De miercuri seară, aşa cum a anunţat ProSport, noul patron al Universităţii Craiova este Adrian Mititelu, care a cumpărat echipa de la Dinel Staicu, după două luni de negocieri. Mititelu deţine 80% din acţiuni, restul aparţinînd Consiliului Local. Pachetul majoritar este deţinut în acte de către SC “Cetatea Banilor” SA. Mititelu susţine că are fondurile necesare şi că va reuşi în cele din urmă să ţină Universitatea tot pe prima scenă fotbalistică, chiar dacă FC Naţional, Gloria Bistriţa şi Pandurii Tg. Jiu dau semne clare că nu vor să cedeze locul. Lui Mititelu i-au rămas pentru negocieri doar FCM Bacău şi Jiul Petroşani, ultima grupare, prin vocea lui Alin Simota, cerînd răgaz pînă după ultima etapă. Singurul om care a promis că-l ajută şi-i oferă fotbalişti în coproprietate este Jahani Farid, alias Paul Valută, de la FC Caracal. Valută ar putea deveni şi el acţionar la Ştiinţa, urmînd să-i aducă pe portarul Bornescu şi jucătorii de cîmp Săceanu, Stoica, Velcovici, Dina, Gîrlă, Piţurcă jr şi Orac. Singura problemă este că George Ilinca, acţionarul majoritar de la FC Caracal, a condiţionat cedarea de fotbalişti cu prezenţa Universităţii în prima divizie.(NARCIS DREJAN)>>
MesajMesaj postat: Fri Jun 10, 2005 11:21 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737

tot ce anteleg eu din teoria Probabilitati , asa se vede scris an articole despre Stiinta , ... , s-a vrut in Totalitate sa ajungem in ( B ) si sa stam acolo o perioada Lunga---mititelu accent--- pe--in citiva Ani - VOM - ce insemneaza --aia--Vorbeste de Transfer Jucatorii , si formarea Acestora--pai daca nu sunt Formati , nu-i aduce Domnule---------ca un pic m-ai tirziu sa nu aveti * motive * cu Scuzele de RIGOARE...si alte Incruciseri de Cuvinte./?

STIIIIIIIIINTA pentru tine Traim pentru tine Murim.
MesajMesaj postat: Sat Jun 11, 2005 2:17 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134547 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5197

Din Prosport din nou despre Mititelu si planurile sale.

<<Mititelu: “Voi investi zece milioane de euro”
Noul patron al Craiovei visează ca în cinci ani să transforme Ştiinţa într-un club cu adevărat profesionist. Adrian Mititelu a dezvăluit că i-a dat lui Dinel Staicu o afacere în valoare de 700.000 de euro în schimbul echipei de fotbal. Acum el cere susţinere şi spune că este gata să se lupte cu duşmanii.
Ce aţi preluat de la Dinel?
Adrian Mititelu: Am semnat contractul cu Dinel şi s-au trecut acţiunile de la SC FC Ştiinţa
U Craiova pe noua societate, SC Cetatea Banilor SA, urmînd ca tranzacţia să fie finalizată şi la Registrul Comerţului. Am preluat 80 la sută din acţiunile unei societăţi care are un patrimoniu spiritual - brand-ul Universităţii Craiova -, la care se adaugă autocar, mobilier şi alte utilităţi.
Aveţi jucători pentru a începe un nou campionat?
Am contactat foarte mulţi jucători din Divizia A. Mi-i doresc pe Tănasă şi pe Giuchici, dar şi alţii de valori apropiate. Vreau jucători pînă în 22-23 de ani. Vă asigur că tot ce este bun la FC Caracal va veni la Craiova. Mai sînt şase-şapte jucători din zonele apropiate Craiovei şi alţi patru-cinci de aici, din Bănie, care pot deveni titulari.
Pînă la urmă Craiova va fi în “B” sau în “A”?
Eu vreau să evoluăm în Divizia A, doar dacă se iveşte un loc vacant. Să rămînem pe prima scenă, dar fără acte în contradicţie cu tradiţia Universităţii, adică fuziuni sau alte murdării. O parte a sufletului îmi zice să o luăm din Divizia B, dar o altă parte vrea în Divizia A. Deocamdată însă nu am găsit un club care să renunţe.

Napoli, posibil antrenor
Are Mititelu bani pentru a susţine financiar această echipă?
În următorii cinci ani voi investi 10 milioane de euro în echipă. Am posibilităţi foarte multe, proiecte, afaceri, dar totul este să nu fiu blocat de autorităţi. O să mă consult cu oameni de încredere, vreau să fac un club profesionist, să copiez o echipă de afară. Va fi probabil şi un antrenor străin, iar Nicolo Napoli este printre favoriţi.
Aşteptaţi susţinerea primăriei?
Nu mă simpatizez cu Solomon şi sînt motive întemeiate să nu fiu ajutat. Mi-ar face o mare favoare primăria dacă nu mi-ar pune beţe în roate la afacerile mele.

“Presa e vinovată de căderea Ştiinţei”
Chiar dacă toată lumea îl consideră pe Dinel Staicu principalul vinovat de situaţia Ştiinţei, Adrian Mititelu îl apără pe prietenul său, anunţînd că o mare parte din vină pentru căderea Craiovei o are presa. “Să ştiţi că presa scrisă şi-a pus amprenta asupra eşecurilor. Eu, de exemplu, am acum împotriva mea două-trei ziare pe motive subiective”, mai spune noul patron, cerînd răbdare din partea presei. (George PĂUNESCU)

Rămîne doar Ovidiu Costeşin
Adrian Mititelu vrea să mai păstreze un singur angajat dintre actualii de la Universitatea Craiova. Ovidiu Costeşin, directorul sportiv, totodată cel mai tînăr oficial din Divizia A, îşi va păstra funcţia deţinută de doi ani la Universitatea Craiova. Proaspătul patron a mai spus că le va da rente viagere componenţilor din Craiova Maxima care nu au posibilităţi, existînd varianta să-i aducă pe cîţiva dintre ei pe posturi de scouter. (Narcis DREJAN) >>
MesajMesaj postat: Sun Jun 12, 2005 3:14 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

24227 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1320

Mie mi se pare un papagal Mititelu...numai gura e de el...si cred ca e mana`n mana cu staicu...nu poti spune ca presa e de vina pt caderea Stiintei...tre sa tampit sa afirmi astfel de lucruri...acuma vrea sa`l scoata basma curata p staicu...nu vad prea bine soarta Stiintei
MesajMesaj postat: Sun Jun 12, 2005 3:25 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

24227 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1320

Cred ca mititelu este pe mana cu staicu...nu poate sa spuna ca presa e de vina si ca staicu e nevinovat...mi se pare cam iresponsabil...
MesajMesaj postat: Sun Jun 12, 2005 4:07 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134547 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5197

Intr-adevar, suna aiurea..daca Mititelu este omul lui staicu, inseamna ca militianul nu are de gand sa plece..nu pleaca, ramanem in buda pana la gat in continuare...Sad
MesajMesaj postat: Mon Jun 13, 2005 6:04 am
Raspunde cu citat
emil ungureanu
Presedinte de club
Presedinte de club

1261 Lei grei
Items

Aderat18 Feb 2005
Mesaje737

Oare nu ai miroase , nu vrea sa se Spele ?