Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Njock |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Camerunezul nu va mai supara pe nimeni
Njock are clauza antialcool
Alexandru VIRTOSU
Cunoscându-l foarte bine pe Jeremie Njock, oficialii Stiintei si-au luat o serie de masuri de precautie, impunându-i jucatorului camerunez un regulament de ordine interioara foarte bine structurat, clauzele nepermitându-i jucatorului sa calce strâmb. „Uriasul“ a semnat fara sa stea pe gânduri, pentru ca, zice el, s-a schimbat foarte mult de când a plecat de la Craiova, nu mai este acel Jeremie indisciplinat. Iata clauzele impuse de conducerea Stiintei lui Njock: amenzi usturatoare daca intârzie la antrenamente; nu are voie sa vina la reunirea lotului cu saptamâni de intârziere (asa cum obisnuia inainte); nu are voie sa discute cu presa decât in cadru organizat sau numai cu acordul conducerii, altfel va fi amendat; nu are voie sa miroasa a bautura.
Sursa: Gazeta de Sud |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
am citit ca n'jock ar avea 250 000 salariul anual. mi se pare exagerat si nedrept fata de ceilalti jucatori care au dus greul in acest an si jumatate. sau poate le-a marit mititelu salariile si nu ne-a spus si noua  |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
mda...jucatorii erau cotati la fel. acum aparura doi cu salarii mult mai mari ca restul...parca vad scandal....  |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Njock a revenit in Banie
Alexandru VIRTOSU
Desi sosirea lui Jeremie Njock era preconizata luni seara, atacantul camerunez a ajuns in România abia ieri dupa-amiaza, motivul fiind acela ca a schimbat ruta. „Nu este vina lui, a luat avionul din Paris pe ruta Milano. Din Paris a plecat cu doua ore intârziere si nu a mai prins legatura spre Bucuresti, ne-a anuntat telefonic din Italia, dar era prea târziu“, a spus Silvian Cristescu. Njock a aterizat ieri, in jurul orei 13.30, pe Aeroportul „Henri Coanda“ din Bucuresti, de unde a fost preluat de vicepresedintele Stiintei, delegatia olteana ajungând aseara in Banie.
„Vreau sa facem multe lucruri frumoase impreuna. Am aflat ca primul meci al echipei mele, pe teren propriu, este cu Rapid si sper sa inscriu, din nou, impotriva acestei echipe“, a spus Njock, care a mai imbracat tricoul Stiintei in urma cu doi ani. Camerunezul a fost transferat, in urma cu trei saptamâni, de la Brest (liga a doua din Franta) contra sumei de 400 de mii dolari, fiind legat de Craiova in urmatorii trei ani si jumatate.
Tot la capitolul sosiri si-a trecut numele si cealalalt jucator achizitionat de Universitatea in aceasta iarna, Julius Wobay, care a aterizat aseara in România, si va fi prezent la reunirea lotului alb-albastru, programata la ora 10.00 la cantonamentul din Lunca Jiului. Juvetii vor efectua vizita medicala in doua transe, o parte dintre jucatori vor fi testati mâine la Policlinica Sportiva din Craiova, restul fiind programati vineri dimineata.
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Njock: «Vreau să dau gol, din nou, Rapidului»
Aparut in ziua de Miercuri 10 Ianuarie 2007-Editie Speciala
• Vicele Silvian Cristescu l-a aşteptat degeaba luni seara pe Jeremie Njock la aeroportul “Henri Coandă”, deoarece camerunezul a sosit abia ieri la prânz, mai exact la ora 13...
Vicele Silvian Cristescu l-a aşteptat degeaba luni seara pe Jeremie Njock la aeroportul “Henri Coandă”, deoarece camerunezul a sosit abia ieri la prânz, mai exact la ora 13. Din acest motiv, Cristescu a făcut cale întoarsă luni noaptea şi a plecat, ieri-dimineaţă, în capitală, de unde l-a luat pe atacant, iar aseară, la 23.30, l-a aşteptat şi pe Wobay. Motivul pentru care Njock nu a sosit la timp a fost oferit de Cristescu: “Nu este vina lui, a luat avionul din Paris, pe ruta Milano. Din Paris, a plecat cu două ore întârziere şi nu a mai prins legătura spre Bucureşti. Ne-a anunţat telefonic din Italia, dar era prea târziu.” La sosirea pe aeroport, Jeremie a declarat: “Vreau să facem multe lucruri frumoase împreună. Am aflat că primul meci acasă este cu Rapid şi sper să înscriu, din nou, împotriva acestei echipe.” Cei doi fotbalişti africani ai Universităţii vor fi astăzi prezenţi la reunirea lotului alb-albaştrilor, iar camerunezul va fi prezentat oficial la sediul clubului, la ora 13. (M. M.) |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
«Sunt un jucător ca oricare altul»
Aparut in ziua de Sambata 13 Ianuarie 2007
• Proaspăt revenit la Ştiinţa, Njock este mai temperat: “Vom vedea dacă este anul Craiovei. Avem mult de muncă, depinde de pregătire. Pot să spun că antrenorul este unul foarte bun, face antrenamente deosebite, însă depinde foarte mult şi de noi, fotbaliştii.” Camerunezul a precizat: “Eu voi da totul pe teren şi nu mă mai consideraţi altfel decât sunt. Nu sunt cu nimic mai presus decât ceilalţi colegi, sunt un jucător ca oricare altul.” (M.M.)
Sursa: Editie Speciala |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Camerunezul vrea masina autohtona
Jeremie Njock strânge cureaua
Alexandru VIRTOSU
Atacantul Stiintei, Jeremie Njock, a surprins ieri pe cei din jurul sau când a afirmat ca intentioneaza sa-si cumpere o Dacie Logan, in contrast cu salariul sau de 360 de mii de dolari pe an si cu masinile coechipierilor sai. Camerunezul si-a justificat dorinta spunând ca, desi are un autoturism in Germania, unde locuieste impreuna cu sotia sa Betina, are nevoie de un mijloc de transport pentru a veni la sedintele de pregatire.
„Vreau Dacia Logan! Am masina in Germania, dar doresc sa-mi iau una si la Craiova, pentru ca trebuie sa am cu ce sa ma deplasez la antrenamente“, a declarat Njock pentru NewsIn.
Decizia lui Jeremie Njock este cu atât mai curioasa cu cât majoritatea juvetilor conduc masini cu mult mai scumpe, desi salariile nu sunt nici macar la jumatatea celui pe care il are proaspatul atacant al Stiintei.
|
|
|
|
 | |  |
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Adevărul
În 2005, Njock a părăsit Craiova pentru că era persecutat de trio-ul Pleşan - Badea - Dinel Staicu. În urmă cu exact doi ani, atacantul Jeremie Njock trăia un adevărat calvar în Bănie. Deşi era golgeterul oltenilor şi unul dintre cei mai liniştiţi jucători din lot, camerunezul era frecvent acuzat că încearcă să strice atmosfera de la echipă. Jeremie nu mai avea nici un apropiat la echipă, iar cel care l-a izolat, practic, de colegi a fost Mihăiţă Pleşan. "Pleşan era căpitanul echipei şi nu îl suporta deloc pe Njock. Îl provoca şi încerca să-l pună mereu într-o lumină nefavorabilă", susţine un fost jucător al Craiovei.
Un scandal între Pleşan şi Njock era iminent. A izbucnit după un antrenament la cantonamentul din Lunca Jiului, cînd mijlocaşul i-a udat atacantului pantofii cu apă. "Njock s-a repezit cu pumnii spre el şi am crezut că îl rupe cu bătaia. A lovit însă un geam şi s-a tăiat rău la ambele braţe", susţine un martor. După incident, conducătorii Ştiinţei au anunţat că Jeremie a alunecat la duşuri, Pleşan fiind favoritul antrenorului Pavel Badea şi protejatul patronului Dinel Staicu, care tocmai îi cumpărase un jeep. La scurt timp, camerunezul a plecat la echipa belgiană Mons.
sursa: gsp
 |
|
|
|
|
 | |  |
|
Anyta1897
|
| Suporter |

|
1370 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Sep 2006 | | Mesaje | 49 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
hmm...cate goluri o sa primeasca dinamo de la Njock?eu cred vreo 3... de abia astept sa mergem in stefan cel mare...sa ii batem pe increzutii aia...  |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ce figurant plesan asta...bine ca am scapat de el!!!  |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Cm greu de crezut totusi povestea de mai sus...chestiile astea cu "un jucator spune" blabla au un iz de ziaristica ieftina...
Sa nu uitam ca Njock mai disparuse odata la cautat de echipe prin Franta intr-o vara... |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| imi amintesc incidentul asta cu mana...din cate imi amintesc, el a provocat scandalul...oricum, sper ca njock s-a schimbat putin...ramane de vazut |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |