.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA » Numiti cel mai detestat conducator din istoria Stiintei Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 6:30 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Cel mai detestat conducator al Stiintei
C. Stroe
13%
 13%  [ 2 ]
G. Paunescu
0%
 0%  [ 0 ]
G. Ilinca
0%
 0%  [ 0 ]
I. Craciunescu
0%
 0%  [ 0 ]
G. Netoiu
40%
 40%  [ 6 ]
D. Staicu
46%
 46%  [ 7 ]
A. Mititelu
0%
 0%  [ 0 ]
P. Badea
0%
 0%  [ 0 ]
Altul, mentionati numele
0%
 0%  [ 0 ]
Total Voturi : 15

MesajMesaj postat: Mon Aug 29, 2005 4:13 pm
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vārsta: 28

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

primul lucru pe care vreau sa-l zic , emil, e ca nu tre sa ne tot scuzam pt faptul ca avem alte pareri vis-a-vis de ceea ce a spus o pers sau alta aici pe forum. asta inseamna dialog, atita timp cit el se poarta civilizat si in limitele decentei si a bunului simt.
doi la mina, permite-mi sa nu fiu de acord cu tine in privinta celor spuse referitor la faptul ca cele doua personaje sunt niste fantose in mina lu nastase sau a altcuiva. intotdeauna tindem sa dam vina pe sistem , dar in cazurile celor doaua pers de trista amintire din istoria craiovei nu este vorba de asa ceva caci ele au pacalit deseori sist( in viata pers, afaceri, etc) atunci cind interesul a cerut-o. da, e vorba de interes. nici unul dintre cei 2 numiti aci pe forum "macelari' nu au sustinut interesele craiovei ci interese proprii , care, din pacate pt noi, erau total diferite de cele ale fc universitatea craiova.
Netoiu: a format o echipa care la sf unei editii de campionat( nu-mi amintesc bine, 2002-2003 parca) matura pe jos cu nationalul , echipa aflata la 2 pct de titlu, pt ca asa cerea regula jocului( si dinamo a iesit campioana). campionatul urmator aceeasi echipa( care acum se chema dinamo bucuresti; stiti poveste cu exodul craiovei spre est) , plombata cu un florentin petre si alti jucatori , se batea la titlu. ce vreau sa zic e ca, daca se dorea, acea echipa a craiovei consolidata cu un papura, lutu, badea sau stinga, putea foarte lejer sa lupte pt un titlu si sa-l si cistige. dar nu s-a vrut, pt ca conducatorul ei servea interesele lui dinamo.
dinel:ia intr-adevar un club, de fapt niste acte pt un club fara stadion, baze de pregatire si fara... echipa, incropeste o echipa care la sf campionatului, pt prima data in 10 ani se claseaza pe locul 4 . vin alegerile locale, dinel spera sa ajunga primar, se foloseste de de echipa( ca o da craiovei, ca nu stiu ce ), arunca cu bani in multime, dar nu iasa primar( doar craiovenii nu is asa botanisti cum credea militianul, cum rom nu is botanisti cum credea ciobanul care si-a dat ciobania pe fata live la antena 1 MrGreen ) . si asa isi ia mina de pe universitatea si se joaca cu nervii suporterilor si chiar a jucatorilor, ba vindea echipa, ba o cumpara, ba o da gratis. si craiova incet incet cade tot mai jos. cele 5mil $ buget promis se transforma in $ 5000, craiova e pe ultimul loc , sunt adusi jucatori din vietnam si aia liberi de contract , si craiova pica.
din start vreau sa subliniez ca nu dau verdicte si nici nu pun diagnostic, ori pretind ca sunt cunoscatorul adevarului absolut, ci nu fac altceva decit sa exprim o parere personala si perceptia proprie asupra problemei puse in discutie. la fel in toate mesajele mele , doar pareri proprii.
concluzie: eu zic sa nu mai dam vina pe sist, cel putin in cazul de fata, caci avem dovada ca pers in cauza, atunci cind vor, fac abstractie de sistem si il pacalesc, iar in viata privata de altfel sunt niste personaje de succes, dar in viata echipei niste nulitati.
o fi si sist. nostru departe de perfectiune, dar asta e o alta poveste...
Respect
MesajMesaj postat: Mon Aug 29, 2005 11:19 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

soso, lucrurile pe care le spui sunt reale, fara discutie.

doar o nedumerire am..din ce este format sistemul pe care tu spui sa nu-l invinuim de situatia noastra?
sistemul comunist era alcatuit la varf din activisti, securisti care erau prezenti peste tot, inclusiv in sport. Nu era o masinarie care mergea de una singura, fara mecanici...
sistemul actual este alcatuit din cine? nu face parte dinel staicu din sistem? alaturi de netoiu, copos (vicepremier!), etc etc...nu sunt ei aceiasi fosti activisti, securisti, etc. deveniti "biznizmeni" care au "tranzitionat" fostul sistem in acelasi propriu folos?
nu este caracterizat actualul sistem de coruptie cronica si incalcari flagrante ale legii la toate nivelurile, inclusiv in sport?
care este diferenta dintre steaua-dinamo din fostul sistem fata de actualul? cati chestori misuna in stafful lui dinamo, cui apartine stadionul ghencea si actualul patron cu cine a facut afacerile cele mai groase?
sistemul, din pdv-ul meu, ce inteleg eu prin sistem (structurile de conducere din diferitele domenii economico-socio-culturalo-sportive-etc...) este vinovatul pentru situatia actuala, incluzand si situatia Craiovei.
Limitandu-ma la Universitatea, jalnica nu este prezenta noastra in B, jalnic este faptul ca intregul fotbal romanesc este macinat in rotitele sistemului actual, mai puternic in anumite privinte decat precedentul. Asta deoarece flacaii nu au acum numai puterea politica, judecatoreasca, politieneasca ci si pe aceea economica..acum nu mai este tov. secretar de partid si cam atat...acum este domnul om de afaceri x sau pix, posesor de averi facute prin si cu ajutorul sistemului insusi...
Exemplul cel mai elocvent in fotbal..ultima campioana din provincie, am fost noi, acum 14 ani...nu sunt 100% sigur, dar cred ca nu vei gasi in toata istoria fotbalului romanesc de la infiintare, o astfel de "seceta"...este simbolica, zic eu retrogradarea noastra pentru felul in care sistemul prin oamenii sai versati (in cazul nostru netoiu si staicu) controleaza si isi demoleaza potentialii adversari.

M-am lungit mult..in esenta, cred ca raspunsul la nedumeririle noastre zace in intrebarea: de ce a durat atat de mult ca sa iasa din scena politica un pro-gorbaciovist comunist precum ion iliescu?
MesajMesaj postat: Tue Aug 30, 2005 4:04 am
Raspunde cu citat
soso
Lider galerie
Lider galerie

Vārsta: 28

8755 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2005
Mesaje299
Locatiechicago, usa

ai si tu dreptate, dar ca sa rezum ceea ce am vrut sa zic, vreau sa zic ca , desi parte din sistem, pers despre care vorbim , cind interesele lor o cer, se detaseaza de acesta si il pacalesc pt scopuri personale.
MesajMesaj postat: Tue Aug 30, 2005 5:03 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

24520 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1329
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Declinul Stiintei a inceput o data cu plecarea lui Netoiu cu cei mai buni jucatori din vremea aceea. Cred ca Netoiu a facut cel mai mare rau, pt ca a dezintegrat echipa. Apoi a incercat Staicu sa repare cate ceva, dar nu cu prea mare interes. Perioada asta neagra s-a terminat cu caderea echipei in Div. B. Acestia 2 sunt cei mai insuportabili cunducatori.

Merita fiecare cate 20 de box .
Numiti cel mai detestat conducator din istoria Stiintei
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » CONDUCEREA
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 2 of 2  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO