Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Mogosanu detine antidotul |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
«Deţin antidotul»
de Mario Morcov
Aparut in ziua de Luni 27 August 2007
• Noul interimar al Universităţii, Daniel Mogoşanu, afirmă că poate să resusciteze echipa până la disputa de sâmbătă cu Rapid
Daniel, chiar dacă doar pentru un meci eşti principal al Universităţii, cum îi vei resuscita pe jucători?
Este greu de spus în câteva cuvinte, însă ştiu diagnosticul şi cum să-l tratez!
Care ar fi acela?
Ţine de bucătăria internă şi nu vreau să fac nimic public. Însă sunt convins că se vor vedea roadele.
Nu este deloc uşor, vine un meci foarte greu cu Rapid…
Aşa este, dar care este problema? Nu ne este teamă de nimic.
Totuşi, ce vei face?
Păi, cel mai important este să discutăm. Ultimele rezultate au creat un blocaj psihic la echipă şi numai prin discuţii îl putem trece.
De grup, individuale?
Şi cu fiecare jucător în parte, şi de echipă, şi pe prietenii ori compartimente.
Tu îi cunoşti destul de bine pe jucători, practic eşti la echipă de la momentul zero, când s-a format grupul, care ar fi problemele reale?
Sunt lucruri de bucătărie internă. Nu pot fi făcute publice, dar important este că pot să scot echipa din această criză.
Vei umbla şi la antrenamente, la schimbări în formaţie…
Cu siguranţă, dar problema principală este să mă axez pe discuţii cu jucătorii, să-i scot din pasa în care se află. Pentru asta am nevoie de linişte.
Este o problemă şi fizică la jucători?
N-aş putea spune asta, dar voi schimba ceva şi la antrenamente. Vor fi mai relaxante.
Fiind de la început la echipă, eşti prieten cu jucătorii, vei avea putere de decizie asupra lor?
Sigur! Nu neapărat că sunt prieten cu ei. Mereu i-am ascultat când au avut ceva de spus, dar niciodată nu s-a sărit calul. Între mine şi ei este un raport profesor-elev. Nu am lăsat niciodată mai mult. Comunicarea a fost civilizată, iar ei au înţeles asta. A fost mereu respect şi nu am mers mai departe. Sunt sigur că beneficiez de respectul lor sută la sută.
Vei modifica şi programul, va fi cantonament mai lung ori deloc?
Nu! Cantonamentul rămâne, în mare programul va fi acelaşi. Schimbări vor fi în ceea ce priveşte intensitatea pregătirii.
Eşti pentru prima dată principal-interimar la un meci, te gândeşti la mai mult?
Nu! Într-adevăr, voi conduce prima dată de pe bancă un meci, pentru că am mai fost interimar la câte o zi sau două de antrenament. Nu mă interesează decât acest joc, iar apoi nu contează. Nu vreau să gândesc mai mult. Vreau doar ca din acest meci cu Rapid să ieşim bine.
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Chestia asta cu discutiile individuale si pe echipa, ba chiar pe "prietenii" suna intr-adevar ca antidotul asteptat de noi de aata amatr de vreme...
Poate sambata si giulestenii or sa aibe chef de discutii mai mult decat de fotbal si atunci totul e rezolvat... |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Da, chiar asa...uite antidotul, ia ascultati aici programul...
Şedinţe de discuţii
Aparut in ziua de Luni 27 August 2007
Pentru săptămâna în care se va ocupa de pregătirea Universităţii în vederea partidei cu Rapid, interimarul Daniel Mogoşanu a stabilit programul de antrenamente.
Astăzi, deşi este doar o şedinţă după-amiază, Mogoşanu i-a chemat la cantonament pe alb-albaştri încă de dimineaţă, la ora 10. După o discuţie prelungită, se va lua prânzul, apoi urmează odihnă şi antrenament.
Mâine sunt programate două şedinţe, iar miercuri, joi şi vineri câte una singură. În toate aceste zile vor avea loc foarte multe discuţii între antrenor, jucători şi chiar între jucători. (M. M.)
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Asa foarte bine!!! Ar trebui sa stea mai mult impreuna!! Sa fie ca o familie, un grup unit!! Sa se cunoasca mai bine intre ei, sa se ajute cand e nevoie....sa se bucure de lucrurile frumoase impreuna. Nu vrem sa mai auzim de batai, scandaluri si mai stiu eu ce.
Trebuie sa le iasa fumurile de vedete din cap si sa fie mai uniti!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
EDITIE SPECIALA
«Să vină cu mintea şi inima la muncă»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Miercuri 29 August 2007
• Interimarul Mogoşanu a găsit modul de a-i mobiliza pe alb-albaştri după căderea din ultimele etape
Două zile i-au trebuit antrenorului interimar al Universităţii, Daniel Mogoşanu, pentru a-şi da seama de capacităţile jucătorilor pe care îi are sub comandă. Ieri, după şedinţa de dimineaţă, Mogoşanu a declarat că, în urma discuţiilor purtate cu ei, “se prezintă bine, am mare încredere că putem realiza un meci şi un rezultat bun cu Rapid”. Principalul alb-albaştrilor de sâmbătă din partida cu giuleştenii nu doreşte să dezvăluie ce vorbeşte el cu jucătorii, considerându-le “treburi interne”, dar anunţă că observă schimbări în comportamentul elevilor săi. “Par receptivi la tot ceea ce le spun. Au dorinţă să iasă din această pasă neagră, sunt numai ochi şi urechi la ce le explic”, a afirmat Mogoşanu. Tehnicianul craiovenilor a prezentat tratamentul care îl aplică elevilor săi. “Este o problemă psihică la băieţi. Eu le cer schimbare, le spun să vină cu mintea şi inima la antrenamente şi la meciuri, să se concentreze, pentru că altfel nu câştigă nimic. Rezultatul îndemnurilor mele se va vedea, probabil, la disputa de sâmbătă”, a precizat Mogoşanu. În privinţa stării pe care o acuză jucătorii, “Mogo” susţine că: “Rezultatele negative din ultima perioadă s-au resimţit în plan psihic. Înfrângerea de la Iaşi, urmată de altele trei, i-a făcut să cedeze.”
Doar Tănasă este incert
Pentru partida de sâmbătă cu Rapid, Mogoşanu afirmă că singura incertitudine este Ciprian Tănasă, care încă nu face antrenament, ci doar recuperare. “Am vorbit cu doctorul şi încă nu ştim exact dacă va fi apt. Medicul spune că nu îl lasă să se antreneze până nu este apt sută la sută, pentru a evita o recidivă. “Eu sper să îl avem în echipă pentru jocul cu giuleştenii”, a declarat Mogoşanu. Iar în cazul lui Mircea Bornescu, absent cu Unirea Urziceni din cauza unei accidentări la nas, interimarul craiovean anunţă: “Se antrenează normal, deci este apt. Nu are nevoie de mască de protecţie.” |
|
|
|
|
|