Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ce facem cu Nationalul? |
| Castigam
|
|
80% |
[ 4 ] |
| Egal
|
|
20% |
[ 1 ] |
| Pierdem |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 5 |
|
 | National - Stiinta: opinii inainte si dupa meci |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5222 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Se spune ca nu e doi fara trei...Avem doua victorii consecutive, o reusim si pe a treia?
Nationalul este o nuca tare, joaca acasa si vine dupa un egal scos la Timisoara sau mai degraba scos de timisoreni.
Moralul nostru este bun, poate mai bun decat resursele tehnice ale jucatorilor.
O victorie ne-ar ridica simtitor la adevar, suntem inca la -6. Nici un egal nu e de lepadat...
Merg pe un 1-1. |
|
|
|
|
|
ukeloo
|
| manager |

|
9254 Lei grei
Items |
| Aderat | 20 Sep 2005 | | Mesaje | 351 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Nationalul is varza. O sa ii dominam si pe astia si o sa batem cu 1-0. Sunt aproape convins ca nu luam gol. Nu stiu ce le-a facut Fane baietilor dar le-a facut ceva al dracului de bine.
Bravo oltene! |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
sper intr-o victorie. fara gol primit.1-0.
nu pot sa raman in bucuresti sambata sa vad meciul!!!  |
|
|
|
|
|
Anyta1897
|
| Suporter |

|
1370 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Sep 2006 | | Mesaje | 49 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
daca vom bate si la buCUResti inseamna ca victoriile obtinute cu urziceniul si cu ceahlaul nu au fost intamplatoare...eu cred ca batem cu 0-2  |
|
|
|
|
|
duhu
|
| Suporter |

|
865 Lei grei
Items |
| Aderat | 17 Apr 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
un meci destul de greu pentru copii nostrii, pe care sunt sigur insa ca-l vom castiga din nou la limita... 1-0 pentru noi.  |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| duhu wrote: | un meci destul de greu pentru copii nostrii, pe care sunt sigur insa ca-l vom castiga din nou la limita... 1-0 pentru noi.  |
sper ca si de data asta sa-ti iasa pronosticul!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Sunt mai modest, ma opresc la un egal (0-0, 1-1 pe acolo)...evident, accept cu bucurie victoria noastra  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
prevad un meci strans, in care ambele echipe vor fi in primul rand preocupate sa nu primeasca gol. asa ca ca va fi si un duel psihologic intre cei doi antrenori, intrebarea fiind cine va risca mai mult. cred totusi ca nationalul nu poate sa mai joace ca la timisoara cand s-au aparat tot timpul.
avem totusi si un avantaj, e posibil sa fie primul meci in care vom benificia de un arbitraj favorabil data fiind starea conflictuala dintre "mitica de la liga" si iacov. cu putin noroc 0-1, cu si mai putin noroc 1-1 |
|
|
|
|
|
duhu
|
| Suporter |

|
865 Lei grei
Items |
| Aderat | 17 Apr 2006 | | Mesaje | 74 | | Locatie | Craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Felicitari baietilor pentru cea de-a treia victorie consecutiva. Suntem pe drumul cel bun, avem un viitor frumos in fata. Inca o data felicitari ! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135733 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am sarit de la -6 la adevar la 6 puncte de locurile retrogradabile...putem rasufla ceva mai usor acuma.
Frumos debutul lui Fane Stoica, sa speram ca va continua pe acest drum...
Sa nu ne culcam pe o ureche, mai e mult pana la performantele adevarate pe care ni le dorim. |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nota 10 pt daruire, cred ca au alergat cat pt 3 meciuri. pacat totusi ca ne-am facut singuri viata grea ratand incredibil de cateva ori(o bila neagra aici pt baird care a ratat 2 ocazii imense).
trebuie sa castigam si urmatorele 2 partide, pt ca baietii sa se obisnuiasca cu gustul victoriei. mi s-a parut ca si asta seara, pt ei succesul nu a devenit obisnuinta si de aceea cred ca se emotioneaza spre final si ne dau si noua palpitatii.
felicitari lui fane stoica care a reusit sa gaseasca solutii in defensiva si daca excludem golul din seara asta(a fost offside grosolan) iata ca am reusit sa luam doar 1 gol in 3 partide. |
|
|
|
|
|
Anyta1897
|
| Suporter |

|
1370 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Sep 2006 | | Mesaje | 49 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
SUNTEM BUNI!
cine credea ca vom avea 3 victorii consecutive in situatia in care ne aflam...  |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

17694 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
dati-mi voie sa ma mai bucur o data, mai ales ca tocmai a luat steaua bataie!  |
|
|
|
|
|