Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Negrila si Tilhoi lucreaza la Termoficare |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
135970 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5229 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Iata cu ce anume se ocupa doua dintre piesele de baza ale Craiovei-Maxima.
<<<Negrilă şi Tilihoi lucrează la Termoficare
Doi dintre componenţii Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă şi Nicolae Tilihoi, au fost angajaţi de primăria oraşului la regia de termoficare, cei doi fiind ingineri de meserie. Negrilă şi Tilihoi nu şi-au găsit nici o echipă de fotbal pe care să o antreneze, iar primarul Antonie Solomon i-a angajat la regia de termoficare. “Vedeţi unde a ajuns Craiova Maxima? Nimănui nu-i pasă de fostele glorii, chiar dacă noi şi acum trăim din acele amintiri”, a afirmat Solomon. Nici Costică Donose nu şi-a mai găsit serviciu, după ce FC Senaco Novaci a fost desfiinţată, Solomon anunţînd că, în urmă cu două săptămîni, fostul decar al Maximei a venit la el pentru a solicita un loc de muncă. (Cristi STĂNCESCU)>>>
PROSPORT |
|
|
|
|
 | Re: Negrila si Tilhoi lucreaza la Termoficare |  |
|
adi_craioveanu
|
| manager |

|
-58 Lei grei
Items |
| Aderat | 16 Mar 2005 | | Mesaje | 350 | | Locatie | g.enescu |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | Iata cu ce anume se ocupa doua dintre piesele de baza ale Craiovei-Maxima.
<<<Negrilă şi Tilihoi lucrează la Termoficare
Doi dintre componenţii Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă şi Nicolae Tilihoi, au fost angajaţi de primăria oraşului la regia de termoficare, cei doi fiind ingineri de meserie. Negrilă şi Tilihoi nu şi-au găsit nici o echipă de fotbal pe care să o antreneze, iar primarul Antonie Solomon i-a angajat la regia de termoficare. “Vedeţi unde a ajuns Craiova Maxima? Nimănui nu-i pasă de fostele glorii, chiar dacă noi şi acum trăim din acele amintiri”, a afirmat Solomon. Nici Costică Donose nu şi-a mai găsit serviciu, după ce FC Senaco Novaci a fost desfiinţată, Solomon anunţînd că, în urmă cu două săptămîni, fostul decar al Maximei a venit la el pentru a solicita un loc de muncă. (Cristi STĂNCESCU)>>>
PROSPORT |
sa vina toti sa dea o mana de ajutor la redresarea echipei. nu cred ca domnul bondrea o sa se supere |
|
|
|
|
 | |  |
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vrsta: 20 |
24520 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1329 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am mai spus`o si in alte mesaje ... cei mai potriviti oameni la conducerea Universitatii ar fi numai oamenii legati sufleteste de echipa, care au facut parte din ea ... dar multi dintre ei sunt nepasatori(poate unii zic : eu mi`am facut datoria la timpul meu )
Dar eu zic ca atitudinea fata de marile glorii este total nedreapta si batjocoritoare ... ar trebui sa li se acorde o suma de bani .. pacat ca s`a ajuns la astfel de situatii asta`i Romania  |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
prima parte...............scor final
Lazio 1......................Lazio 2
Pescara 0...............Pescara 0 |
|
Last edited by emil ungureanu on Sat Apr 23, 2005 9:30 pm |
|
|
|
 | |  |
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: | Am mai spus`o si in alte mesaje ... cei mai potriviti oameni la conducerea Universitatii ar fi numai oamenii legati sufleteste de echipa, care au facut parte din ea ... dar multi dintre ei sunt nepasatori(poate unii zic : eu mi`am facut datoria la timpul meu )
Dar eu zic ca atitudinea fata de marile glorii este total nedreapta si batjocoritoare ... ar trebui sa li se acorde o suma de bani .. pacat ca s`a ajuns la astfel de situatii asta`i Romania  |
Brother
cred ca oameni cu un pic de bun simtz , nu se baga intre IDIOTZI , cred
caci numai urmaresc Spectacolu-l deocamdata...v-om vedea.
 |
|
|
|
|
|