.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva » Moarte dezastruoasa
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 2:23 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Moarte dezastruoasa
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 2:10 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Chiar in ziua in care Ion Oblemenco ar fi implinit 60 de ani, Stiinta a pierdut o sansa de a se salva de la retrogradare. Golul Bistritei ar fi insemnat pierderea oricarei sperante, dar golul lui Plesan a mai adus o raza de lumina. Acum au mai ramas doar calcule de facut si sanse teoretice.
Fanii au dat dovada de mandria tipica olteneasca protestand impotriva posibilitatilor de a ramane in primul esalon ori prin cumpararea unui loc, ori prin fuzionare.
Au fost afisate mai multe bennere ale caror mesaje sunt destul de graitoare: "Fuzionare, cumparare egal lipsa de onoare" si "Nu vrem sa ne prostituam, vrem sa promovam".
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 2:14 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

eu zic ca mandria asta este dusa pana la extrem ... nu avem nevoie de asa ceva acum ... eu zic ca trebuie sa facem tot posibilul sa ramanem in A ... dk va pica mi`e teama sa nu fie mai rau ... sa nu se mai uite nimeni la noi ...
Re: Moarte dezastruoasa
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 4:32 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

BigBrother wrote:
"Fuzionare, cumparare egal lipsa de onoare" si "Nu vrem sa ne prostituam, vrem sa promovam".

Eu sunt de parerea asta!
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 5:04 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Dar ultimii ani cu netoiu si staicu nu au reprezentat tot un fel de prostitutie la nivel de club?
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 5:06 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Dc man esti de parerea aia ???
Dupa c ca suntem in kkt mai facem si pe ai dreaq, dc va dati falosi cand nu aveti cu ce ... e o prostie asta ca nu vreti fuzionare sau cumpararea unui loc....dk ramane un an in B astia nu mai fac nimic ... dk vreunu mai mafiot decat Staciu ne-am dat dreaq de tot...Oricum asta o vor hotari cei care vor cumpara ... sper sa nu ramana un an in B
MesajMesaj postat: Sun May 15, 2005 5:11 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Ba da Stiinta asta au insemnat ultimii ani ... dar o prostitutie de cea mai joasa speta
MesajMesaj postat: Fri May 27, 2005 6:12 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Dupa opinia lui Mititelu (care sustine ca va prelua clubul) ca si dupa aceea a lui Gica Popescu (care ne va ajuta..cu talentele scolii sle de fotbal) ca si dupa parerea unei parti insemnate a suporterilor (vezi si sondajul de pe prima pagina), la anul cel mai probabil vom evolua in divizia secunda.
MesajMesaj postat: Mon May 30, 2005 11:30 am
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vârsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

mitica de la liga se pare ca e de alta parere.

Dragomir a dezvĂŁluit cĂŁ ÂȘtiinĂŸa va juca Âși Ăźn campionatul viitor tot pe prima scenĂŁ. “Universitatea nu va mai retrograda! La Craiova va ajunge din aceastĂŁ varĂŁ echipa pe care eu am propus-o la VĂźlcea. Din acest motiv, Universitatea ĂźÂși vinde acum toatĂŁ echipa, cĂŁ are nevoie de bani sĂŁ cumpere ce nu a vrut VĂźlcea!”, a afirmat MiticĂŁ Dragomir. În urmĂŁ cu trei sĂŁptĂŁmĂźni, Âșeful LPF le-a propus autoritĂŁĂŸilor locale din VĂźlcea sĂŁ preia din varĂŁ pe FC NaĂŸional, mutare refuzatĂŁ de primĂŁria oraÂșului. MiticĂŁ Dragomir spune cĂŁ Adrian Mititelu nu va fi patronul UniversitĂŁĂŸii, ci doar al ÂȘtiinĂŸei. ”Dinel a fĂŁcut o mutare foarte isteaĂŸĂŁ cĂźnd a schimbat denumirea echipei Ăźn ÂȘtiinĂŸa. Dar brandul Âși palmaresul rĂŁmĂźn la Universitatea, nu la ÂȘtiinĂŸa! Mititelu Âși Paul ValutĂŁ habar nu au ce cumpĂŁrã”, a conchis Dragomir.

prosport

e interesanta partea finala.
Moarte dezastruoasa
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Arhiva
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO