Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Ovidiu Stanga |  |
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
nu-mi mai amintesc anul in care am luat autograful de la ovidiu stanga( 1995 sau 1996 cred). oricum era in perioada cand el evolua in spania la salamanca, dar venise in pauza intersezoane in tara si l-am intalnit la un amical al universitatii pe stadionul din valea rosie.
pentru mine, el a reprezentat un jucator reprezenativ al universitatii in perioada 90-95.
din pacate revenirea sa ulterioara in lotul alb albastrilor nu m-a impresionat pozitiv. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ovidiu Stanga s-a nascut pe data de 5 decembrie 1972, in Craiova.
A debutat la Universitatea Craiova in campionatul 1990-1991, disputand o partida pentru echipa care, sub comanda lui Sorin Cartu, a adus ultimul tricou de campion in Banie.
In perioada 1991-1995, Stanga a jucat 107 meciuri in tricoul Stiintei, inscriind 29 de goluri.
In 1995, s-a transferat la clubul spaniol de prima divizie Salamanca. Avand o evolutie foarte buna, in anul urmator, Ovidiu a ajuns la celebra formatie olandeza PSV Eindhoven, cu care a devenit campion in anul 1997. Pentru PSV a jucat 52 de partide, marcand 7 goluri. Ultimul meci a fost un 4-0 contra Ajaxului la care debutase Cristian Chivu.
Stanga a debutat in tricoul echipei Nationale la 27 martie 1996, in partida Iugoslavia - Romania (1-0). A imbracat de 22 de ori echipamentul tricolor. A participat la CE din Anglia (1996) si la CM din Franta (1998). Din nefericire, in partida Romania - Anglia (2-1, 26 iunie 1998) din grupele mondialului francez, Stanga a suferit o grava accidentare. Practic a fost scos din circuitul international.
In 1999, revine in tara, jucand un an la Dinamo (normal, prin filiera Becali care readucea si readuce fotbalistii transferati afara la Dinamo). Urmeaza o perioada de peregrinari Olanda (divizia secunda)-Romania. Joaca din nou pentru Universitatea Craiova, intrand insa in conflict chiar cu antrenorul care l-a lansat in fotbalul mare (Cartu). Anul trecut, este pus pe liber, oarecum nejustificat, de catre Rednic. Acum evolueaza in divizia secunda olandeza, la Helmond.
Are un baietel, Luc, in varsta de doi ani. |
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23821 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1309 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| O carte de vizita impresionanta ...pacat k din cauza unei accidentari nu a putut continua la acelasi nivel... |
|
|
|
|
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |