Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Ovidiu Stanga, manager sportiv |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ovidiu Stanga revine la Universitatea Craiova in postura de manager sportiv, anunta site-ul oficial al clubului.
Am pierdut sirul revenirilor lui Stanga, dar ca orice (re)inceput, numai urari de bine si sa fie benefica prezenta sa in cadrul clubului.
Mai jos, stirea cum apare pe site-ul oficial.
<<Ovidiu Stanga s-a intors la Universitatea
Fostul antrenor al Stiintei a revenit incepand de astazi la echipa sa de suflet, de data aceasta intr-o functie de conducere. Ovidiu Stanga, caruia Adrian Mititelu i-a facut aceasta oferta inca de la demisia sa din functia de antrenor, va fi manager la Universitatea.
Fostul echipier al celor de la PSV Eindhoven va conduce din punct de vedere tehnic activitatea clubului, urmand sa supervizeze echipa a doua, centrul de copii si juniori si descoperirea tinerelor talente.
“Nu am putut refuza propunerea de a lucra la Universitatea, echipa mea de suflet. Voi face ceea ce imi place, adica ma voi ocupa de fotbal, mai precis de tot ceea inseamna partea tehnica, insa mai putin la echipa mare, acolo unde Nicolo Napoli este suveran”, a declarat Stanga.>> |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ovi Ovi, in locul tau acceptam oferta de la psv si faceam jobu asta in Olanda... dar tu stii mai bine ce faci... iti place balamucu!  |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Un interviu cu Ovidiu Stanga (aparut in ESO) despre prerogativele functiei sale de manager sportiv..
Ca o paranteza, inca nu sunt lamurit care sunt aspectele de care se ocupa Ilie Balaci, managerul general al clubului...
<<<«Olandezul» are ambiţii mari în noua sa postură la formaţia alb-albastră
«Vreau să aduc Universitatea la un standard înalt»
de Mario MORCOV
Aparut in ziua de Miercuri 28 Noiembrie 2007
• Proaspătul manager al Ştiinţei a spus ce presupune noua sa funcţie în club şi ceea ce doreşte să facă la gruparea din Bănie
Ovidiu Stângă, despre activitatea sa
Mă voi ocupa de tot ceea ce este fotbal în club, echipa a doua, a treia, adică juniorii, şi chiar echipa mare, dar la acest ultim aspect doar ceea ce îmi va cere Nicolo Napoli, mai exact de organizare, nicidecum de pregătire ori de tactică. Îl voi aduce pe Cornel Papură să se ocupe de formaţia secundă, iar pe Daniel Mogoşanu - de cea de-a treia echipă a Universităţii, juniorii republicani I şi II.
Despre numirea lui Papură, Stângă a menţionat: “Cel mai sigur va avea loc după terminarea turului, până atunci se va merge pe mâna actualului antrenor, Dragoş Bon. Cu acesta voi avea o discuţie şi în urma ei se va stabili ce va face sau dacă va rămâne la Universitatea.” Tot în iarnă, fostul antrenor al Ştiinţei a spus că, împreună cu Cornel Papură, va organiza un trial, la care vor fi chemaţi majoritatea jucătorilor alb-albaştrilor împrumutaţi, pentru a vedea cine poate rămâne la echipă. În ceea ce priveşte realizările pe care le aşteaptă, Stângă a declarat: “Să fim în vârf, dar pentru asta trebuie să avem înţelegere, sprijin, răbdare, continuitate. Vreau să aduc Universitatea la un standard cât mai înalt.”
Vrea cele mai mari salarii pentru antrenori şi selecţii în judeţ
Ovidiu Stângă a spus că va face la Universitatea o structurare occidentală, în care echipa să aibă numai beneficii, primul lucru de care se va ocupa, după organizarea tehnică şi a bazelor, fiind salarizarea antrenorilor pe măsură, pentru a evita eventualele mici atenţii de la părinţii copiilor care doresc să devină fotbalişti. “Antrenorii vor fi remuneraţi cum trebuie. Nu poţi să le dai bani doar pentru a plăti benzina. Vor avea cele mai mari salarii din România la acest nivel, plus bonusuri. Va exista motivaţie pentru a face treabă bună şi sper ca rezultatele să apară cât mai repede”, a afirmat Stângă. Managerul craiovenilor a spus că aria de selecţie a Universităţii se va extinde uşor - uşor şi vor fi urmăriţi fotbalişti peste tot în Dolj şi Oltenia. “Vom organiza selecţii în toate localităţile mari, dar şi în alte judeţe pentru a depista talente”.
Despre colaborarea sa cu tehnicianul Ştiinţei, Ovidiu Stângă a explicat: “O să îl ajut pe Nicolo în ce îmi va cere. Îi voi prelua din sarcinile organizatorice, probleme de bucătărie internă. Voi urmări adversari, jucători pe care îmi va cere în timpul disponibil, ne vom sfătui în privinţa anumitor fotbalişti. Voi face tot ce îmi va cere el, plus că îl voi ajuta cu lucruri despre fotbalul din România, fiindcă el încă nu cunoaşte tot.” Managerul oltenilor nu va sta pe banca tehnică a Ştiinţei, ci în tribună la meciuri. În plus, el va avea grijă ca toate formaţiile de la centrul de copii şi juniori, dar şi echipa a doua să abordeze aceeaşi tactică şi sistem implantate la Universitatea de Napoli. “Voi face în aşa fel încât toate echipele să urmeze programul şi sistemul impus de Nicolo la formaţia de seniori, dar şi alte aspecte. Uite o nemulţumire a lui Nicolo care s-a rezolvat: echipa a doua va folosi acelaşi tip de mingi Adidas, lucru care nu s-a întâmplat până acum!”
Contract pe viaţă!
Despre situaţia sa la Ştiinţa în noua funcţie, mai ales că este a treia descălecare la clubul oltean pe parcursul a trei ani, Stângă a precizat că a semnat un contract pe viaţă. “Cât am semnat? Păi, eu cu Universitatea am înţelegere pe viaţă! Sper să stau cât mai mult, sunt un tip ambiţios, care vrea să obţină mult, iar dacă ceva nu îmi convine, pentru că sunt şi puţin cam nebun în privinţa asta, plec! Nu cred că va fi cazul, am discutat cu Adrian (n. r. - Mititelu) şi am pus lucrurile la punct. Pentru munca la care mă înham acum, este nevoie de continuitate şi timp.”
Ovidiu Stângă, despre viitor
Să fim în vârf, dar pentru asta trebuie să avem înţelegere, sprijin, răbdare>> |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
sa vedem daca in 3 saptamini mai e acolo!
bafta Ovi! sa ajungem in Europa!!!! |
|
|
|
|
|
john balace
|
| manager |

|
14631 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 383 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | sa vedem daca in 3 saptamini mai e acolo!
bafta Ovi! sa ajungem in Europa!!!! |
Mi-e sa nu-l sape pe Nicolo!!!
 |
|
|
|
|
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vârsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| De fapt, care-i rolul lui ?? |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14631 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 383 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Greu la deal cu Bouaveanul Mititel!
Situatia penibila in care se zbate echipa noastra de suflet devine disperata! Raj Kapur din Bouaveni, acest se vrea Gigi Becali al Doljului, ne-a adus echipa e marginea prapastiei.
Mai sunt 16 etape, cu posibilitatea de a se transfera jucatori in iarna, deci teoretic suntem OK. Realitatea e ca oportunitatile de transfer au fost numeroase in ultimii ani, si Raj a mutat mai intotdeauna gresit! De fapt transferurie gresite sunt poate cele mai mici erori ale lui Raj!! Lipsa de strategie, lipsa de plan de afaceri, conducerile tehnice si administrative defectuoase sunt la originea dezastrului Mititelesc. Intocmai ca orice dictator care se respecta, Raj s-a inconjurat de incompetenti si yesmani, care au adus echipa intr-o situatie disperta si au distrus proabil ireversibil imaginea Stiintei, sau ce mai ramasese din ea.
Uitandu-ne la viitori, se sparam ca domnia grobienilor la Stiinta va sfarsi curand, si vom intra in normal, asteptam asta de 16 ani!!! La ora actuala nu prea se vad alternative, numai dinei, netoi si solomoni, alte culori, aceeasi grobieni!!!
Parerea mea e ca Raj a fost sincer o singura data, atunci cand a preluat echipa si a declarat ca va copia modelul Sportului Studentesc. Model care inseamna, coafarea unor jucatori si vanzare cu profit. Siman a decis sa-si mute buticul in Liga a 2-a. Singura intrebare e ce stragie va intrebunta Raj: retrogradarea si "pedepsirea" prin vanzare a tradatorilor (scenariul dinel) sau "conflicte" artificiale si "alungarea" tradatorilor, gen capitanul netoiu? Poate Raj e inventiv! E un spectacol de urmarit!! Pe nervii suporterilor!!
 |
|
|
|
|
|