.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » SEZON 2006-07 » Pandurii - Stiinta: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Jul 05, 2008 4:08 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem la Pandurii?
Castigam
45%
 45%  [ 5 ]
Egal
36%
 36%  [ 4 ]
Pierdem
18%
 18%  [ 2 ]
Total Voturi : 11

MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 7:06 pm
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

O prima repriza frumoasa Razz .....cu cateva greseli grave in aparare Rolling Eyes shi cu cateva faze de atac spectaculoase Cool .I-am dominat in 1 repriza Respect .
Hai CRAIOVA cu golurile!!! Very Happy
Respect Knight Director Scary Rumble Flag Respect
Fireworks Excitement Wave Excitement 1 Blue Joy Flag Rumble Fireworks Wave Excitement Blue Joy Excitement 1 Flag black & white
Lion
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 7:35 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Conduce Craiova 2-0 Smile

Eu sincer ma cam indoiam ca o sa bata Craiova... Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 7:39 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

eu eram sigur ca batem! Very Happy Beer Chug Respect
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 8:00 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vârsta: 20

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

Am avut parte de un meci superb!! Sincer nu ma asteptam sa ne impunem jocul atat de bine. Dar a fost un joc extraordinar si am inscris 2 f frumoase. (cel putin golul lui Dina care l-a facut pe Guso spectator).
M-a impresionat in acest meci daruirea si determinarea jucatorilor. Au alergat f mult, au pasat bine, au recuperat multe mingi, au facut un meci f bun!!
Au dovedit k suntem "CEI MAI BUNI DINTRE ROMANI!!" FORZA STIINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 8:14 pm
Raspunde cu citat
Ady7zu
Suporter
Suporter

869 Lei grei
Items

Aderat28 Apr 2007
Mesaje93
LocatieDragasani

Eu am prezis ca batem cu 2-1 Cool insa nu ma supara deloc rezultatul de 2-0 Razz .Un meci spectaculos cu niste suporteri adevarati care si-au incurajat echipa pana in ultimul minut.....cred ca a fost un mare +pentru echipa suporterii Wink .Frumos joc al CRAIOVEI,suntem pentru a 3-a oara pe vallllllllll!!!!!!! Razz Razz Razz

Knight Wave Knight

Forza CRAIOVA revine puternic Cool !!!!!!!!!!!!
Flag
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 8:25 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

TREI DIN TREI!
PANDURII - STIINTA 0-2 (0-0)

Targu Jiu, Stadion Municipal; spectatori: 8 000

Au marcat: F. Costea ('59), Dina ('75)

UNIVERSITATEA: Bornescu – Dananae, Mitchell, Ciuca ('87 Velcovici), Rose - D. Stoica, Gargalie , Dina, Garla ('70 Saceanu), Baird ('77 Njock), Dina, F. Costea
Antrenor: F. Cioroianu

Intermarul Florin Cioroianu resueste trei succese consecutive, imitand startul predecesorului sau, Fane Stoica. Ca si Stoica, noul tehnician a reusit redresarea navei alb-albastre dupa ce 11 valuri trecusera peste ea fara victorie. Din fericire, aceasta redresare este decisiva si ne linisteste pentru aceasta editie de campionat. Raman semne de intrebare insa pentru urmatorul, tinand cont de inconstanta in joc si fragilitatea psihica a jucatorilor nostri, fara sa mai pomenim de aceea a conducerii.
Meciul a inceput cu o usoara dominare a gazdelor, care au initiat primele faze ofensive. Universitatea a preluat insa controlul jocului, trecand la un presing agresiv si limitand Pandurii in propria jumatate de teren minute bune. Baird rateaza o ocazie buna in min. 9, cand sutul sau este respins greu, cu piciorul de catre Guso. Prima repriza s-a incheiat fara gol. Ploaia care a debutat la inceputul mitanului secund a prevestit si golurile ce au venit. Ca si la Piatra Neamt, acelasi cuplu si-a trecut numele pe lista marcatorilor. Costea a deschis scorul, reluand simplu, cu latul, in poarta goala o pasa a lui Rose (vezi golul lui Costea). Dupa o mare ratare a gazdelor, Stanga sutand in transversala, in minutul imediat urmator majoram scorul, Dina reluand din marginea careului mare o pasa a altui australian, Baird si mingea a muscat radacina barei din stanga lui Guso si a poposit in poarta (vezi golul lui Dina). . O victorie care totodata raspunde si la intrebarea, fara rost, care echipa olteana este mai buna. Saptamana viitoare un joc facil, cu Jiul si o sansa sa urcam in clasament.
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 9:16 pm
Raspunde cu citat
Triplefleosc
Suporter infocat
Suporter infocat

3303 Lei grei
Items

Aderat21 Jul 2006
Mesaje120
LocatieBucuresti

Si totusi ce are noul antrenor fata de vechiul de a reusit 3 victorii?
Si acum o intrebare mai grea...Daca tot se poate sa si castigam si sa jucam cu daruire ce s-ar fi intamplat daca am fi jucat tot campionatul asa?
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 10:33 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

133895 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5183

Triplefleosc wrote:
Si totusi ce are noul antrenor fata de vechiul de a reusit 3 victorii?
Si acum o intrebare mai grea...Daca tot se poate sa si castigam si sa jucam cu daruire ce s-ar fi intamplat daca am fi jucat tot campionatul asa?

Nu stiu ce poate sa aibe antrenorul special cand pregateste aceeasi jucatori...la fel a fost cazul si cand Stoica a preluat acelasi lot de la Stnga & co.

Iar la intrebarea grea, exista si un reveres: ce s-ar fi intamplat daca jucam tot campionatul ca in perioada celor 11 meciuri fara victorii...Rolling Eyes
MesajMesaj postat: Fri May 04, 2007 11:05 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Stiinta ai dreptate! Se putea si mai rau de atat! Dar pana la urma suntem pe drumul cel bun si trebuie sa ne mentinem!!
MesajMesaj postat: Sat May 05, 2007 12:33 am
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

ca echipa nou promovata primul scop era evitarea retrogradarii. m-au dezamagit transferurile scumpe din iarna... dar vad ca putem juca f bine si fara njock si woobay...acum vad ca dina si baird joaca binisor. va fi concurenta mare pe posturi, e bine asa!
MesajMesaj postat: Sat May 05, 2007 2:05 am
Raspunde cu citat
criss1212
Suporter
Suporter

987 Lei grei
Items

Aderat11 Oct 2006
Mesaje36
Locatieslobozia

Victoriile au venit in primul rind datorita adversarelor pe care le-am intilnit!Am batut si in tur cam aceleasi echipe.
MesajMesaj postat: Sat May 05, 2007 3:02 am
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

23782 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1308

Are dreptate frate!! De aceea mai trebuia Stoica lasat la echipa!! Mai mult k sigur ar fi redresat echipa. Oricum important este ca suntem pe un drum bun si nu mai avem asa multe griji!!