Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Aveti incredere in Stanga? |
| Da
|
|
71% |
[ 10 ] |
| Nu
|
|
21% |
[ 3 ] |
| Nu stiu |
|
7% |
[ 1 ] |
|
| Total Voturi : 14 |
|
|
adi_mn
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 22 Apr 2005 | | Mesaje | 82 | | Locatie | Twin Cities, Minnesota |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| atunci informatia nu e foarte relevanta. O sa dau un telefon mai tarziu si sper sa aflu daca e adevarata sau nu. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5185 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Am intrat pe site-ul clubului Helmond si nu am gasit o stire legata de ofertarea lui Stanga ca antrenor de catre aceasta grupare.
Am gasit o stire din 6 iulie in care se mentioneaza ca Stanga si-a incheiat cariera de jucator in urma sfatului doctorului (!) si ca doreste sa devina antrenor la Craiova.
Helmond are un cuplu olandez de antrenori in acest moment. |
|
|
|
|
|
adi_mn
|
| Suporter |

|
0 Lei grei
Items |
| Aderat | 22 Apr 2005 | | Mesaje | 82 | | Locatie | Twin Cities, Minnesota |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Exact ce spuneam si eu. Stiri aruncate la 'sto (cum zice Garcea) doar doar se prinde ceva si doar doar iese iar scandal la Universitatea. Prea fusese liniste in ultimele zile. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Indiferent daca zvonul e fals sau nu: pe o pagina oficiala de club nu vei putea citi niciodata de vreun transfer care nu este 100% sigur... |
|
|
|
|
|
emil ungureanu
|
| Presedinte de club |

|
1261 Lei grei
Items |
| Aderat | 18 Feb 2005 | | Mesaje | 737 | | Locatie | brisbane australia |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| gac200076 wrote: | daca zvonul ca stinga ar avea o oferta de la helmond sport ar fi adevarat...atunci probabilitatea plecarii de la Stiinta e mare! In primul rind isi are familia la Eindhoven, iar in al doilea rind nu e supus unei presiuni atit de mare ca la Stiinta... si din aspectul financiar ar fi oferta olandezilor mai buna... Daca Mititelu nu e in stare sa intareasca echipa cum trebuie
Stinga e practic ca si plecat! Voi ce parere aveti? |
Vorbesti de ' psi ' ....
?? |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Foarte probabil Stanga va fi si jucator.
<<<StĂ®ngă, hotărât să joace
Fostul mijlocaş al lui PSV Eindhoven va Ă®ndeplini Ă®n cele din urmă o dublă funcţie la Ştiinţa, aceea de antrenor-jucător. De când a venit la Universitatea Craiova, după perioada de un an petrecută la Helmond Sport Ă®n Olanda, Ovidiu StĂ®ngă a evoluat Ă®ntr-o singură repriză pentru “juveţi”, Ă®n amicalul câştigat de olteni cu 3-1 Ă®n faţa divizionarei B Dunărea Giurgiu. După jocul de sâmbătă seara, cu FC Oradea, când Ştiinţa a obţinut cea de-a doua victorie pe “Ion Oblemenco” la lumina reflectoarelor, antrenorul Ştiinţei a declarat că va Ă®ncepe pregătirea intens, pentru a putea intra pe teren atunci când va fi nevoie de serviciile sale. Chiar dacă echipa olteană s-a impus cu 1-0 graţie golului reuşit de australianul Josh Mitchell, StĂ®ngă este Ă®ngrijorat că Universităţii Ă®i lipseşte mijlocaşul de creaţie. “Sunt dispus să revin pe gazon, dacă va fi nevoie, Ă®n sezonul 2005-2006. Ne lipseşte fotbalistul care să sclipească la mijlocul terenului, şi dacă voi reveni pe teren, poate chiar eu voi fi omul care le lipseşte «juveţilor». ĂŽn ultimele două amicale ale verii mă voi edifica asupra nucleului de fotbalişti cu care vom aborda noul sezon”, a declarat Ovidiu StĂ®ngă. Ştiinţa mai are de jucat cu Dunărea Giurgiu şi FCM Târgovişte până la debutul de pe 20 august cu Rapid II Bucureşti. StĂ®ngă a explicat de ce nu au evoluat până acum Răzvan Fritea şi Gabriel Apetri, ultimele achiziţii ale oltenilor: “Cei doi au venit de la Jiul Petroşani complet nepregătiţi, dar până la Ă®nceputul campionatului vor fi apţi de joc. Mă bazez pe ei şi cer să dea totul pentru echipă”.>>>
PROSPORT |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
CONTRADICTORII
Cotidianul craiovean "Gazeta de Sud" il toaca marunt pe antrenorul Ovidiu Stanga. Acestuia i se imputa multe, mari si marunte: lipsa de tact, pierderea clarviziunii in joc, cautarea de tapi ispasitori pentru rezultatele mai putin concludente din ultimele etape si altele, tipa prea mult in teren, tace prea mult in afara lui, etc. Pe de alta parte, Mititelu sustine ca Universitatea si-a gasit tehnicianul ideal si ca Stanga va deveni un mare antrenor. De asemenea, patronul da asigurari cum ca Ovidiu va stabili un record de longevitate pe banca "suferintelor" alb-albastre. |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
in nici un caz nu cred ca stanga trebuie schimbat. echipa este pe primul loc, si nu cred ca e cazul sa intram din nou in cercul vicios al schimbarii antrrenorilor.
pe de alta parte insa, articolul cred ca este destul de obiectiv. stanga este departe de a fi antrenorul ideal. sincer nu cred ca este o solutie sa tipi la jucatori in timpul meciului sau sa-i umilesti(cazul lui andrei ionescu la campina). critica vehementa nu poate duce la nimic bun. si imi aduc aminte de un meci amical de acum cateva saptamanii cu armata craiova: atunci stanga l-a criticat neintrerupt pe arginatru. rezulatatul a fost dezastruos, nu mai reusea bietul argintaru sa mai faca nici cea mai banala preluare.
in mod evident nu am eu abilitati de antrenor dar totusi nu pot sa inteleg niste miscari tactice a lui stanga. bunaoara meciul de la sibiu: nu stiu cati dintre ce au vazut meciul au inteles de ce jucam cu ultima clasata cu un singur varf. nu poti sa spui cu nonsalanta ca atacantii nu dau randament in conditiile in care folosesti un singur atacant impotriva unei echipe care se apara cu noua oameni.
apoi mai este un jucator care ma impresionase la inceputul camionatului: velcovici. imi placuse contributia sa in atac, driblingul sau fin. acum joaca din ce in ce mai sters si cred ca din cauza ca este obligat sa joace mult mai retras odata cu aparitia lui fritea in fata sa. fritea e un jucator muncitor dar nu prea l-am vazut sa se descurce in fata apararilor aglomerate.
e adevarat ca a dat dovada de inteligenta in unele situatii: cum ar fi urcarea lui dorel stoica la centrul terenului ceea ce conduce la o verticalizare a jocului asa cum s-a intamplat in meciului cu cfr cluj sau in a doua repriza a meciului de la sibiu.
repet, nu cred ca se impune schimbarea lui stanga dar trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca mai are si puncte slabe. sper sa dispara aceea doza de aroganta care mi se pare ca a pus stapanire pe el si sa realizeze ca nimeni nu este perfect si ficare are intodeauna ceva de invatat.
ii urez multa bafta. |
|
|
|
|
 | |  |
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| eu cred ca ovidiu a jucat numai cu un virf la sibiu deoarece a crezut ca vom juca pe contraatac. Neavind la indemina 2 virfuri de "valoare" a incercat cu unul. Poate ca nu se astepta ca sibienii sa se apere cu toata echipa. Sper ca aceasta neintelegere tactica sa nu puna in umbra munca lui de pina acum! Parca suntem pe locul 1 nu? Iar Stinga e la primul sau angajament ca antrenor! Chiar credeti ca ar trebui sa ne asteptam la perfectie din partea lui ? Mai are multe de invatat dar eu zic ca pina acum a facut un job bun! |
|
|
|
|
 | |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vârsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
si crezi ca a gandit bine? cand joci din postura de lider cu ultima clasata sa gandesti jocul defensiv si pe contraatac?
sincer eu nu cred ca a gandit asa. s-ar putea sa ma insel aici dar cred ca este putin suparat pe dina. l-am tot auzit reprosandu-i la antrenamente ca nu face faza de aparare. lucru pe care i l-a reprosat si lui jaber. si pe buna dreptate. desi dina a alergat destul mult dar a ratat incredibil. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Cred ca Stanga a ramas cu impresia Sibiului impotriva caruia a jucat acum mai bine de 10 ani, o echipa solida la acea vreme. Poate de aici prudenta excesiva. |
|
|
|
|
|
soso
|
| Lider galerie |

Vârsta: 28 |
8487 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2005 | | Mesaje | 291 | | Locatie | chicago, usa |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| dar cine cere schimbarea lui ovidiu stinga? se discuta chestia asta ca urmare a celor scrise in gds ? tinar si fara experienta, a inchegat o echipa din jucatori necunoscuti si adusi din cele 4 pct cardinale si o face sa joace un fotbal care, din cite vad eu, e apreciat de multi oameni de fotbal. recunosc ca la inceput nu dadeam nici o sansa la promovare craiovei anul asta dar vad ca se poate. inca e devreme sa vorbim, dar daca se tine si mititelu de promisiuni sa intareasca echipa in iarna, avem toate sansele la promovare. |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133956 Lei grei
Items |
| | | | | |