Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Organigrama noua |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133982 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5186 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
S-a anuntat o noua organigrama la Universitatea Craiova, desi abia au trecut patru etape de campionat.
In mod normal, astfel de lucruri se fac rar si bine, nu dupa cum vin victoriile sau infrangerile. Suntem foarte tari la astfel de reorganizari, mai greu ne descurcam cu o linie clara de management, cu imaginea clubului, ca sa nu mai vorbim de performanta fotbalistica, performanta ce in ultimii ani este exceptionala dar lipseste cu desavarsire...
Iata noua structura, preluata din Prosport.
Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului Universitatea Craiova este Sorin Joavină, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Adrian Mititelu, care a devenit preşedintele Consiliului Director.
Noua organigramă a clubului Universitatea Craiova este următoarea: preşedintele Consiliului de Administraţie, Sorin Joavină, administratorii Consiliului de Administraţie, Silvian Cristescu şi Lucian Mitu.
Consiliul director: preşedinte Adrian Mititelu, membri: Ilie Balaci, Silvian Cristescu, Ovidiu Costeşin, Vlad Roşca, Lucian Mitu, Dan Stălinescu.
Conducerea executivă: Ilie Balaci - manager general, Silvian Cristescu - director executiv, Ovidiu Costeşin - secretar genereal, Lucian Mitu - director comercial, Vlad Roşca - manager sportiv, Gigel Prioteasa - director relaţii internaţionale, Sebastian Dafina - ofiţer relaţii presă.
Staful tehnic va fi format din Emil Săndoi - consilier tehnic, Florin Cioroianu - antrenor principal, Daniel Mogăşanu - antrenor secund, Ştefan Crişan - antrenor de portari, Tomas Corompai şi Daniel Wolf - preparatori fizici, Claudiu Stamatescu - medic, Ovidiu Blendea şi Aurel Tufan - masori. |
|
|
|
|
 | Re: Organigrama noua |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Citat: | [quote="Stiinta"]S-a anuntat o noua organigrama la Universitatea Craiova, desi abia au trecut patru etape de campionat.
In mod normal, astfel de lucruri se fac rar si bine, nu dupa cum vin victoriile sau infrangerile. Suntem foarte tari la astfel de reorganizari, mai greu ne descurcam cu o linie clara de management, cu imaginea clubului, ca sa nu mai vorbim de performanta fotbalistica, performanta ce in ultimii ani este exceptionala dar lipseste cu desavarsire... |
Corect!! Iar suntem penibili!! |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un articol din Prosport...
BALACI ARE MANA LIBERA
Luni, 20 August 2007
Mititelu si Balaci spera sa readuca Universitatea pe linia de plutireIlie Balaci a declarat luni seara, la numirea sa în functia de manager general al Universitatii Craiova, ca de abia la a treia sa venire a fost prezentat în orasul sau.
“E a treia oara când ma întorc aici. Prima data n-a existat conferinta de presa, a doua s-a facut la Bucuresti, iar a treia aici în Craiova. Atunci a iesit rau, acum sper sa iasa bine. Increderea mi-a dat-o patronul, dar asta nu înseamna ca eu fac totul. N-am nicio sansa fara ajutorul patronului si al jucatorilor. Prima problema de rezolvat este aceea de a le reda placerea jucatorilor. Aici e de lucrat. Nu-mi explic cum în noua meciuri au jucat foarte bine, dupa care au urmat trei jocuri din ce în ce mai slabe. Am venit pentru ca iubesc Craiova, nu stiu câti stiu dar noi avem o viata frumoasa, fara probleme. N-am nevoie de bani, nu sunt strâns cu usa. Eram ferm convins ca se poate face ceva aici, am vazut ce e dispus Adi sa faca si ce a realizat la Stiinta, am vazut cum îsi cinsteste jucatorii si am zis ca nu se poate sa nu reusim. N-am venit sa încerc, ci sa reusesc. Sa nu credeti ca eu voi antrena Craiova, ci Cioroianu. Sa stiti ca am uitat perioada când eram fotbalist si totusi, la meciul cu CFR Cluj, când au strigat toti Stiinta mi s-a zburlit parul pe mine. Ma tem doar de rezultat. Avea regretatul Constantin Teasca un cuvânt: Ce bine e când câstigi! Lasati-ma o saptamâna sa vorbesc cu jucatorii. Au fost 9 meciuri fara înfrângere. N-am fost de acord cu Dorel Stoica, referitor la declaratiile sale, dar tot pe acolo ma ducea mintea, însa mi-era frica sa o spun. Sa aflam ce s-a întâmplat în echipa în aceste trei saptamâni si vom gasi un raspuns imediat”, a declarat Ilie Balaci.
Finantatorul “juvetilor”, Adrian Mititelu, a explicat ca de azi înainte îl va lasa pe Ilie Balaci sa fie principalul om în club. “Vreau ca de acum înainte sa vorbesc mai putin, iar Balaci sa fie omul de baza al Universitatii Craiova. Eu ma voi retrage, pentru ca de doi ani nu stiu decât fotbal si iar fotbal. Are mâna libera în club. Ii dau aceasta libertate în club, poate va mai gresi, dar lucrurile bune vor fi mult mai bune. Dinamo îl are pe Rednic, Steaua pe Hagi, CFR pe Andone si Craiova trebuia sa-si puna simbolul în club. I-am dat functia de manager sa faca tot ce poate în acest club. Vrem sa facem un club puternic, i-am spus ca vrem sa ne batem cu Steaua si Dinamo de la egal la egal si vreau sa-i redam acestui club stralucirea de altadata”, a afirmat Mititelu. |
|
|
|
|
 | |  |
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| OK, acum avem conducere dar lipsesc jucarorii......... |
|
|
|
|
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mirel28 wrote: | | OK, acum avem conducere dar lipsesc jucarorii......... |
exact!! |
|
|
|
|
|
mirel28
|
| Suporter |

|
1601 Lei grei
Items |
| Aderat | 19 Aug 2007 | | Mesaje | 48 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| doar 10 jucatori de camp si un portar ca vad ca si lui Bornescu i s-a urcat nationala la cap |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | S-a anuntat o noua organigrama la Universitatea Craiova, desi abia au trecut patru etape de campionat.
In mod normal, astfel de lucruri se fac rar si bine, nu dupa cum vin victoriile sau infrangerile. Suntem foarte tari la astfel de reorganizari, mai greu ne descurcam cu o linie clara de management, cu imaginea clubului, ca sa nu mai vorbim de performanta fotbalistica, performanta ce in ultimii ani este exceptionala dar lipseste cu desavarsire...
. |
ALBA-NEAGRA
Jucatorii consacrati sunt dati afara, cei tineri azvarliti la Caracal si Valcea!! Deci teoria cu intinerirea nu tine! Ramane sa joace Mititelu, Costesin si ceilalti grobieni de la conducere! Nu stiu ce rol are Ilie Balaci in aceasta farsa!
Jucatorii de "milioane de euro" de la Caracal (Boroiban, Popescu, Pasare) au ajuns la Valcea pe nasturi!! Inca o data se dovedeste ca Mititelu minte cu nerusinare.
Mai sunt 10 zile pana la 31 iulie, se mai pot transfera resturile de jucatori ramasi neplasati, gen Bostina. Marele Strateg n-o va face, pierem puncte in meciurile cu echipele de mijloc, iar cand dam cu cei din frunte va cauta scuze. Sunt din ce in ce mai convins ca Gogosarul pregateste o iesire tip Dinel, retrogradare cu lichidare!
Pararea mea e ca Miti-Gogosarul umbla dupa stadion sau chiar stadioane, n-are nici bani si nici cap sa faca echipa la Craiova. Alte interese obscure sunt motivatia circului pe care il traim de 2 ani!
Ce se intampla la echipa noastra e dezgustator!!
 |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| john balace wrote: | | Stiinta wrote: | S-a anuntat o noua organigrama la Universitatea Craiova, desi abia au trecut patru etape de campionat.
. |
ALBA-NEAGRA
Jucatorii consacrati sunt dati afara, cei tineri azvarliti la Caracal si Valcea!! Deci teoria cu intinerirea nu tine! Ramane sa joace Mititelu, Costesin si ceilalti grobieni de la conducere! Nu stiu ce rol are Ilie Balaci in aceasta farsa!
Jucatorii de "milioane de euro" de la Caracal (Boroiban, Popescu, Pasare) au ajuns la Valcea pe nasturi!! Inca o data se dovedeste ca Mititelu minte cu nerusinare.
Mai sunt 10 zile pana la 31 iulie, se mai pot transfera resturile de jucatori ramasi neplasati, gen Bostina. Marele Strateg n-o va face, pierem puncte in meciurile cu echipele de mijloc, iar cand dam cu cei din frunte va cauta scuze. Sunt din ce in ce mai convins ca Gogosarul pregateste o iesire tip Dinel, retrogradare cu lichidare!
Pararea mea e ca Miti-Gogosarul umbla dupa stadion sau chiar stadioane, n-are nici bani si nici cap sa faca echipa la Craiova. Alte interese obscure sunt motivatia circului pe care il traim de 2 ani!
Ce se intampla la echipa noastra e dezgustator!!
 |
Daca intr-adevar vrea sa faca ceva, ar mai putea aduce cativa jucatori cu experienta. Daca va continua cu aceasta echipa, asa cum se prezinta la momentul actual, vom avea mari probleme. Cred ca ne va fi mai rau decat anul trecut, cand ne-am clasat pe un loc onorabil.
John are mare dreptate!! |
|
|
|
|
|