TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
EDITIE SPECIALA
A zburat “olandezul”
de Răzvan PURCEA
Aparut in ziua de Sambata 07 Octombrie 2006
• Ovidiu şi-a reziliat ieri pe cale amiabilă contractul cu Universitatea şi se va ocupa de copiii PSV-ului
Fostul antrenor al Universităţii Craiova, Ovidiu Stângă, a renunţat ieri la contractul de jucător pe care îl mai avea cu gruparea alb-albastră, devenind astfel liber. Omul care a contribuit decisiv la promovarea Ştiinţei în prima ligă a părăsit ieri România, la numai câteva ore după ce şi-a reziliat contractul cu Universitatea, cu destinaţia Olanda. Ovidiu Stângă va da curs unei oferte pe care o are de mai multă vreme, aceea de a antrena o grupă de copii la PSV Eindhoven. Stângă a declarat ieri că este posibil totuşi să nu-şi încheie cariera de fotbalist. “Chiar dacă cei din federaţie nu mi-au micşorat suspendarea, nu mă gândesc să renunţ la cariera de fotbalist. Sunt în drum spre Olanda, unde cei de la PSV mă aşteaptă să-mi predea o grupă de copii pentru a o antrena. Mă voi pregăti cu echipa a doua şi, din iarnă, poate voi găsi un angajament sau poate voi evolua chiar pentru echipa a doua a grupării olandeze”, a declarat fostul antrenor al Universităţii, Ovidiu Stângă.
 |
|