.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Noua organigrama
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:39 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Noua organigrama
MesajMesaj postat: Tue Oct 09, 2007 9:22 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Continuam schimbarile la toate nivelurile.

Noua organigrama a FC Universitatea Craiova:

Presedintele Consiliului Director - Adrian Mititelu

Conducerea Executiva:
Manager General - Ilie Balaci
Director Executiv - Lucian Mitu
Director Executiv Adjunct - Vicentiu Neagoe
Manager Sportiv - Vlad Rosca
Secretar General - Gigel Preoteasa
Director de Competitii - Daniel Mogosanu

Staff Tehnic Universitatea Craiova:
Antrenor Principal - Nicolo Napoli
Antrenor Secund - Ionel Tersinio Gane
Antrenor cu Portarii - Stefan Crisan
Preparator Fizic - Urbano Lega
Antrenor de Fitness - Thomas Korompai

Sursa: site-ul oficial al clubului
MesajMesaj postat: Tue Oct 09, 2007 11:44 pm
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

La asta suntem buni! Il punem pe ala, il schimbam pe celalalt si tot asa! Parca mai schimbasem organigrama cu cateva saptamani in urma.
MesajMesaj postat: Thu Oct 11, 2007 12:28 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Mi-ar placea sa vad in conducere numai oameni care au legatura cu Stiinta si care sunt alaturi cu sufletul de echipa. Ma bucur ca Ionel Gane a fost numit in staff-ul tehnic.....sper sa fie cu noroc si sa aduca ceva in plus, prin prisma experientei sale.
Eu mi-as dori sa se scoleasca mai mult si sa-si ia acea licenta pro....si cine stie....poate va fi un bun antrenor.
Eu ii urez bafta!!!
MesajMesaj postat: Fri Oct 12, 2007 4:31 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Si nenea asta e in noua organigrama.

«Vreau să creez un liant între club şi suporteri»
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Vineri 12 Octombrie 2007
• Directorul executiv al Ştiinţei, Vicenţiu Neagoe, speră ca echipa să aibă sprijin total şi necondiţionat din partea tuturor fanilor

Vicenţiu Neagoe, despre noua sa funcţie

Pot să spun că acum, practic, îmi dau doctoratul într-o funcţie de conducere la club. Bucureştiul m-a îndepărtat într-un fel de echipă. Din cauza distanţei şi a serviciului nu am mai reuşit să ajung la toate meciurile, chiar dacă am făcut tot posibilul. Acum sunt fericit, pentru că sunt alături de echipă mereu.

Reporter: Toată lumea te cunoaşte ca suporter, ca fost lider al galeriei, apoi ca ziarist la un cotidian de prestigiu, cum consideri această nouă postură?
Vicenţiu Neagoe: A fost o surpriză frumoasă pentru mine, nu mă aşteptam, a fost o bucurie comparabilă cu aceea simţită atunci când s-a născut fiul meu. Eu nu am fost obişnuit cu astfel de funcţii, ci doar să stau în peluză, să susţin echipa şi apoi să scriu frumos despre Universitatea. Pot să spun că acum, practic, îmi dau doctoratul într-o funcţie de conducere la club. Bucureştiul m-a îndepărtat într-un fel de echipă. Din cauza distanţei şi a serviciului nu am mai reuşit să ajung la toate meciurile, chiar dacă am făcut tot posibilul. Acum sunt fericit, pentru că sunt alături de echipă mereu.
Aducerea ta a fost întâmpinată pozitiv, chiar aplaudată de toată lumea, fără nicio excepţie...
Această echipă are foarte mulţi suporteri, nu numai în Craiova, ci în toată ţara şi, fiind ani în şir alături de ea, mi-am făcut şi eu foarte mulţi prieteni şi pot să spus că toţi m-au felicitat şi m-au încurajat să vin la club. Nici măcar unul nu mi-a spus că nu ar fi o alegere bună şi le mulţumesc tuturor pe această cale.
Vei avea un rol important, acela de a media relaţia dintre club şi suporteri...
Primul lucru pe care mi-l propun este să încerc să creez un liant între conducere şi echipă, pe de-o parte, şi suporteri, pe de alta. Cunosc toate facţiunile de fani, inclusiv pe cei din Bucureşti, şi cred că trebuie să fie, în primul rând, ei uniţi şi apoi să existe o legătură strânsă şi cu echipa. Eu chiar am fost înscris în Blue Lions, m-am înscris din această nevoie, pe care o simţi departe de casă, de a vorbi, de a-ţi mai împărtăşi părerile cu alţi suporteri ai Universităţii.
Ce îţi propui în primă fază?
Voi vorbi şi cu cei din Craiova şi voi încerca să-i aduc pe toţi în Peluza Sud, pentru că nu văd ce îi poate separa, din moment ce toţi au ca interes principal încurajarea şi binele Universităţii Craiova. Sper ca ei să dea curs rugăminţii mele şi să acorde echipei suportul de care are nevoie.
Au fost, totuşi, fricţiuni între unele grupuri de suporteri şi conducerea clubului...
Se ştie că Adrian şi cu mine am înfiinţat în 1995 prima Ligă a Suporterilor şi nimeni, nici măcar cei care l-au contestat, nu au pus la îndoială calitatea sa de suporter. Ei avut o problemă cu echipa, considerând că nu este atât de puternică pe cât vor sau cât ar trebui ori că Adrian nu ar avea banii necesari să facă performanţă. Însă au înţeles, sau dacă nu au făcut-o, cred că o vor face. Adrian vrea doar binele acestei echipe şi numai un fanatic îşi investeşte banii proprii fără a fi implicat în anumite jocuri sau să vândă jucători, aşa cum procedează actualul patron.
Ce crezi despre evoluţia formaţiei în acest campionat, se mai poate obţine ceva în actualul sezon după ce am ratat startul?
Cred că următoarele patru etape vor fi hotărâtoare în privinţa parcursului nostru în acest campionat. Mă gândesc că în partida cu “U” Cluj ne este accesibilă victoria, apoi avem o deplasare grea la Galaţi, dar de unde ne putem întoarce neînvinşi. Urmează două meciuri într-o săptămână, cu Poli Timişoara, în faţa căreia avem un ascendent după ce i-am surclasat anul trecut, deşi jocul bănăţenilor s-a îmbunătăţit mult. De partida cu Dinamo, ce să zic, este una specială

Sursa: Editie Speciala
MesajMesaj postat: Fri Oct 12, 2007 4:33 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

Mogoşanu, neobişnuit în birou
de Mario MORCOV
• Fostul secund a schimbat treningul pentru costum şi dreptunghiul verde pentru diplomat
De ieri, fostul secund Daniel Mogoşanu şi-a început munca de birou, preluând prerogativele de director de competiţii al Universităţii.

Deşi s-a vorbit că nu va da curs acestei funcţii, totuşi, “Mogo” a acceptat într-un final din dorinţa expusă de “Chiar dacă această funcţie nu mă atrage, nu pot să nu ajut Universitatea din orice poziţie, pentru că este echipa mea de suflet şi doresc să fie totul bine, deci vreau să sprijin cum pot această formaţie”, a afirmat Mogoşanu. Fost secund, apoi interimar în câteva rânduri, Daniel Mogoşanu a trecut prin club şi şi-a luat fişa postului, dar nu a zăbovit prea mult în birou, pentru că: “Nu îmi place să stau, iar această muncă implică tot teren.” El se va ocupa de tot ce înseamnă organizare a meciului şi a altor treburi din club. În ceea ce priveşte arondarea în atribuţiuni şi a satelitului Primăvara, “Mogo” a precizat: “Supervizez, dar nu mă implic asupra programului pe care îl face Dragoş Bon, e treaba băiatului.” Vorbind de ce i-ar plăcea să facă, acesta a menţionat: “Meseria mea este de antrenor! Asta îmi place, asta ştiu să fac, dar momentan voi încerca să fac cât mai bine ceea ce mi s-a încredinţat. Oricum, sunt mândru de ce am reuşit ca antrenor în puţinul timp avut la dispoziţie. Am fost singur şi am reuşit să fac totul cum trebuie. Am reuşit să aduc echipa la nivelul stării în care s-a aflat în ultimul timp. Deci, sunt împăcat sufleteşte cu ce am realizat.” Apoi a mai continuat: “Şi jucătorii m-au sunat sau mi-au trimis mesaje de mulţumire şi de părere de rău, în care mi-au spus că au primit vestea că nu voi mai fi antrenor ca un şoc, de altfel, cum am simţit-o şi eu”.
Daniel MogoŞanu

MesajMesaj postat: Sun Oct 14, 2007 3:51 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

TitanGirl wrote:
Mogoşanu, neobişnuit în birou
de Mario MORCOV
• Fostul secund a schimbat treningul pentru costum şi dreptunghiul verde pentru diplomat
De ieri, fostul secund Daniel Mogoşanu şi-a început munca de birou, preluând prerogativele de director de competiţii al Universităţii.

Deşi s-a vorbit că nu va da curs acestei funcţii, totuşi, “Mogo” a acceptat într-un final din dorinţa expusă de “Chiar dacă această funcţie nu mă atrage, nu pot să nu ajut Universitatea din orice poziţie, pentru că este echipa mea de suflet şi doresc să fie totul bine, deci vreau să sprijin cum pot această formaţie”, a afirmat Mogoşanu. Fost secund, apoi interimar în câteva rânduri, Daniel Mogoşanu a trecut prin club şi şi-a luat fişa postului, dar nu a zăbovit prea mult în birou, pentru că: “Nu îmi place să stau, iar această muncă implică tot teren.” El se va ocupa de tot ce înseamnă organizare a meciului şi a altor treburi din club. În ceea ce priveşte arondarea în atribuţiuni şi a satelitului Primăvara, “Mogo” a precizat: “Supervizez, dar nu mă implic asupra programului pe care îl face Dragoş Bon, e treaba băiatului.” Vorbind de ce i-ar plăcea să facă, acesta a menţionat: “Meseria mea este de antrenor! Asta îmi place, asta ştiu să fac, dar momentan voi încerca să fac cât mai bine ceea ce mi s-a încredinţat. Oricum, sunt mândru de ce am reuşit ca antrenor în puţinul timp avut la dispoziţie. Am fost singur şi am reuşit să fac totul cum trebuie. Am reuşit să aduc echipa la nivelul stării în care s-a aflat în ultimul timp. Deci, sunt împăcat sufleteşte cu ce am realizat.” Apoi a mai continuat: “Şi jucătorii m-au sunat sau mi-au trimis mesaje de mulţumire şi de părere de rău, în care mi-au spus că au primit vestea că nu voi mai fi antrenor ca un şoc, de altfel, cum am simţit-o şi eu”.
Daniel MogoŞanu

Conform principiului mititelesc: fiecare face jobul la cere se procepe cel mai putin!!! Aici se incadreaza Balaci, Moogosanu, Jerry Gane, acest "antrenor" de la Primavara Bon si, cu voia dumneavoastra, ultimul pe lista, Adrian Mititelu!!
Re: Noua organigrama
MesajMesaj postat: Sun Oct 14, 2007 4:05 pm
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Stiinta wrote:
Continuam schimbarile la toate nivelurile.

Noua organigrama a FC Universitatea Craiova:

Presedintele Consiliului Director - Adrian Mititelu

Conducerea Executiva:
Manager General - Ilie Balaci
Director Executiv - Lucian Mitu
Director Executiv Adjunct - Vicentiu Neagoe
Manager Sportiv - Vlad Rosca
Secretar General - Gigel Preoteasa
Director de Competitii - Daniel Mogosanu

Staff Tehnic Universitatea Craiova:
Antrenor Principal - Nicolo Napoli
Antrenor Secund - Ionel Tersinio Gane
Antrenor cu Portarii - Stefan Crisan
Preparator Fizic - Urbano Lega
Antrenor de Fitness - Thomas Korompai

Sursa: site-ul oficial al clubului

Conducerea executiva e "tare", numai priceputi acolo!! Chiar Iliutza Balaci spunea ca nu-i place rolul, ca se simte mai bine in iarba!!! Pai rolul de antrenor a fost disponibil vre-o sale luni...De ce nu s-a bagat???

Stafful tehnic arata super comprataic cu cel administrativ, nu ca ar fi niste staruri, dar macar au jucat fotbal.

Pararea mea ca problemele la Stiinta sunt legate inprincial de subtirimea lotului (multi n-au ce cauta in liga 1, decat ca spectatori), dar mai ales de conducerea adminstartiva, de toate jena!! Echipe comunale, gen Urziceni si Vaslui par cluburi occidentale comparativ cu Stiinta, din punt de vedere la managementului. Noi suntem la nivel de Prometeu Craiova (ar fi bun de satelit, ca cel actual e de rasul curcilor!!).

In continuare astept miracolul Cluj si Timisoara, o noua conducere adminstatriva si un sponsor potent. Pana atunci, ramanerea in Liga 1 mi se pare un obiectiv indraznet!

Respect Lion Respect
Noua organigrama
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO