Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
| Considerati ca organizatiile sportive militare dinamo si steaua |
| trebuie desfiintate
|
|
100% |
[ 3 ] |
| trebuie mentinute |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Voturi : 3 |
|
 | PANA CAND... |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
PANA CAND...
* ...vom accepta existenta unor cluburi militare, sustinute financiar din banul public?
* ...vom accepta ca politicul sa decida in sport (prin existenta cluburilor ministeriale)?
* ...vom accepta prezenta unor fosti activisto-securisti in structurile de conducere ale fotbalului romanesc (si nu numai)?
* ...vom accepta existenta retelei mafiote structurate in jurul cluburilor dinamo si steaua?
* ...vom accepta prezenta unor patroni de cluburi care nu accepta transparenta financiara?
* ...vom accepta ca titluri nationale sa fie decise in spatele usilor inchise?
* ...vom accepta prezenta la conducerea FRF a unei clici sub care coruptia a inflorit ca niciodata in fotbalul romanesc?
* ... vom accepta la conducerea LPF a unui individ cu antecedente penale?
* ...vom accepta ca destinele echipei Nationale sa se afle in mainile unui personaj fara probitate morala?
* ...vom accepta nepotismele din arbitrajul romanesc si vom lasa nepedepsiti arbitrii care decid meciuri la comanda?
* ...vom accepta ca membri din conducere sau sportivi ai clubului dinamo deveniti infractori sa fie mai presus de lege?
* ...vom accepta ca galeriilor cluburilor militare sa le fie permis aproape orice fara repercusiunile cuvenite?
* ...vom lasa, prin tacerea noastra, ca profitorii si prosperii din vechiul regim sa ne conduca azi?
* ...ne vom complace sa fim doar simpli privitori la ceea ce se intampla in jurul nostru? |
|
Last edited by Stiinta on Wed Feb 07, 2007 2:41 am |
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vārsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Citat: | | * ...vom accepta ca destinele echipei Nationale sa se afle in mainile unui personaj fara probitate morala? |
Mi se pare cel mai varza antrenor al nationalei....eu nu stiu cum face selectiile la nat...postul de portar trebuie sa-i revina lui Coman; sper k sunteti de acord cu mine k Lobont e cam depasit uneori si trebuie o schimbare!! In plus avem 3 jucatori in Bundesliga care joaca f bine, cel putin pt puterile lor; au inscris fiecare cate 7 goluri pana in acest moment....cred k trrebuie sa-si mai intoarca privirea si catre alti juc!!
| Citat: | | * ...ne vom complace sa fim doar simpli privitori la ceea ce se intampla in jurul nostru? |
Ce crezi k ar trebui sa facem ?? |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| BigBrother wrote: |
| Citat: | | * ...ne vom complace sa fim doar simpli privitori la ceea ce se intampla in jurul nostru? |
Ce crezi k ar trebui sa facem ?? |
Buna intrebarea.
In primul si in primul rand ar trebui sa intelegem-multi cred ca o stiu deja- ca nu avem nicio sansa sa avem parte de o competitie corecta in contextul actual.
In ce priveste Craiova, ne amagim daca vom crede ca Mititelu sau oricare alt actionar sau grup de actionari, referindu-ma la potentialul financiar, va putea sa transforme Universitatea intr-o forta fotbalistica in conditiile in care vom avea in competitie doua cluburi militare, sustinute masiv din banul public si avand in spate o intreaga retea politico-mediatica.
Cheia schimbarii consta in solicitarea insistenta in eliminarea intereferentei politicului in sport, interferenta care se face prin patronarea unor cluburi sportive. Cancerul sportului de la noi are doua focare: dinamo si steaua. Odata extirpate, totul va reintra in normal, iar metastazele -clica federala, arbitrajele cu intentie, media partinitoare- vor fi dispare de la sine.
Crearea unui curent de opinie in acest sens este un prim pas.
De ce sa afisam un baner cu o invectiva la adresa dinamovistilor sau stelistilor care oricum nu are niciun efect dincolo de vulgaritatea exprimata cand se poate un simplu "Demilitarizati sportul romanesc" sau "Depolitizati dinamo si steaua".
Sa nu ne pierdem in amanunte pierzand esentialul. Lucrurile sunt simple, doar cine are interese ascunse le prezinta ca fiind "foarte complicate".
Am scris si in APEL mai multe despre ce ar trebui facut. |
|
|
|
|
 | |  |
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
| Aderat | 15 Apr 2005 | | Mesaje | 323 | | Locatie | bucuresti |
|
|
|
 |
 |
 |
|
niciodata nu se va face ceva ... , cu atat mai mult sa se desfiintzeze!!!
crezi ca cele 13-15 milioane de romani sustinatori ai acestor ekipe ar putea sta cu mainile in san! |
|
|
|
|
|
flipper
|
| Presedinte de club |

Vārsta: 30 |
17694 Lei grei
Items |
| Aderat | 01 Nov 2004 | | Mesaje | 840 | | Locatie | craiova |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| probabil daca acest demers avea loc pe la inceputul anilor 90 mai era vreo sansa. in prezent singurul lucru realizabil ar fi retragerea sprijinului financiar ministerial |
|
|
|
|
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| flipper wrote: | | probabil daca acest demers avea loc pe la inceputul anilor 90 mai era vreo sansa. in prezent singurul lucru realizabil ar fi retragerea sprijinului financiar ministerial |
care, nu stiu in cazul lui dinamo, dar in cazul stelei probabil ca ar fi inlocuit fara mari probleme de berbecali...ar mai gasi inca un prilej in care sa-si cladeasca imaginea pe care a vrut si a si reusit sa si-o faca in romania....bleah! |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Implicarea politicului in fotbal (sport in general) nu este acceptata, cum stim cu totii foarte bine. Amintiti-va de cazul Greciei.
De ce FIFA si UEFA inchid ochii in fata evidentei din anumite foste tari comuniste isi are explicatia in imposibilitatea de a rezolva prin presiune situatia respectiva. Concret, pui presiune acolo unde stii bine ca obtii un rezultat cat mai apropiat de ceea ce astepti. Ori, sa zicem ca UEFA ar zice maine: rusi, romani, ucrainieni, bulgari, bielorusi, etc rupeti legaturile dintre ministerul de interne si sport. Il vedeti voi pe Blaga, care a cerut trecerea COR sub tutela Internelor (!!) sa aibe vreun stres? Sa nu mai vorbim de retelele rusesti, etc.
Eu cred ca dinamo va dispare automat cand se va produce descentralizarea administrativa...respectiv cand primariile vor avea in subordine fortele de ordine...
ps calin, tare ma indoiesc ca sunt 13-15 milioane de romani care tin cu dinamo si steaua... |
|
|
|
|
 | |  |
|
calin_emilian
|
| Lider galerie |

|
9172 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Stiinta wrote: | ps calin, tare ma indoiesc ca sunt 13-15 milioane de romani care tin cu dinamo si steaua... |
mdea...am raportat la 20 si ceva de milioane....cred ca 70% (sper ca nu si mai mult) dintre microbistii romani sunt cu cele 2 ekipe
celorlalti 30 % care mai raman, mai putin rapidistilor...si petrolistilor...si brasovenilor ....ehh, in conditiile astea mai raman 25 % cu stiinta si cu timisoara (20 % cu stiinta, binenteles ) |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Eu cred ca la 20 de milioane cat zici tu, daca avem un sfert microbisti fotbalisti...
Asta ne duce cam la vreo 5 milioane si daca te apuci sa-i imparti pe felii (adica pe echipe) nu cred ca vei ajunge la 70% sa tina cu cele doua echipe...
Nici macar in capitala.
Cu siguranta in impresia asta un rol major il are media. Multe televiziuni si cele doua ziare "centrale" de sport sunt aservite celor doua cluburi si de aici abundenta de informatii (multe de fapt de prost gust) despre trupele militare... |
|
|
|
|
|