.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » MASS-MEDIA » Nea Mitica:"cine comanda muzica, plateste lautarii"
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Wed Aug 20, 2008 9:15 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Nea Mitica:"cine comanda muzica, plateste lautarii"
MesajMesaj postat: Thu Aug 23, 2007 2:23 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

«Cine comanda muzica plateste lautarii»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Joi 23 August 2007
• Şeful de la Ligă, nea Mitică, deşi crede că excluşii din lotul Universităţii ar trebui rechemaţi în lot, spune că patronul este suveran, pentru că dă bani

Bună ziua, domnule Dragomir, de la Craiova sunt.
Hai repede, că mă grăbesc, dar vorbesc cu tine, că voi, ăştia de la Craiova, sunteţi simpatici.
Ce spuneţi de decizia patronului Universităţii de a exlcude din lot patru jucători şi de a păstra antrenorul demisionar?
Domnule, patronul face ce doreşte. Este decizia lui. Ştii cum este treaba: cine comandă muzica plăteşte lăutarii.
Este ceva în premieră pentru fotbalul românesc, că, de obicei, în astfel de situaţii cădeau capetele antrenorilor.
Repet, dacă finanţatorul consideră că este bine aşa, face ce vrea. Personal, cred că nu este bine, însă este legal.
De ce?
Pentru că Universitatea este slăbită acum prin excluderea jucătorilor respectivi. Fără aceştia e greu să o scoţi la capăt.
Vine şi un meci destul de dificil contra celor de la Unirea Urziceni.
Exact. Şi sfatul meu este că fără linişte la echipă şi fără jucătorii respectivi va fi foarte greu.
Ca om de fotbal, ce sfat le-aţi da celor de la Craiova?
Să lase jucătorii în pace, să le dea încredere şi, cu linişte, se face treabă frumoasă.
Păi, tocmai de asta au fost excluşi din lot, că au fost mereu încurajaţi, acoperiţi şi rezultatele nu au fost cele aşteptate.
Nu mai contează ce s-a întâmplat, important este ca ei să fie iertaţi cât mai repede, chiar şi pentru meciul cu Unirea Urziceni.
Să trecem la alt subiect, Universitatea a fost chemată la Comisia de Disciplină pentru injuriile adresate dumneavoastră, LPF, lui Mircea Sandu şi FRF …
Nu e treaba mea. Comisiile aparţin acum FRF. Eu nu m-am plâns, nu am făcut nicio sesizare, n-am reclamat pe nimeni pentru că galeria mă înjură, iar eu mă înjur cu ei!
Bine, dar este normal ca cluburile să plătească fiindcă înjură fanii, mai ales că se fac apeluri înainte de meciuri către aceştia să fie liniştiţi.
Dacă regulamentele sunt aşa, normal că da! FIFA şi UEFA aşa spun. Clubul organizator să plătească. La noi însă există o lege prin care turbulenţii să fie băgaţi la puşcărie.
Deci să intre la puşcărie patru - cinci mii de fani?
Nu, domnule, capii lor! Să fie monitorizaţi şi, hop, săltaţi.
«Bine le-a făcut»

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, este de părere că patronul Universităţii, Adrian Mititelu, a procedat corect prin decizia de a-i exclude din lot pe D. Stoica, Dina, Săceanu şi Gărgălie. “Auzi, domnule, să facă găşti în echipă! Foarte bine le-a făcut Mititelu. Să se înveţe minte”, a declarat Mircea Sandu.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Thu Aug 23, 2007 3:25 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135707 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5221

In zeghe i-ar sta cel mai bine...
Nea Mitica:"cine comanda muzica, plateste lautarii"
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » MASS-MEDIA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO