.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Nicolo Napoli, antrenorul Universitatii Craiova Du-te la pagina 1, 2, 3  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Fri Aug 22, 2008 12:27 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Aveti incredere in profesionalismul lui Napoli?
Da
71%
 71%  [ 10 ]
Nu
28%
 28%  [ 4 ]
Total Voturi : 14

Nicolo Napoli, antrenorul Universitatii Craiova
MesajMesaj postat: Tue Oct 09, 2007 4:15 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Nicolo Napoli (45 de ani), originar din Palermo, Sicilia este noul antrenor al Universitatii Craiova.
Fost jucator al echipelor Juventus Torino si US Cagliari, Napoli a mai pegatit Stiinta pentru scurt timp la inceputul anului 2004, inlocuindu-l pe Pavel Badea. Nefiind pe placul fostului patron al clubului (cel care a reusit sa ne retrogradeze in editia urmatoare), italianul a rezistat doar trei etape pe banca tehnica.
Noul mandat va avea o durata de un an cu posibilitatea de prelungire.
Sa speram in rezultate superioare si ascensiunea atat de dorita in clasament.
Sa-i dorim mult succes noului antrenor!
MesajMesaj postat: Tue Oct 09, 2007 4:32 pm
Raspunde cu citat
ukeloo
manager
manager

9254 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje351

Bafta multa!
MesajMesaj postat: Tue Oct 09, 2007 5:30 pm
Raspunde cu citat
gsteff73
Suporter
Suporter

139 Lei grei
Items

Aderat02 Sep 2007
Mesaje5
LocatieBucuresti

Bafta Stiinta!!!
MesajMesaj postat: Tue Oct 09, 2007 5:32 pm
Raspunde cu citat
gabycraiova
Suporter
Suporter

26 Lei grei
Items

Aderat25 Aug 2006
Mesaje1

NU CRED CA ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE
MesajMesaj postat: Tue Oct 09, 2007 9:17 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Secundul lui Napoli va fi Ionel (Jerry) Gane.
MesajMesaj postat: Tue Oct 09, 2007 11:07 pm
Raspunde cu citat
Mr. Juvete
Suporter
Suporter

410 Lei grei
Items

Aderat27 Sep 2005
Mesaje43
LocatieBucuresti

mai stie cineva ce e bine pt Stiinta? o sa plece si asta cum a plecat si Bergodi de la Rapid. In Romnaia e un mare haos in ceea ce priveste felul in care sunt conduse cluburile de fotbal iar in Craiova nu a prea fost stabilitate manageriala de..... la ultimul titlu. Chiar daca va avea succese in campionat noul antrenor va fi dat afara de jucatori k acum jucatorii sunt cei care ii dau jos pe antrenori. Mare lucru ar fi daca il prinde Pastele pe Napoli aici la Craiova
MesajMesaj postat: Tue Oct 09, 2007 11:42 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Eu nu am incredere in profesionalismul lui. Pur si simplu nu cred ca se pricepe. Nici nu ma astept la Mititelu sa aduca vreodata un anternor bun. Dar sa speram ca va fi bine si sa-i urmam bafta!
Re: Nicolo Napoli, antrenorul Universitatii Craiova
MesajMesaj postat: Thu Oct 11, 2007 12:43 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24520 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1329
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Stiinta wrote:
Nicolo Napoli (45 de ani), originar din Palermo, Sicilia este noul antrenor al Universitatii Craiova.
Fost jucator al echipelor Juventus Torino si US Cagliari, Napoli a mai pegatit Stiinta pentru scurt timp la inceputul anului 2004, inlocuindu-l pe Pavel Badea. Nefiind pe placul fostului patron al clubului (cel care a reusit sa ne retrogradeze in editia urmatoare), italianul a rezistat doar trei etape pe banca tehnica.
Noul mandat va avea o durata de un an cu posibilitatea de prelungire.
Sa speram in rezultate superioare si ascensiunea atat de dorita in clasament.
Sa-i dorim mult succes noului antrenor!

Din ce citesc aici, inteleg ca Napoli nu a stat decat 3 etape ca antrenor....acuma sa fim seriosi...nu stiu ce antrenor putea "muta muntii din loc" in 3 etape. Eu am incredere in profesionalismul lui, cel putin pana la proba contrarie. Acum sa speram ca va fi lasat, sa-si faca treaba in liniste.....si sa-l vedem pe banca cel putin 1, 2 ani.
Eu ii doresc multa sanatate, forta de munca si 1 gram de noroc in plus!!
Forza Stiinta!!!

Last edited by BigBrother on Thu Oct 11, 2007 6:42 am
MesajMesaj postat: Thu Oct 11, 2007 1:49 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135733 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5222

Un mini-interviu cu Napoli si o scurta declaratie a lui Gane aparute in ESO:

Napoli: «Avem timp să ne cunoaştem»
de Adrian IOSUB

Aparut in ziua de Joi 11 Octombrie 2007
• Nicolo Napoli crede că alb-albaştrii vor înţelege până la partida cu Universitatea Cluj ce vrea de la ei
Proaspăt instalat la cârma Ştiinţei, tehnicianul italian a efectuat deja două antrenamente alături de noii săi elevi. Acesta a rămas plăcut surprins de calităţile jucătorilor şi crede că va avea timp să le explice oltenilor ceea ce doreşte de la ei până la meciul cu ardelenii.

Reporter: Aţi reuşit să vă faceţi o părere despre fotbaliştii pe care îi aveţi la dispoziţie?
Nicolo Napoli: Sunt satisfăcut de băieţi, se antrenează bine, sunt serioşi. Sunt jucători buni, se vede că formează un grup solid, puternic. Ceea ce trebuie ei să înţeleagă este faptul că trebuie să muncească foarte serios, pentru a reuşi să câştige meciuri.
Este benefic pentru dumneavoastră faptul că nu se joacă partide în Liga I la sfârşitul acestei săptămâni?
Cred că este un avantaj atât pentru mine, cât şi pentru jucători. Este timp în aceste 10 zile, pe care le mai avem la dispoziţie până la următorul meci, să ne cunoaştem, să purtăm mai multe discuţii, să le explic ceea ce vreau eu de la ei.
Ce părere aveţi despre infrastructură?
Altele sunt condiţiile faţă de ultima dată când am fost aici. Am văzut şi eu baza şi pot spune că sunt condiţii foarte bune de pregătire. Terenul este foarte bun, avem toate condiţiile necesare.
La primul antrenament, stadionul a fost gol, speraţi ca la primul meci să fie plin?
Asta este ceea ce ne dorim. Sperăm să vină şi suporterii alături de noi, pentru că avem nevoie de sprijinul lor. Fanii fac parte din echipă şi fără ei este foarte greu. Sperăm să fie alături de echipă şi la bine, şi la rău.
Cum vedeţi colaborarea cu Jerry Gane?
Jerry e un băiat bun, a fost un jucător bun şi cred că va fi şi un antrenor bun. Îmi pare bine că vom colabora la Universitatea.

A avut emoţii
Jerry Gane, secundul lui Nicolo Napoli, a afirmat că a avut emoţii la prima şedinţă de pregătire în calitate de antrenor. “Uneori îmi venea să intru şi eu la joc, dar acum trebuie să le explic din altă postură, una nouă şi pentru mine. Am avut ceva emoţii”, a declarat Gane. Acesta a precizat că nu se aştepta să i se ofere postul şi că nu a avut nevoie decât de câteva minute pentru a-şi da acceptul: “Sunt bucuros că revin la Universitatea. Am fost surprins când am primit telefonul de la Adrian Mititelu şi nu mi-au trebuit decât câteva minute pentru a mă hotărî. Napoli mi se pare un antrenor bun, sperăm să facem treabă bună împreună.” (A. I.)
MesajMesaj postat: Thu Oct 11, 2007 1:56 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22886 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1101
LocatieKöln

eu sunt multumit si linistit ca am gasit antrenor! napoli e un antrenor veritabil cu licenta pro facuta in italia! am incredere in el! sunt f multumit si ca gane a fost numit secund! gane e f apreciat si toti jucatorii il respecta! eu zic ca in situatia actuala, miti nu ar fi putut gasi antrenori mai buni ca cuplul napoli - gane!
eu le urez bafta, rezultate bune si sa isi poata implini contractele! Very Happy
MesajMesaj postat: Thu Oct 11, 2007 4:28 pm
Raspunde cu citat
calin_emilian
Lider galerie
Lider galerie

9172 Lei grei
Items

Aderat15 Apr 2005
Mesaje323
Locatiebucuresti

gac200076 wrote:
eu sunt multumit si linistit ca am gasit antrenor! napoli e un antrenor veritabil cu licenta pro facuta in italia! am incredere in el! sunt f multumit si ca gane a fost numit secund! gane e f apreciat si toti jucatorii il respecta! eu zic ca in situatia actuala, miti nu ar fi putut gasi antrenori mai buni ca cuplul napoli - gane!
eu le urez bafta, rezultate bune si sa isi poata implini contractele! Very Happy

daca atat poate investitorul lu' peste (si cred si eu ca nu poate mai mult) inseamna ca ne asteapta vremuri mai grele ca cele recent trecute... Sad
MesajMesaj postat: Sat Oct 13, 2007 3:22 pm
Raspunde cu citat
mirel28
Suporter
Suporter

1601 Lei grei
Items

Aderat19 Aug 2007
Mesaje48

Sper sa ma insel dar cred ca Napoli nu prea are valoare.Nu stiu ce caracter are dar eu nu as mai fi venit dupa ce a patit el.Sa vedeti ce o sa pateasca daca nu are rezultate,ii da miti o caruta si il cazeaza la cort.
Fata de ceilalti macar are cursurile si nu e nevoie de cine stie ce improvizatii pentru a nu avea probleme la FRF.Cred ca e totusi mai bun decat cioroianu sau stanga,macar a vazut ceva meciuri tari. Sa zicem ca e un pas inainte.Inca doua sau trei schimbari de antrenori si ne alegem cu un antrenor daca mintea lui miti continua sa evolueze.Pe Multescu de ce nu l-a contactat??
Forta stiinta Very Happy Lion
MesajMesaj postat: Sun Oct 14, 2007 4:18 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager