Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Ne vom apara corect sansele cu steaua? |
| Da
|
|
66% |
[ 4 ] |
| Nu |
|
33% |
[ 2 ] |
|
| Total Voturi : 6 |
|
 | Ne vom apara corect sansele cu steaua? |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Ce parere aveti: se va juca pe teren acest meci cu steaua? |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| noi vom face tot posibilul sa-i batem, dar pericolul sunt arbitrii! nu cred ca miti vinde meciu! nici poli n-a vandut meciul! asa ca nu cred ca noi suntem fraierii ca sa-l faca pe jiji campion! miti are mai mult de castigat daca joaca pe drept decit daca ar vinde meciu! Suporterii nu i-ar ierta niciodata asta! nu cerd ca-si poate permite sa fie huiduit pina la nesfarsit de proprii suporteri si sa fie vazut pus alaturi de dinel si de sprancenatu! |
|
|
|
|
|
gsteff73
|
| Suporter |

|
139 Lei grei
Items |
| Aderat | 02 Sep 2007 | | Mesaje | 5 | | Locatie | Bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| va fi greu. sa nu luam bataie. Hai baietii! Hai Stiinta! |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
O sursa din tabara adversa afirma ca meciul Stiinta - steaua se va termina cu victoria oaspetilor.
Golgheterul Costea va inscrie un gol, iar militarii cel putin 2. |
|
|
|
|
|
criss1212
|
| Suporter |

|
987 Lei grei
Items |
| Aderat | 11 Oct 2006 | | Mesaje | 36 | | Locatie | slobozia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca vom juca corect,dar orice rezultat e posibil.Nu cred ca miti vrea sa-si puna suporterii in cap si oricum Napoli nu ar marja. |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Dupa toate decalaratiile spumoase din aceasta saptamana este f greu sa-ti dai seama dk va fi un meci corect sau nu.
Sa speram k vor juca mai bine k la u cluj, si dk vor da meciul, macar sa o faca fara sa se observe. ))) Pt k la cluj au jucat un teatru ieftin!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14631 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 383 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Dupa toate decalaratiile spumoase din aceasta saptamana este f greu sa-ti dai seama dk va fi un meci corect sau nu.
Sa speram k vor juca mai bine k la u cluj, si dk vor da meciul, macar sa o faca fara sa se observe. ))) Pt k la cluj au jucat un teatru ieftin!! |
Daca a vandut el Raj meciul la Cluj pe nimica, cum sa nu-l dea lui Jiji pe bani grei...Va fi un scor mare, Costea va inscrie ca sa-i creasca cota, vom avea eliminati ca sa aiba Raj motive si scuze...Propostic 3-1 sau 4-2 pentru Jiji, cu cel putin un eliminat la noi si un penalty la Jiji..
Mi-e sa nu plece Napoli dupa un asemena posibil circ...
 |
|
|
|
|
|
RNGade
|
| Suporter |

|
81 Lei grei
Items |
| Aderat | 08 Dec 2007 | | Mesaje | 3 | | Locatie | Calgary, AB, Canada |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Stiinta - steaua 2-1!  |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | | BigBrother wrote: | Dupa toate decalaratiile spumoase din aceasta saptamana este f greu sa-ti dai seama dk va fi un meci corect sau nu.
Daca a vandut el Raj meciul la Cluj pe nimica, cum sa nu-l dea lui Jiji pe bani grei...Va fi un scor mare, Costea va inscrie ca sa-i creasca cota, vom avea eliminati ca sa aiba Raj motive si scuze...Propostic 3-1 sau 4-2 pentru Jiji, cu cel putin un eliminat la noi si un penalty la Jiji..
 |
mie imi e sa nu iasa ceva scandal sa ne retrogradeze aia in B. |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14631 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| soso wrote: | | john balace wrote: | | BigBrother wrote: | Dupa toate decalaratiile spumoase din aceasta saptamana este f greu sa-ti dai seama dk va fi un meci corect sau nu.
 |
mie imi e sa nu iasa ceva scandal sa ne retrogradeze aia in B. |
Nu ne baga in B, dar vom avea stadionul suspendat cateva etape...
Cum era de asteptat arbitrul si-a facut datoria, carton rosu, gol din ofsaid.
Dar cred ca facut parte din scenariu, Costea nu a prea miscat.
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Greu de comentat...  |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14631 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Greu de comentat...  |
Goluri cam teleghidate, de curtea scolii, cu atacanti nemarcati la lovituri libere...
Greu de comentat, dar inclin sa cred ca a fost ceva necurat.
Si acum jucam fara fundasi la Buzau, ca sa ajutam si satelitul sa ramana in prima liga.
Macar pe Pinalit sa-l retrogradam in ultima etapa.
 |
|
|
|
|
|