.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Mititelu gura mare Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3, 4  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Wed May 14, 2008 4:29 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Wed Mar 21, 2007 8:12 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Stiinta wrote:
Sincer, nu inteleg ce inseamna aceste suspendari ale unor patroni de club sau finantatori cum s-or numi sub aspect tehnic...Rolling Eyes

Exact!! Ce inseamna? Nu are voie sa se duca la meciuri sau ce? Rolling Eyes Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Thu Mar 22, 2007 1:49 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Acum e clar...nu are voie sa mearga la vestiare pe durata meciurilor si nici sa reprezinte clubul la federatie

Suspendat nouă luni
Aparut in ziua de Joi 22 Martie 2007
• Finanţatorul Universităţii, Adrian Mititelu, a fost suspendat şi amendat de Comisia de Disciplină
Suspendările şi amenzile continuă asupra Universităţii. De data aceasta, cel care a fost sancţionat de comisiile care taie şi spânzură în fotbalul românesc a fost preşedintele Consiliului Director al Universităţii, Adrian Mititelu.

Acesta a fost suspendat ieri pentru nouă luni şi amendat cu 5.000 de lei de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Încercările lui Adrian Mititelu, de după partidele cu FC Argeş şi Rapid, de a atrage atenţia asupra neregulilor care se petrec în arbitraj şi în cadrul comisiilor ligii şi federaţiei, au fost interpretate drept declaraţii calomnioase la adresa FRF şi a comisiilor. “M-au suspendat nouă luni, exact cât este o femeie gravidă. Nu avem ce face, ne supunem deciziei, dar asta nu înseamnă că nu vom mai lua atitudine dacă Universitatea va fi nedreptăţită în continuare. Ne-am obişnuit cu suspendările, dar ne-am şi săturat de ele”, a afirmat Adrian Mititelu. Pe durata celor nouă luni, preşedintele CD al Universităţii nu mai are voie să meargă la vestiare pe durata partidelor şi nu mai poate reprezenta clubul din Bănie la federaţie. (A. I.)

Adrian Mititelu
M-au suspendat nouă luni, exact cât este o femeie gravidă. Nu avem ce face, ne supunem deciziei, dar asta nu înseamnă că nu vom mai lua atitudine dacă Universitatea va fi nedreptăţită în continuare.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Thu Mar 22, 2007 12:43 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

o noua mostra de profesionalism a celor din FRF. Universitatea am impresia ca e un fel de ....club pilot pt ei.

sa vedeti acum suspendari ce o sa curga pt jiji care i-a facut talhari, bagabonti si hahalere pe arbitrii, mitica&co.
la fel de grav o s-o pateasca si marian iancu care a sters pe jos cu lupescu, prunea etc.
si marmota....

amuzant e ca vine unu ca dragomir si recunoaste: da domne' daca s-au redus suspendarile pt rapid si steaua si craiovei trebuia sa i se reduca de la 2 etape la 1. adica noi recunoastem ca nu judecam impartial dar daca ne zice unu ca mititelu treaba asta il suspendam.
daca ne zice jiji insa ne vedem nevoiti sa ne cerem scuze
MesajMesaj postat: Thu Mar 22, 2007 4:29 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132062 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5133

flipper wrote:
o noua mostra de profesionalism a celor din FRF. Universitatea am impresia ca e un fel de ....club pilot pt ei.

mai degraba un experiment Gherla intre ziduri fotbalistice autohtone... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Fri Apr 06, 2007 4:02 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132062 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5133

Apelul inaintat de Universitatea pentru reducerea suspendarii lui Adrian Mititelu a fost respins.
Impricinatul ramane sa duca "sarcina" de noua luni pana la capat.
MesajMesaj postat: Mon Aug 27, 2007 4:47 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132062 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5133

Sa nu ne facem griji ca era Mititelu va lua sfarsit in curand...cel putin asa pare sa afirme respectivul...Stiinta va fi cadou de nunta probabil pentru urmasii lui Miti, deoarece clubul nu este al lui, nici al urmasilor lui ci al urmasilor urmasilor lui si tot asa in vecii vecilor...Laughing

<<<Deranjat de afirmatii de saptamâna trecuta ale antrenorului Sorin Cârtu, care anuntase ca sunt foarte multi jucatori din Craiova Maxima ar putea sustine financiar Universitatea, Adrian Mititelu a luat atitudine.

„Nu înteleg cum îsi pot permite unii oameni sa vorbeasca despre vânzarea echipei Universitatea Craiova, când eu nici n-am pus problema asta. Am cumparat echipa asta cu bani grei, am platit o gramada de datorii pe care nimeni nu m-a ajutat sa le achit si n-am furat Universitatea Craiova. Este exact cum as vrea eu sa cumpar Hotelul Jiul acum, chiar daca are proprietar, doar pentru ca mai demult era al statului. O tâmpenie mai mare ca asta n-am auzit. Universitatea Craiova nu este de vânzare nici pentru un miliard de dolari. Sa-si ia gândul cei care vorbesc aiurea. Am sa o las mostenire fiului meu, adevaratilor suporteri ai Craiovei, nu am sa o scot la vânzare”, a declarat Adrian Mititelu.>>>

George Paunescu
Prosport
MesajMesaj postat: Wed Sep 26, 2007 5:43 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Mititelu: «Jucătorii sunt distruşi psihic»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Miercuri 26 Septembrie 2007
• Preşedintele CD al grupării craiovene, Adrian Mititelu, crede că presa şi suporterii i-au făcut pe fotbalişti să-şi dorească să părăsească Universitatea
Prezent luni seară la o emisiune a unui post local de televiziune, TV Oltenia, finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, a făcut analiza echipei pe care o conduce după primele opt etape în Liga I, timp în care Universitatea a acumulat trei puncte şi a înregistrat şapte eşecuri consecutive.
“Sincer, dacă îmi zicea cineva că după opt etape vom avea doar trei puncte, îi spuneam din start că este nebun! Nici cel mai mare duşman al nostru, şi vă asigur că sunt mulţi, nu se gândea să avem un asemenea parcurs catastrofal. Totuşi, sper să se întrerupă odată cu meciul de duminică, împotriva Daciei Mioveni. Jucătorii sunt distruşi. La pauza partidei de la Vaslui, antrenorul şi foştii mei colaboratori mi-au spus că plângeau în vestiar. Şi pentru ei este o presiune incredibilă, însă sper că, odată cu primul succes, îşi vor da drumul. În acest moment, cred că sunt singurul din club care doreşte să rămână la echipă. Jucătorii, cam 80 la sută dintre ei, îşi doresc să plece! Nu neapărat din cauza faptului că sunt pe ultimul loc, ci pentru că nu mai suportă atacurile, jignirile din partea presei şi a suporterilor. Să ştiţi că, indiferent că suntem acum pe ultimul loc, sunt destui jucători care au oferte de afară de milioane de euro. Singurul căruia este posibil să-i acordăm clemenţă este Dorel Stoica. La vară va avea aproape 30 de ani şi sunt câteva cluburi chiar din Germania care se interesează de el. Dacă va veni ceva clar şi avantajos pentru club, dar mai ales pentru el, îl vom lăsa să meargă”, a precizat Mititelu.

Un portughez şi un italian, speranţele Ştiinţei

Şeful oltenilor a comentat apoi profilul viitorului antrenor: “Va fi cu siguranţă străin. Vrem ca acesta să fi antrenat echipe bune, cunoscute şi să fi avut un contract pe o perioadă mai lungă. Nu vreau antrenori care au stat maxim un an. În acest moment suntem în discuţii cu doi tehnicieni, unul este portughez, altul este italian. Sunt antrenori bine cotaţi şi cred că, indiferent care dintre ei ar ajunge la Craiova, ar fi, poate, cel mai scump tehnician din ţară. Le-am prezentat casete cu meciuri, cu istoria clubului. Ambii sunt încântaţi, însă sunt mici probleme. Ambii doresc să vină din iarnă. Încercăm, insistăm, sperăm să-i convingem să vină să preia echipa după meciul de la Bistriţa, când este pauză competiţională. Din ţară, singurul antrenor pe care l-aş dori este Sabău, însă momentan el vrea să mai stea cel puţin un sezon la Bistriţa”, a comentat Mititelu.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Wed Sep 26, 2007 6:50 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Articol aparut in Gazeta de Sud.

Mititelu a schimbat regula

Dorel Stoica poate pleca
Sport - Lucian CAZAN
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Dorit de câteva cluburi din Germania, internaţionalul craiovean ar putea părăsi Universitatea dacă finanţatorul echipei va primi o ofertă convenabilă.

Invitat luni seară la un post local de televiziune, patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a încercat să explice situaţia în care se află echipa acum, recunoscându-şi o parte din greşeli, dar încercând să acopere alte probleme evidente cu care se confruntă gruparea olteană. Finanţatorul Craiovei a dezvăluit că „vreo 80 la sută dintre jucători ar fugi mâine de aici“, aşezându-l în capul listei pe Julius Wobay, motivul fiind atmosfera tensionată din Bănie. Declaraţia finanţatorului explică însă, într-o oarecare măsură, rezultatele proaste din ultima vreme, fiind clar că nu se poate face performanţă în condiţiile în care majoritatea jucătorilor se gândesc să dea bir cu fugiţii.

Excepţia de la regulă

Deşi se lăudase că nu va da drumul nici unui jucător de valoare să plece din Bănie până când Ştiinţa nu va obţine un trofeu, Mititelu s-a răzgândit, anunţând că Dorel Stoica ar putea pleca la vară. „Dorel Stoica ar trebui să beneficieze de clemenţă la vară pentru că în decembrie face 29 de ani. Dacă vine o ofertă bună pentru club şi pentru el şi va merge într-un campionat bun, cum este Bundesliga, nu ne vom opune. Dacă închidem uşa şi nu pleacă nici unul, dăm în alte chestii. Stoica este singurul care ar putea să beneficieze de clemenţă din partea clubului. Sunt câteva formaţii din Germania interesate de el, dar până la vară este netransferabil“, a spus Mititelu. Din câte se pare, una dintre echipele interesate de Dorel este Borussia Dortmund.

Velcovici, pe lista neagră?

Finanţatorul Ştiinţei a dezvăluit că, până să plece Stoica, mai mult ca sigur în iarnă se va despărţi de unii componenţi ai lotului. „Sunt doi-trei jucători de care la iarnă ne vom despărţi. Nu că ar fi jucători răi, dar nu sunt pentru ceea ce vrem să facem noi la Craiova“, a spus finanţatorul. Chiar dacă într-o primă fază nu a dat nume, Mititelu s-a arătat ulterior total nemulţumit de mijlocaşul stânga Gabriel Velcovici, care ar putea fi unul dintre fotbaliştii aflaţi pe lista neagră. „Şi eu aş vrea să joace Velcovici, dar nu joacă. De câteva luni Velcovici este cel mai slab la antrenamente“, a răbufnit Mititelu. Acesta a spus că nu a renunţat la ideea că Universitatea va juca la finalul acestui sezon în cupele europene, chiar şi pe varianta Cupa României. Pentru aceasta însă, echipa trebuie mai întâi să-şi revină, motiv pentru care finanţatorul a spus că va apela la serviciile unui psiholog.
MesajMesaj postat: Wed Sep 26, 2007 11:22 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

22854 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1278
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Astea sunt gargare de-ale lui mititelu!!! La ce joaca stoica, cred ca nici caracalul nu ar face vreo oferta pt el:))))
MesajMesaj postat: Fri Sep 28, 2007 12:04 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

cat poate sa debiteze sarmanul om!!! surprised surprised surprised surprised
MesajMesaj postat: Sat Dec 29, 2007 1:49 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

132062 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5133

Un interviu dat de Mititelu propriului ziar, ESO.

«Până la urmă vom reuşi»

de Adrian IOSUB

Aparut in ziua de Vineri 28 Decembrie 2007
• Preşedintele CD al Ştiinţei, Adrian Mititelu, a făcut un bilanţ al anului care stă să se încheie

Reporter: Cum a fost anul 2007 pentru Universitatea şi pentru dumneavoastră?
Adrian Mititelu: Atât pentru mine, cât şi pentru echipă şi suporteri, 2007 nu a fost ce ne-am dorit, ceea ce aşteptam, chiar dacă în vară am avut unele evoluţii încântătoare, care ne făceau să sperăm la altceva. Nu a ieşit ceea ce voiam cu toţii şi putem spune că este un an trist. Asta este, nu este nici primul şi nici ultimul, probabil. De 17 ani Craiova tot are ani trişti.

Aţi şi refuzat mulţi bani pe unii jucători în acest an...
Dincolo de moftul unora sau supărarea altora, că nu am luat jucători, cel mai important este că am reuşit să refuzăm oferte foarte mari pentru fotbaliştii importanţi. Mitchell, Bornescu, Stoica, Wobay, să nu mai vorbim de Costea, au oferte concrete şi la sume foarte mari. După foarte mulţi ani, Craiova a spus stop. Avem un lot de valoare, chiar dacă nu am obţinut prea multe rezultate pozitive în ultima perioadă, însă rămân la convingerea că alta a fost cauza, nu valoarea jucătorilor. Aceşti băieţi îşi vor arăta adevărata valoare chiar începând cu acest campionat.

Vă e teamă de poziţia din clasament?
Nu-mi e teamă, dar îmi e puţin ruşine, pentru că eu sunt de părere că meritam altceva şi mesajul meu către cei care iubesc Craiova a fost altul. Sunt puţin dator, nu fiindcă nu mi-am făcut datoria, pentru că am făcut tot ce a depins de mine, însă mi-am luat o anumită responsabilitate şi, din păcate, nu am respectat-o. Totuşi, sper ca returul de campionat să salveze sezonul.

Pe ce loc credeţi că va termina Universitatea sezonul?
E greu să spun unde vom fi, pentru că s-a cam rupt clasamentul de la locurile şapte în jos. Sunt jocuri foarte tari şi poate nu ca salt în clasament să salvăm sezonul, ci ca prestaţie. Oricum, să terminăm în prima jumătate a clasamentului, deoarece nu putem să coborâm mai mult de atât. Sper să terminăm în primele opt echipe.

Ce dorinţă vă veţi pune la trecerea dintre ani?
De mulţi ani îmi pun dorinţe. În primul rând vreau să fiu sănătos, pentru că, dacă sunt sănătos, sunt convins că le pot duce pe toate. După un an în care am muncit şi mi-am făcut datoria, am cheltuit milioane şi am pus foarte mult suflet, nu pot să am o deschidere sufletească să mă gândesc la prea multe, fiindcă simt că soarta a fost puţin cam nedreaptă cu noi. Aşa că mă mulţumesc cu sănătate, că asta mă ajută la toate.

Unde veţi petrece sărbătorile?
O să merg cu familia câteva zile la munte.

Veţi schia?
Nu. Împrumut o sanie de la domnul Copos, deşi l-am rugat să-mi dea două camere şi m-a trimis în altă parte. Probabil s-a supărat că nu i-am dat un fotbalist. Totuşi, cred că a înţeles că nu e o chestiune legată de el, e de principiu. Dacă ar fi să spun ca Gigi Becali, aş zice că n-are el bani să cumpere de la Craiova. Jucătorul pe care l-a dorit el face parte din patrimoniul oraşului Craiova şi nu poate fi înstrăinat. Nu acum şi nu în România. Fotbalistul de care vorbim este o specie foarte rară şi trebuie protejată, aşa că aceia care visează la el pot doar să-l admire şi să ne invidieze pe noi.

Aveţi un mesaj pentru suporteri?
Le spun să încerce să aibă încredere în continuare în mine, chiar dacă mai greşesc. Vom reuşi până la urmă să facem o echipă competitivă. Li s-a promis în ultimii ani că vom face, vom drege... Sper ca toate lucrurile greşite să ne aducă în situaţia să tragem concluziile corecte şi să nu mai repetăm greşelile din trecut.
MesajMesaj postat: Sun Dec 30, 2007 2:50 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8252 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje285
Locatiechicago, usa