.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Ovidiu Stanga a plecat
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 4:09 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Ovidiu Stanga a plecat
MesajMesaj postat: Sat Oct 07, 2006 1:19 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
A zburat “olandezul”
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Sambata 07 Octombrie 2006
• Ovidiu şi-a reziliat ieri pe cale amiabilă contractul cu Universitatea şi se va ocupa de copiii PSV-ului

Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Ovidiu Stângă, a renunţat ieri la contractul de jucător pe care îl mai avea cu gruparea alb-albastră, devenind astfel liber. Omul care a contribuit decisiv la promovarea Ştiinţei în prima ligă a părăsit ieri România, la numai câteva ore după ce şi-a reziliat contractul cu Universitatea, cu destinaţia Olanda. Ovidiu Stângă va da curs unei oferte pe care o are de mai multă vreme, aceea de a antrena o grupă de copii la PSV Eindhoven. Stângă a declarat ieri că este posibil totuşi să nu-şi încheie cariera de fotbalist. “Chiar dacă cei din federaţie nu mi-au micşorat suspendarea, nu mă gândesc să renunţ la cariera de fotbalist. Sunt în drum spre Olanda, unde cei de la PSV mă aşteaptă să-mi predea o grupă de copii pentru a o antrena. Mă voi pregăti cu echipa a doua şi, din iarnă, poate voi găsi un angajament sau poate voi evolua chiar pentru echipa a doua a grupării olandeze”, a declarat fostul antrenor al Universităţii, Ovidiu Stângă.

Ovidiu Stanga a plecat
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO