.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Mititelu face glume proaste
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 8:09 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Mititelu face glume proaste
MesajMesaj postat: Mon Apr 21, 2008 5:46 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Grija mare pentru Adrian Mititelu. Suparat ca Universitatea a pierdut titlul in 1973 (pe cand el avea vreo cinci anisori...) si prin o anume lipsa de combat a CFR-ului in ultima etapa, patronul nostru a trambitat ca vrea neapaat scuze de la sefii actuali ardeleni. Daca acestia nu se executa, Mititelu a gasit cum sa se revanseze: baga echipa a doua in partida cu steaua, incercand astfel sa faciliteze drumul clubului militar spre un nou titlu.

Nici macar in gluma nu ar trebui sa se anunte o astfel de intentie, tinand cont ca echipele aduse de tancurile sovietice, recte dinamo si steaua, au furat Craiova de n-ori de-a lungul anilor.

Stim ca Mititelu are o admiratie majora fata de patronul stelist, declarand cu cevva timp in urma ca doar becali va putea face curatenie in fotbalul romanesc (o alta stupizenie impardonabila).

Dar ar trebui sa aibe un respect si mai mare fata de emblema Universitatii, daca este cu adevarat dedicat culorilor alb-albastre si nu doar un martafoi conjunctural precum predecesorii.
MesajMesaj postat: Mon Apr 21, 2008 9:32 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

Se mai distreaza si mou'. Ce aveti cu el?
Re: Mititelu face glume proaste
MesajMesaj postat: Mon Apr 21, 2008 1:26 pm
Raspunde cu citat
criss1212
Suporter
Suporter

987 Lei grei
Items

Aderat11 Oct 2006
Mesaje36
Locatieslobozia

Stiinta wrote:
Grija mare pentru Adrian Mititelu. Suparat ca Universitatea a pierdut titlul in 1973 (pe cand el avea vreo cinci anisori...) si prin o anume lipsa de combat a CFR-ului in ultima etapa, patronul nostru a trambitat ca vrea neapaat scuze de la sefii actuali ardeleni. Daca acestia nu se executa, Mititelu a gasit cum sa se revanseze: baga echipa a doua in partida cu steaua, incercand astfel sa faciliteze drumul clubului militar spre un nou titlu.

Nici macar in gluma nu ar trebui sa se anunte o astfel de intentie, tinand cont ca echipele aduse de tancurile sovietice, recte dinamo si steaua, au furat Craiova de n-ori de-a lungul anilor.

Stim ca Mititelu are o admiratie majora fata de patronul stelist, declarand cu cevva timp in urma ca doar becali va putea face curatenie in fotbalul romanesc (o alta stupizenie impardonabila).

Dar ar trebui sa aibe un respect si mai mare fata de emblema Universitatii, daca este cu adevarat dedicat culorilor alb-albastre si nu doar un martafoi conjunctural precum predecesorii.
Miti nu are minte prea multa,dar are suflet si nu cred ca ar da meciul oilor indiferent de conjunctura.
MesajMesaj postat: Tue Apr 22, 2008 12:42 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vārsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

daca cineva se mai intreaba ,daca mititelu e nebun sau nu, bazaconia asta cu scuzele vine inca o data sa intareasca convingerea ca omu e nebun de-a binelea. are si craiova ceva victorii si deja se face el judecatorul si impartitorul trofeelor prin campionatul romaniei.
Re: Mititelu face glume proaste
MesajMesaj postat: Tue Apr 22, 2008 3:37 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14631 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje383

Stiinta wrote:

Saptamana asta, Raj Kapur Mititelu, sau cum i-o mai zice, are ocazia sa intre definitiv in categoria dinel-netoiu!! Sper sa ne demonstreze contrariul!!

Asemene declaratii nu pot decat sa-l faca pe Napoli sa fuga cat mai departe de nebunia mititeleasca! Pana mai ieri Raj trambita ca Napoli e stapan la echipa, el hotereste cine joaca. Declaratia cu pricina demonstreaza contrariul!
Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Tue Apr 22, 2008 9:33 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

O ia si asta razna ca Gigi dar eu cred sincer ca is doar baliverne. Eu cred ca Napoli e seful pentru ca mi se pare un om de un bun simt extraordinar si care stie ce face si cum sa faca. Mititelu da din gura ca asa is oltenii dar nu cred ca o sa se bage peste Nicolo. Si asa este si normal.
MesajMesaj postat: Wed Apr 23, 2008 2:36 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Ar face o mare greseala sa intoduca echipa a 2-a pe teren. Desi, nu este imposibil.....e posibil sa vedem un mic blat cu steluta....un meci bizar, cum a fost si cel de la u cluj.
Ar fi pacat sa castige comunistii camnpionatul, dupa toate magariile pe care le-au facut, incepand de la meciul cu cfr, knd i-au furat ca-n codru. S-au folosit de toate mijloacele ortodoxe si neortodoxe pt a-si atinge obiectivul.
Trebuie sa ne ferim de astfel de specimene si sa ne vedem de jocul nostru....sa jucam corect, pt k dk vom face contrariul, la un moment dat, totul se va intoarce ca un bumerang impotriva noastra.

Vrem meci curat cu steluta!!!! Sper sa castigam si sa fie cel mai frumos cadou de Pasti!!!
MesajMesaj postat: Wed Apr 23, 2008 4:53 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133956 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5185

Circul inceput de Mititelu loveste cel mai mult in imaginea clubului pe care chiar el il patroneaza.
Un dram in plus de inteligenta si bun simt ne-ar fi scutit de aceasta penibilitate.
Mititelu face glume proaste
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO