.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Nicolo Napoli, antrenorul Universitatii Craiova Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 4:06 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Aveti incredere in profesionalismul lui Napoli?
Da
69%
 69%  [ 9 ]
Nu
30%
 30%  [ 4 ]
Total Voturi : 13

MesajMesaj postat: Sat Nov 03, 2007 1:25 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

sa vedeti ca napoli pina la urma face echipa! macar are licenta pro facuta in italia si are orgoliul sa dovedeasca ca a fost o greseala demiterea sa pe timpul lui dinel! eu sunt optimist! Very Happy
MesajMesaj postat: Sat Nov 03, 2007 2:45 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Si eu!! Si sunt pentru a le da mana libera antrenrilor sa faca ce vor! Atunci cand i se termina contractul, se trage linie si se analizeaza rezultatele. Numai atunci poti spune daca e bun sau nu.
La noi e ceva incredibil.....se vrea sa se faca totul pe banda rulanta si vor toti performante in timp scurt.
Asa ceva nu se poate!!
Sunt de partea lui Napoli!!!!
MesajMesaj postat: Wed Jan 16, 2008 6:49 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Primul interviu al italianului aparut, evident, in ESO:

«Principala ţintă: rămânerea în Liga I»
de Cosmin STAICU

Aparut in ziua de Miercuri 16 Ianuarie 2008
• După primul antrenament, Nicolo Napoli a anunţat obiectivul Ştiinţei pentru ultimele 15 etape ale campionatului

Reporter: Cum a fost revederea cu echipa?
Nicolo Napoli: Nu am putut ajunge luni. Am întâmpinat probleme la Timişoara din cauza ceţii şi am ajuns abia seara (luni seară - n. r.) târziu. Acum sunt alături de băieţi şi mă bucur că deja ei sunt gata de lucru.

Cum aţi gestionat vestea că Universitatea nu poate achiziţiona jucători până în noiembrie?
Am aflat când eram în Italia de decizia celor de la FIFA. Eu am spus de când am venit că am fotbalişti buni la dispoziţie, dar era normal să fie şi câteva schimbări, aşa că am făcut o listă de transferuri pe care se aflau jucătorii care ar fi trebuit să plece şi cei care ar fi urmat să vină. Oricum, am la dispoziţie 24 de jucători, tinerii trebuie să facă mai mult, să dovedească tot ce pot şi periodic vom face trierea, doar cei care au valoare vor rămâne.

Ce jucători ar fi trebuit să vină?
Era vorba de trei italieni din serie B, care ar fi venit la Craiova la finalul lui ianuarie, dar, din moment ce nu mai putem efectua transferuri, am stopat tratativele. Vom aştepta finalul anului pentru a ne întări lotul.

Cei disponibilizaţi mai au şanse să revină?
Cred că pentru binele lor ar trebui să-şi găsească echipe unde să joace, mai este destul timp în care o pot face. Dacă rămân aici au şanse mai mici de a prinde echipa, pentru că eu mi-am prezentat punctul de vedere în privinţa lor.

Subiectul Gică Popescu îl comentaţi?
Am urmărit şi eu în presă şi la televizor acest subiect, dar nu pot să îmi expun vreo părere, pentru că nu mă priveşte, treaba mea este alta, la fel şi a jucătorilor, care trebuie să-şi vadă de treabă.

Ce vă propuneţi pentru ultimele 15 etape de campionat?
Noi vom încerca să terminăm sezonul pe o poziţie cât mai înaltă, cât de sus vom putea, dar precizez că obiectivul principal este rămânerea în prima ligă. Acum aşteptăm să plecăm în Antalya, unde vom avea terenuri bune de pregătire şi unde putem să ne antrenăm cum se cuvine.
MesajMesaj postat: Sun Jan 20, 2008 8:03 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vârsta: 28

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

asta da obiectiv: sa ne clasam pe o pozitie cat mai inalta. angry
MesajMesaj postat: Tue Feb 12, 2008 5:12 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Napoli are trei zile libere pe care le va petrece in Italia.
MesajMesaj postat: Tue Feb 12, 2008 5:41 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

da , tre sa se relaxeze. nu cred ca are nici un motiv de ingrijorare pt retur la cum se prezinta echipa. happy
MesajMesaj postat: Tue Feb 12, 2008 6:17 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

soso wrote:
da , tre sa se relaxeze. nu cred ca are nici un motiv de ingrijorare pt retur la cum se prezinta echipa. happy

Si oricum am inceput ultimii pregatirile...acum baietii sunt obositi..

Fara transferuri, echipa e "sudata", n-avem nici o problema, totul merge precum a planuit marele strateg Raj Grobei. Napoli e doar o alta dovada a profesionalismului de la echipa noastra. O sa-l dea afara dupa cateva etape, ca nu jucam nimic. Scrie pe noi Ovidiu Stanga, a treia descalecare.

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Sat Mar 08, 2008 8:12 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

Picolino Napoli are o calitate

...este asa de slab profesional incat ne face sa uitam de amatorismul celuilalt Mitelel, numit si Raj Kapur!!!

Daca Raj nu aduce rapid un ANTRENOR (ca de panarame ne-am saturat) chiar si baremul de 25 de puncte devine greu de obtinut!!! Suntem pe de parte chipa cu cel mai slab joc din Liga 1!!

Respect Lion Respect

p.s. Ca sa-mi intareasca spusele, Picolino a taiat-o in Italia, revine marti, trei zile echipa se antreneaza dupa ureche(a) lui Jerry Ganea....Nu e la prima abatere, Picolino reluand ultimul pregatirea de iarna, din Liga 1, lundu-si vacante prelungite, de parca am fi castigat la pas campionatul. Meciul cu Rapid bate la usa, iar Picolino e in vacanta, bravos Raj Kapur, bun antrenor ai luat, profesionist ca tine!!!
Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Thu Mar 13, 2008 4:46 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14583 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje382

john balace wrote:
Picolino Napoli are o calitate

...este asa de slab profesional incat ne face sa uitam de amatorismul celuilalt Mitelel, numit si Raj Kapur!!!

Daca Raj nu aduce rapid un ANTRENOR (ca de panarame ne-am saturat) chiar si baremul de 25 de puncte devine greu de obtinut!!! Suntem pe de parte chipa cu cel mai slab joc din Liga 1!!

Respect Lion Respect

p.s. Ca sa-mi intareasca spusele, Picolino a taiat-o in Italia, revine marti, trei zile echipa se antreneaza dupa ureche(a) lui Jerry Ganea....Nu e la prima abatere, Picolino reluand ultimul pregatirea de iarna, din Liga 1, lundu-si vacante prelungite, de parca am fi castigat la pas campionatul. Meciul cu Rapid bate la usa, iar Picolino e in vacanta, bravos Raj Kapur, bun antrenor ai luat, profesionist ca tine!!!
Respect Lion Respect

p.s.

Nu marti, ci joi revine la echipa acest Picolino neprofesionist, conform fituicii Editie!! Asa a pregatit el meciul cu Rapu, plecand in vacanta in Italia. Oare chiar are salariu de la Raj? Daca da, atunci Raj s-a tepuit din nou!

Respect Lion Respect
MesajMesaj postat: Fri Mar 14, 2008 7:19 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

D-aia jucatorii se plimbau, in voie, prin oras la mijlocul saptamanii......antrenorul plecat in italia....oare au facut antrenamente sapt asta??? Sad
Dar ce vb eu de antrenamente......ei sunt prea buni, prea talentati, dc sa mai aiba nevoie de antrenamente??? Astea sunt pt prosti..... Sad((((((

Vom vedea la meciul cu rapid....sper sa nu bat drumul pana la craiova degeaba si sa nu vad un meci de calitate....mi-ar parea rau numai pt timpul pierdut p-acolo.
MesajMesaj postat: Mon Mar 17, 2008 5:15 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

8487 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje291
Locatiechicago, usa

BigBrother wrote:
D-aia jucatorii se plimbau, in voie, prin oras la mijlocul saptamanii......antrenorul plecat in italia....oare au facut antrenamente sapt asta??? Sad
Dar ce vb eu de antrenamente......ei sunt prea buni, prea talentati, dc sa mai aiba nevoie de antrenamente??? Astea sunt pt prosti..... Sad((((((

Vom vedea la meciul cu rapid....sper sa nu bat drumul pana la craiova degeaba si sa nu vad un meci de calitate....mi-ar parea rau numai pt timpul pierdut p-acolo.

ei, cum ti-a placut meciul, bigbrother? a meritat drumul de craiova?
eu am vazut meciul pe net. zic ca echipa s-a miscat binisor. apararea e varza si atacul cam steril. in rest, ca joc, mi-au placut cum s-au miscat. parerea mea ca joaca destul de frumos.
MesajMesaj postat: Thu Mar 20, 2008 6:55 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Mi-a placut f mult cum au jucat baietii.
Oricum ma duceam la meci, pt k a 2-a zi, luni, oricum trebuia sa merg la scoala.Smile Asa k tot eram in Craiova.

Am f un meci frumos, cu un ritm sustinut, insa m-a dezamagit extrem de mult ratarea lui Costea....am fost extrem de suparat si dezamagit....aproape k imi venea sa plang de ciuda.
Arbitrul ne-a anulat acel gol valabil si a facut destul de mult greseli, ceea ce a facut ca scorul sa ramana egal.
Cel mai rau imi pare k nu am putut profita de superioritatea numerica.....am avut si putin ghinion, deoarece am avut numeroase ocazii, dar care, din pacate, nu s-au incheiat cu gol.
S-a vazut pe final si lipsa de experienta, fiindca mereu ajungeau in fata careului, dar nimeni nu-si asuma riscul de a suta pe poarta.....mai mult au jucat cu centrari in careu.

Sunt de parere k meritam sa castigam meciul, pt k am aratat k avem valoare si k ne putem bate cu oricine.

Am fost putin surprins si de introducerea lui dina, in teren, care nu are nicio treaba cu fotbalul.....ne-a facut sa ne pierdem mintile, pe finalul meciului....mai bine juca cu un mijlocas, ca Saceanu, ori cu Tanase...trebuia sa gaseasca alta solutie...Sad

Una peste alta, mecul a fost f frumos si s-a terminat cu bine.

PS: Voi pune si niste poze de la meciul de duminica.....si poate si 1-2 filmari....filmulete. Smile