.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » MITITELU PRIMAR?
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 2:26 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

L-ati dori primar al Craiovei pe Mititelu?
Da
20%
 20%  [ 1 ]
Nu
80%
 80%  [ 4 ]
Total Voturi : 5

MITITELU PRIMAR?
MesajMesaj postat: Tue Feb 26, 2008 2:57 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Ce parea o gluma (nu comentez daca buna sau rea) pare sa fie de fapt o intentie serioasa a patronului clubului Universitatea.
Si anume candidatura sa la primarie.

Mai jos, intentiile sale aparute in ESO:

Întrebat în emisiunea “Special”, de pe Sport.ro, dacă într-adevăr va candida la postul de edil-şef al urbei, Adrian Mititelu a declarat: “Candidatura mea la postul de primar al Craiovei nu este o glumă, deoarece nu pot să-l las pe acest domn Solomon să distrugă prestigiul oraşului. Într-o săptămână vă voi anunţa decizia mea finală.” Deşi unii aruncă Universitatea într-o zonă neliniştitoare a clasamentului, preşedintele CD al alb-albaştrilor spune că este o idee falsă, fiindcă Ştiinţa nu va mai retrograda niciodată. “Chiar dacă unii vor râde de mine sau mă vor face nebun, eu vă spun sincer, cu jucători tineri şi de valoare, care vin din urmă, echipa nu are cum să mai retrogradeze. Urmăriţi evoluţia formaţiei şi nu îmi cereţi nici mie să realizez imposibilul în doi ani şi jumătate.
Deşi gruparea olteană are interdicţie la transferuri, Mititelu a fost întrebat dacă îl afectează acest lucru şi dacă ar vrea fotbalişti de la Şcoala “Gică Popescu”: “Nu m-a afectat cu nimic şi nici nu mă interesează elevii lui Gică Popescu, deoarece el nu are nici măcar doi jucători de valoare faţă de cât are Universitatea şi, oricum, 90 la sută dintre fotbaliştii de la şcoala lui Gică Popescu îşi doresc să joace la Ştiinţa.”

Editie Speciala
MesajMesaj postat: Tue Feb 26, 2008 12:51 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

pai miti il va intrece cu siguranta pe solomon: la haos! MrGreen
Re: MITITELU PRIMAR?
MesajMesaj postat: Fri Feb 29, 2008 6:48 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Stiinta wrote:
Ce parea o gluma (nu comentez daca buna sau rea) pare sa fie de fapt o intentie serioasa a patronului clubului Universitatea.
Si anume candidatura sa la primarie.

Mai jos, intentiile sale aparute in ESO:

Întrebat în emisiunea “Special”, de pe Sport.ro, dacă într-adevăr va candida la postul de edil-şef al urbei, Adrian Mititelu a declarat: “Candidatura mea la postul de primar al Craiovei nu este o glumă, deoarece nu pot să-l las pe acest domn Solomon să distrugă prestigiul oraşului. Într-o săptămână vă voi anunţa decizia mea finală.” Deşi unii aruncă Universitatea într-o zonă neliniştitoare a clasamentului, preşedintele CD al alb-albaştrilor spune că este o idee falsă, fiindcă Ştiinţa nu va mai retrograda niciodată. “Chiar dacă unii vor râde de mine sau mă vor face nebun, eu vă spun sincer, cu jucători tineri şi de valoare, care vin din urmă, echipa nu are cum să mai retrogradeze. Urmăriţi evoluţia formaţiei şi nu îmi cereţi nici mie să realizez imposibilul în doi ani şi jumătate.
Deşi gruparea olteană are interdicţie la transferuri, Mititelu a fost întrebat dacă îl afectează acest lucru şi dacă ar vrea fotbalişti de la Şcoala “Gică Popescu”: “Nu m-a afectat cu nimic şi nici nu mă interesează elevii lui Gică Popescu, deoarece el nu are nici măcar doi jucători de valoare faţă de cât are Universitatea şi, oricum, 90 la sută dintre fotbaliştii de la şcoala lui Gică Popescu îşi doresc să joace la Ştiinţa.”

Editie Speciala

Cum a reusit cu Stiinta, cam asa ar reusi si la conducerea urbei!! Nu cred ca Raj aduna 5% din voturi, asta daca va participa, ca ceea ce spune se cam implineste 1%!!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Fri Feb 29, 2008 2:56 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Nu va avea sanse!! Nu-l voteaza nimeni!! Smile) Oricat ar investi in campanie si orice ar face, tot nu are cum sa castige alegerile.
Mai bine, s-ar alia cu viceprimarul Nedelescu si l-ar ajuta in campanie. A parut k intelege necesitatile clubului si k ar ajuta clubul.
Mi se pare cel mai potrivit pt functia de primar, in comparatie cu Mititelu. Smile
MITITELU PRIMAR?
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO