Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un scurt articol din Prosport despre ciondaneala de la OTV dintre Mititelu si Camataru.
"Scandal ca la piaţă
Adrian Mititelu despre Cămătaru: “A uitat când îl aduceam în cârcă beat acasă şi-l predam nevestei”. Rodion Cămătaru despre Mititelu: “E traumatizat de când taică-său o bătea pe maică-sa”.
Narcis DREJAN
George PĂUNESCU
Finanţatorul Ştiinţei, Adrian Mititelu, şi fostul component al Craiovei Maxima, Rodion Cămătaru, nu se înghit deloc în ultima vreme.
Deşi nu au fost invitaţi în platou, Mititelu şi Cămătaru s-au bălăcărit prin intermediul telefonului. La început, Rodion Cămătaru a explicat că se află în proces cu Mititelu şi nu l-a atacat pe conducătorul Universităţii până când acesta nu l-a făcut beţiv. “Mititelu este un om traumatizat de mic, de când taică-său o bătea cu biciuşca pe maică-sa, care a şi murit în faţa lui. El trăieşte cu impresia că toţi vor să îl facă pe la spate şi să pună mâna pe Universitatea. Cum să vin eu patron la Craiova? De parcă nu ştiu ce înseamnă să ţii o echipă de fotbal de unul singur!”, a spus Cămătaru.
Deranjat de vorbele aduse la adresa familiei sale, Mititelu l-a “desfiinţat” pe Cămătaru. “Am fost foarte bun prieten cu Rodion, până când s-a băgat peste afacerile mele. îl predam nevestei lui. A început beţivul ăsta ordinar să vorbească de familia mea. Vă spun eu că mor toţi de oftică pentru că am ajuns patron la Ştiinţa. Pe Cămătaru l-a minţit cineva că am comandat eu un articol despre viaţa lui de noapte. De atunci au început atacurile lui. Îl respect enorm ca fotbalist, pentru că îl iubeam şi-i scandam numele pe stadion, dar ca om Cămătaru e jalnic”, s-a dezlănţuit Mititelu." |
|