.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » JUCATORII » Njock Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 21, 2008 1:26 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Mon Feb 12, 2007 5:03 pm
Raspunde cu citat
andrei_blue_lyon
Suporter
Suporter

195 Lei grei
Items

Aderat11 Feb 2007
Mesaje7
LocatieBucuresti

Lion Njock cand va incepe sezonul urmator golgheter va ajunge Respect
Lion
MesajMesaj postat: Tue Feb 13, 2007 12:52 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Germanizarea lui Jeremie Njock
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Marti 13 Februarie 2007
• După ce a fost oltenizat, camerunezul Ştiinţei poate deveni cetăţean neamţ şi, implicit, ar intra în categoria jucătorilor comunitari

La finalul turneului de pregătire din Cipru, Jeremie Njock a obţinut un “free-ticket” de la Fane Stoica, de joi seara până luni.

Atacantul urma să-şi viziteze familia, pe soţia Bettina şi cei doi copii, dar călătoria sa a avut ca scop şi înaintarea formalităţilor pentru obţinerea cetăţeniei germane. Camerunezul are deja de cinci ani rezidenţă permanentă în ţara de origine a soţiei sale şi încearcă să facă următorul pas, însă modalităţile de dobândirea naţionalităţii nu sunt tocmai facile. Cel mai bine plătit fotbalist din Liga I nu a efectuat cele două antrenamente de ieri şi va reintra în programul de pregătire al Ştiinţei începând de astăzi. În cazul în care Njock va deveni neamţ cu acte în regulă, la Universitatea se va mai elibera un loc de extracomunitar, la fel cum se va întâmpla când şi Joshua Rose va prelua cetăţenia engleză, cel mai probabil în vara viitoare. Atunci Fane Stoica nu-şi va mai pune problema extracomunitarilor. În acest moment, clubul din Bănie are în lot cinci jucători străini, toţi fiind extracomunitari, iar dacă nu se va amâna adoptarea regulii ce prevede folosirea a doar trei fotbalişti din afara UE, doi dintre ei vor trebui să stea pe banca de rezerve. Njock a lipsit ieri de la şedinţele de pregătire, el sosind aseară în Bănie.

Vineri se decide

Comitetul Executiv al FRF se va întruni la sfârşitul acestei săptămâni pentru a judeca solicitarea cluburilor din Liga I de a anula sau, cel puţin, de a amâna măsura luată la începutul acestui an, de a permite folosirea a maxim trei jucători extracomunitari permanent în teren. “Vineri se va întruni comitetul executiv, să sperăm că va avea câştig de cauză cererea cluburilor, pentru că trebuie să se ia în calcul interesul acestora, nu altceva. Sunt semnale că se va face o reglementare mai permisivă, în sensul că echipele vor avea posibilitatea să folosească stranierii pe care îi au în lot, însă trebuie să aşteptăm până vineri să vedem dacă toţi străinii noştri vor putea evolua din primul minut”, a afirmat directorul executiv al Universităţii, Ovidiu Costeşin.
Ovidiu Costeşin, director executiv Universitatea

Trebuie să aşteptăm până vineri să vedem dacă toţi străinii noştri vor putea evolua din primul minut.

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Mon Feb 19, 2007 4:05 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

«Minunea neagră»
de Răzvan PURCEA

Aparut in ziua de Luni 19 Februarie 2007
• Africanii Universităţii au ridicat în picioare stadionul «Ion Oblemenco», la prima lor evoluţie în faţa fanilor craioveni, Wobay fiind comparat cu Ilie Balaci
Cu 4.000 de spectatori în tribună, într-una dintre cele mai geroase zile ale acestei ierni, Universitatea a încălzit atmosfera de pe “Ion Oblemenco” la ultimul amical .

EuroPoli a părut mai degrabă o echipă rătăcită şi neputincioasă în faţa elevilor lui Ştefan Stoica, iar modul în care Wobay şi Njock i-au ironizat în teren în repetate rânduri pe jucătorii lui Alin Artimon a fost cireaşa de pe tortul unei evoluţii a Universităţii care dă speranţe. Stoica s-a ţinut de promisiunea pe care a făcut-o suporterilor la finalul primei părţi a campionatului. A declarat că la Craiova lipseşte spectacolul, dar că va veni şi acesta. A fost suficient un singur meci pentru ca Julius Wobay şi Jeremie Njock, cei doi fotbalişti transferaţi în această iarnă de Universitatea, să încânte suporterii Ştiinţei. Ambii au ridicat susţinătorii în picioare de nenumărate ori prin acţiunile lor, iar aplauzele generose ale fanilor au trădat şi mulţumirea acestora. Mai mult, şi lui Jeremie, şi lui Wobay le-au fost scandate numele de nenumărate ori, cei doi jucători răsplătindu-şi fanii cu faze de mare spectacol. “A fost frumos şi sunt foarte bucuros că am reuşit să dau din nou gol pe «Ion Oblemenco». Am amintiri foarte frumoase de pe acest stadion şi este un lucru bun că am revenit aici cu gol. În prima repriză, am evoluat foarte bine, în cea de-a doua, jocul a fost puţin şi în favoarea lor. Am avut şi un gol anulat, nu ştiu de ce, dar, per ansamblu, a fost bine”, a afirmat Jeremie Njock, la finalul partidei cu Timişoara. Acesta a dezvăluit şi ce sfat i-a dat lui Wobay înainte de prima partidă a acestuia pe “Ion Oblemenco”: “I-am spus lui Wobay că dacă face treabă bună, e foarte frumos aici şi că va fi iubit de public.” “Elefantul” nu s-a înşelat, leonezul a fost imediat adoptat de public, mulţi suporteri declarându-se uimiţi la sfârşitul disputei de calităţile tehnice ale acestuia. “De la Balaci nu am mai văzut un jucător atât de tehnic la Universitatea”, a mărturisit un suporter la finalul partidei.

Njock a marcat şapte goluri

Camerunezul din ofensiva Universităţii a fost golgheterul echipei în această iarnă, marcând pentru gruparea din Bănie nu mai puţin de şapte goluri în cele nouă partide de verificare jucate de alb-albaştri. Ultima sa reuşită s-a consemnat în amicalul de sâmbătă, în faţa Timişoarei, deşi atacantul izbutise să înscrie chiar de două ori.

MesajMesaj postat: Mon Mar 12, 2007 2:41 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Njock împlineşte 27 de ani
Aparut in ziua de Luni 12 Martie 2007

Atacantul Universităţii, Jeremie Njock, îşi serbează astăzi ziua de naştere. Născut pe 12 martie 1980, la Bafoussam, camerunezul a revenit în această iarnă la gruparea alb-albastră, după un periplu prin Belgia şi Franţa. Njock a fost titular în partida de ieri seară, cu Dinamo, şi a ratat două bune oportunităţi de a deschide scorul.
Cu ocazia zilei de naştere, departamentul sport al cotidianului “Ediţie Specială” îi urează lui Jeremie Njock tradiţionalul “La Mulţi Ani!” şi îi doreşte să marcheze cât mai multe goluri în tricoul Universităţii.

MesajMesaj postat: Mon Mar 12, 2007 6:03 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

La multi ani si la multe goluri!

Beer Chug
MesajMesaj postat: Mon Mar 12, 2007 6:53 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

La multi ani si multe, multe goluri!!
MesajMesaj postat: Mon Mar 12, 2007 8:25 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22398 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1085
LocatieKöln

la multi ani! si sa bei numai apa minerala! Laughing
MesajMesaj postat: Tue Mar 13, 2007 3:21 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Camerunezul, responsabil cu ratarile
Njock a incercat sa dea „scarita“
Alexandru VIRTOSU
Jeremie Njock a afirmat ca este foarte suparat ca nu a reusit sa concretizeze imensa ocazie pe care a avut-o in minutul 35, când a scapat singur cu Bogdan Lobont. „Mi-ar fi placut sa marchez. Mi-am dorit prea mult acest lucru si poate de aceea nu mi-a iesit. Am avut doua ocazii foarte bune, dar, din pacate, nu am ales cea mai buna solutie. Când am scapat singur cu Lobont, am vrut sa dau lob, dar mingea a sarit ciudat si am lovit-o gresit. Voi exersa la antrenamente mai mult si sper sa-mi reuseasca data viitoare. Nu-mi fac probleme ca nu am marcat pâna acum, or sa vina si golurile mele. Important este ca echipa sa aiba rezultate din ce in ce mai bune“, a spus Jeremie Njock, care ieri a implinit 27 de ani.

Sursa: Gazeta de Sud
MesajMesaj postat: Tue Apr 10, 2007 3:17 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Mai jos un articol din Gazeta Sporturilor. In masura in care reflecta adevarul (nu prea pricep ce inseamna "surse autorizate din galerie" ?!), ce ar fi de retinut este ca salariul camerunezului nu este atat de mare pe cat s-a spus. Asta ar ridica semne de intrebare si asupra banilor platiti pentru transferurile lui Njock si Woobay.
Altfel, chestia cu taiatul cauciucurilor, pare de inspiratie dinamovista, si parca noi nu-i prea inghitim pe catei, nu? Rolling Eyes

Pe butuci
Marius Chiţu

În noaptea de Înviere, fanii au tăiat cauciucurile de la jeep-ul lui Njock
Rezultatele slabe înregistrate de Ştiinţa în ultima perioadă nu au rămas fără urmări. După eşecul cu CFR Cluj (0-1), fanii au decis să se răzbune pe jucători. Primul vizat a fost Jeremie Njock. În noaptea de Înviere, suporterii au tăiat cauciucurile de la Chrysler-ul atacantului camerunez, achiziţionat în urmă cu doar două luni. "Cînd m-am trezit de dimineaţă, îmi venea să plîng. Am petrecut Paştele la Poliţie, unde a trebuit să dau o grămadă de declaraţii", a zis Njock.
Jeremie nu înţelege de ce a fost nevoit să plătească tocmai el pentru înfrîngerea cu CFR, mai ales că la acel meci a fost rezervă, fiind introdus pe teren în ultimele 13 minute de joc! Njock a îndrăznit totuşi să ofere o explicaţie: "Voi, ziariştii, aţi scris despre mine că am cel mai mare salariu de la Universitatea. Nu este adevărat că am 300.000 de euro pe an. Am mult mai puţin". Respectiva sumă a fost anunţată de patronul Mititelu în momentul în care s-a perfectat transferul.

Surse autorizate din galeria craioveană susţin că atacul asupra maşinii longilinului african a fost pus la cale de membrii grupării radicale Sezione Ultra, care i-au reproşat în multe rînduri că are un contract mult prea mare în raport cu prestaţia lui.
MesajMesaj postat: Tue Apr 10, 2007 7:44 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

24227 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1320
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Este adevarat k i s-au taiat cauciucurile de la masina!! Chiar azi knd ma indreptam spre Gara sa plec acasa, pe soseaua care duce la Gara am vazut knd a venit un Jeep la o vulcanizare cu cauciucurile sparte!! Si de la volan s-a dat jos Njock care era insotit de Woobay!! Am ramas uimit si nu stiam ce naiba se intamplase!!
Cred ca este un gest mult prea exagerat din partea suporterilor si de prost gust!! Sa le fie rusinicaAAA!!!
MesajMesaj postat: Sat May 19, 2007 6:10 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134518 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5196

Dupa cum se stie, camerunezul Njock a fost trimis la satelit pentru ca ar fi dat declratii fara acordul clubului.
Mai jos un interviu cu impricinatul in ESO.

«Vreau să joc»
de Adrian IOSUB

Aparut in ziua de Sambata 19 Mai 2007
• Jeremie Njock susţine că declaraţiile apărute într-un cotidian central de sport nu îi aparţin
Camerunezul Universităţii a precizat ieri că îşi doreşte să revină cât mai repede la prima echipă, mai ales că afirmaţiile apărute într-un ziar central de sport nu îi aparţin.

“Nu ştiu dacă am fost trimis la echipa a doua, pentru că nu am primit încă nimic oficial în acest sens. Oricum, eu nu am vorbit despre antrenor, nu am spus niciodată că Cioroianu este o marionetă. Am vorbit deja cu domnul Mititelu şi i-am spus că declaraţia nu îmi aparţine. Eu am precizat doar că vreau să am o întâlnire cu Adrian Mititelu, pentru a clarifica situaţia mea la Universitatea, fiindcă în ultimul timp nu prea am jucat”, a mărturisit Njock. Acesta a menţionat că îşi doreşte să evolueze şi că nu se mulţumeşte cu statutul de rezervă: “Am contract cu Universitatea. Nu am venit aici doar să câştig bani şi să stau relaxat pe bancă. Nu mă mulţumeşte acest lucru. Vreau să joc. Orice jucător are ambiţie şi vrea să evolueze. Nu vreau să plec de la Universitatea, fiindcă abia am venit.” Camerunezul a menţionat că nu îl sperie concurenţa, cu toate că Universitatea a mai transferat un atacant, pe Tănasă: “Nu e o problemă pentru mine concurenţa, trebuie să existe. Cu un singur jucător pe post nu poţi să ai pretenţia să joci în UEFA, aşa cum se vrea la Universitatea.” Njock a dezvăluit că doreşte să aibă o discuţie şi cu antrenorul Florin Cioroianu.

Am contract cu Universitatea. Nu am venit aici doar să câştig bani şi să stau relaxat pe bancă. Nu mă mulţumeşte acest lucru. Vreau să joc.
Jeremie Njock

Nu merge la Constanţa
Chiar dacă se va reveni asupra deciziei şi Njock va fi rechemat la prima echipă, camerunezul nu va face deplasarea la Constanţa. “Am unele probleme medicale, aşa că nu mă voi duce la Constanţa, indiferent de ce se întâmplă”, a spus Njock. (A. I.)
MesajMesaj postat: Sat May 19, 2007 11:03 am
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Cam mare telenovela cu Njock Rolling Eyes