Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| L-ati dori primar al Craiovei pe Mititelu? |
| Da
|
|
20% |
[ 1 ] |
| Nu |
|
80% |
[ 4 ] |
|
| Total Voturi : 5 |
|
 | MITITELU PRIMAR? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ce parea o gluma (nu comentez daca buna sau rea) pare sa fie de fapt o intentie serioasa a patronului clubului Universitatea.
Si anume candidatura sa la primarie.
Mai jos, intentiile sale aparute in ESO:
Întrebat în emisiunea “Special”, de pe Sport.ro, dacă într-adevăr va candida la postul de edil-şef al urbei, Adrian Mititelu a declarat: “Candidatura mea la postul de primar al Craiovei nu este o glumă, deoarece nu pot să-l las pe acest domn Solomon să distrugă prestigiul oraşului. Într-o săptămână vă voi anunţa decizia mea finală.” Deşi unii aruncă Universitatea într-o zonă neliniştitoare a clasamentului, preşedintele CD al alb-albaştrilor spune că este o idee falsă, fiindcă Ştiinţa nu va mai retrograda niciodată. “Chiar dacă unii vor râde de mine sau mă vor face nebun, eu vă spun sincer, cu jucători tineri şi de valoare, care vin din urmă, echipa nu are cum să mai retrogradeze. Urmăriţi evoluţia formaţiei şi nu îmi cereţi nici mie să realizez imposibilul în doi ani şi jumătate.
Deşi gruparea olteană are interdicţie la transferuri, Mititelu a fost întrebat dacă îl afectează acest lucru şi dacă ar vrea fotbalişti de la Şcoala “Gică Popescu”: “Nu m-a afectat cu nimic şi nici nu mă interesează elevii lui Gică Popescu, deoarece el nu are nici măcar doi jucători de valoare faţă de cât are Universitatea şi, oricum, 90 la sută dintre fotbaliştii de la şcoala lui Gică Popescu îşi doresc să joace la Ştiinţa.”
Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
pai miti il va intrece cu siguranta pe solomon: la haos!  |
|
|
|
|
 | Re: MITITELU PRIMAR? |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14583 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 382 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Ce parea o gluma (nu comentez daca buna sau rea) pare sa fie de fapt o intentie serioasa a patronului clubului Universitatea.
Si anume candidatura sa la primarie.
Mai jos, intentiile sale aparute in ESO:
Întrebat în emisiunea “Special”, de pe Sport.ro, dacă într-adevăr va candida la postul de edil-şef al urbei, Adrian Mititelu a declarat: “Candidatura mea la postul de primar al Craiovei nu este o glumă, deoarece nu pot să-l las pe acest domn Solomon să distrugă prestigiul oraşului. Într-o săptămână vă voi anunţa decizia mea finală.” Deşi unii aruncă Universitatea într-o zonă neliniştitoare a clasamentului, preşedintele CD al alb-albaştrilor spune că este o idee falsă, fiindcă Ştiinţa nu va mai retrograda niciodată. “Chiar dacă unii vor râde de mine sau mă vor face nebun, eu vă spun sincer, cu jucători tineri şi de valoare, care vin din urmă, echipa nu are cum să mai retrogradeze. Urmăriţi evoluţia formaţiei şi nu îmi cereţi nici mie să realizez imposibilul în doi ani şi jumătate.
Deşi gruparea olteană are interdicţie la transferuri, Mititelu a fost întrebat dacă îl afectează acest lucru şi dacă ar vrea fotbalişti de la Şcoala “Gică Popescu”: “Nu m-a afectat cu nimic şi nici nu mă interesează elevii lui Gică Popescu, deoarece el nu are nici măcar doi jucători de valoare faţă de cât are Universitatea şi, oricum, 90 la sută dintre fotbaliştii de la şcoala lui Gică Popescu îşi doresc să joace la Ştiinţa.”
Editie Speciala |
Cum a reusit cu Stiinta, cam asa ar reusi si la conducerea urbei!! Nu cred ca Raj aduna 5% din voturi, asta daca va participa, ca ceea ce spune se cam implineste 1%!!
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nu va avea sanse!! Nu-l voteaza nimeni!! ) Oricat ar investi in campanie si orice ar face, tot nu are cum sa castige alegerile.
Mai bine, s-ar alia cu viceprimarul Nedelescu si l-ar ajuta in campanie. A parut k intelege necesitatile clubului si k ar ajuta clubul.
Mi se pare cel mai potrivit pt functia de primar, in comparatie cu Mititelu.  |
|
|
|
|
|