.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Pandurii-Stiinta:declaratii inainte si dupa meci
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sun Jul 06, 2008 8:07 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Pandurii-Stiinta:declaratii inainte si dupa meci
MesajMesaj postat: Wed May 02, 2007 3:35 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

„Geană“ are ambiţii mari

Neagoe vrea să învingă Ştiinţa
Sport - Cristi PEPTAN

Dacă la Timişoara antrenorul „pandurilor“ a fost nevoit să facă patru modificări în defensiva echipei sale, cu Universitatea Craiova, Eugen Neagoe (foto) se va putea baza pe Guso, Rus, Chibulcutean şi Dragomir. De asemenea, „Geană“ speră ca şi jucătorii accidentaţi, Ilie Iordache şi Vasilache, să fie recuperaţi până la ora derbiului Olteniei.
„Cei patru jucători care au fost suspendaţi la Timişoara vor fi apţi de joc la ora confruntării cu Universitatea Craiova, iar pentru cei care sunt accidentaţi vom face eforturi pentru a fi recuperaţi până vineri. Cu siguranţă va fi un meci frumos, pentru că joacă două echipe-fanion ale Olteniei. Chiar dacă am crescut şi m-am consacrat la Craiova, acum eu apăr culorile altei echipe, iar această echipă se numeşte Pandurii Târgu Jiu, de aceea voi face tot posibilul să înving pe Universitatea“, a declarat Neagoe.

GAZETA DE SUD
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 1:00 am
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

[color=blue] [B]Neagoe nu are nici o sansa.....D-zeu nu-l lasa sa-si bata echipa care l-a consacrat Wink Cool
Lion Lion Lion
Respect
[/B][/color]
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 1:08 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Astia sunt pusi pe noi si vor sa ne bata! Si problema este ca echipa lor se descurca destul de bine si cred ca au sanse mari sa obtina victoria. Va fi un meci f greu, insa trebuie sa credem in echipa noastra!! Forza Stiinta!!!
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 4:32 am
Raspunde cu citat
TitanGirl
Moderator
Moderator

160874 Lei grei
Items

Aderat14 Nov 2004
Mesaje2647
LocatieHouston

EDITIE SPECIALA
Pandurii Tg. Jiu - Universitatea Craiova Azi, stadion «Municipal», ora 18 (în direct, Telesport)
Lupta pentru Oltenia
de Cosmin STAICU
Aparut in ziua de Vineri 04 Mai 2007
• Universitatea Craiova ţinteşte a treia victorie consecutivă în campionat în meciul de la Tg. Jiu, contra celeilalte reprezentante a Olteniei în Liga I
Pentru prima dată, probabil, de la începutul sezonului, antrenorul Universităţii dispune de tot lotul, nefiind nicio problemă legată de accidentări sau suspendări.
Totuşi, îngrijorarea lui Florin Cioroianu înainte de partida cu Pandurii Târgu Jiu este legată de motivarea fotbaliştilor după cele două victorii care par să fi scos Universitatea din zona periculoasă, dar şi de recuperarea fizică a celor patru care au fost convocaţi la trialul lui Piţurcă şi care vor acumula astăzi cea de-a cincea confruntare în două săptămâni. “Este adevărat că avem tot lotul valid, dar încerc să-i motivez pe fotbalişti, pentru a nu se relaxa după cele două victorii, iar pe cei patru care au fost la lot să-i recuperăm după oboseala acumulată. Avem ca obiectiv să câştigăm fiecare dispută până la finalul campionatului”, a afirmat Cioroianu. Despre adversarul de astăzi, antrenorul oltean a precizat: “Pandurii este o echipă bună, însă nu poate pretinde titlul de grupare-fanion a Olteniei, după ce au stat doi ani în prima ligă. Universitatea este un nume prea mare în comparaţie cu formaţia din Târgu Jiu. Pandurii au nişte jucători cu experienţă, care au ajutat-o să-şi depăşească anul acesta condiţia şi să scape de retrogradare, spre deosebire de sezonul precedent, când a rămas în prima ligă ajutată de conjunctură, nu prin jocul de pe teren.”
«Vrem să jucăm la fel, atât acasă, cât şi în deplasare»

Obiectivele pe termen scurt şi mai îndepărtat ale antrenorului Ştiinţei sunt legate, în principal, de atitudinea cu care vor fi abordate partidele: “Noi mergem la Târgu Jiu să câştigăm, iar acest lucru nu-l putem face decât atacând, fiindcă aşa va face această formaţie mereu, va ataca. Universitatea va deveni o echipă care va juca la fel, atât acasă, cât şi în deplasare, dar acest lucru nu se poate face în timp scurt şi numai la tablă. Avem nevoie de răbdare, nu puteam să schimb prea multe în cele două etape, dar pe aceşti jucători tineri trebuie să îi creştem în acest spirit”, a declarat tehnicianul craiovean.

Noi mergem la Târgu Jiu să câştigăm, iar acest lucru nu-l putem face decât atacând, fiindcă aşa va face această formaţie mereu, va ataca.
Florin Cioroianu

-Partidă obişnuită pentru Guso

Fost portar al Universităţii Craiova, bosniacul Adnan Guso spune că pentru el întâlnirea de astăzi nu reprezintă nimic special şi este doar un joc în care echipa sa şi-a propus să câştige cele trei puncte. Deşi a avut o perioadă bună la Craiova, goalkeeper-ul pandurilor crede că, la acest meci, nu este loc de orgolii sau rivalităţi, ambele formaţii fiind interesate doar de joc.
“Confruntarea cu Universitatea nu înseamnă nimic special pentru mine, este doar o partidă obişnuită de campionat. Am petrecut acolo doi ani şi jumătate, a fost o perioadă frumoasă, dar acum sunt jucător profesionist la Pandurii. Avem şanse mai mari decât Craiova să câştigăm”, a precizat Guso. (V. U.)

-«Batem sigur!»
Titular în ultimele două jocuri ale Universităţii, care au însemnat şi tot atâtea victorii, Gărgălie este foarte încrezător şi într-un succes la Târgu Jiu, motivul principal fiind încrederea recăpătată după succesele cu Ceahlăul şi Naţional. “Mă bucur că pot din nou să evoluez în tricoul Universităţii după ce intrasem oarecum în dizgraţie. Nea Florin mă cunoaşte mai bine, a mai lucrat cu mine şi ştie ce pot. Tot ce mi-am dorit a fost să joc măcar un meci în prima ligă şi am apucat să evoluez în mai multe. Acest lucru mi-a dat încredere, iar acum nu mi-e teamă de vreun adversar. Speram că va veni din nou şi vremea mea şi, prin evoluţia de pe teren, vreau să arăt că merit să îmbrac tricoul alb-albastru. La Pandurii sunt sigur că vom câştiga, pentru că am căpătat mare încredere în aceste ultime două partide şi sper să avem de partea noastră şi publicul”, a afirmat mijlocaşul severinean. (C. S.)
Pandurii-Stiinta:declaratii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO