Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5183 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gloria Bistriţa - Pandurii Târgu Jiu, scor 4-0
Echipa Gloria Bistriţa a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din cadrul etapei a XXII-a a Diviziei A.
Gloria a deschis scorul în minutul 18, după ce Negrean a reuşit să trimită cu capul mingea în poarta apărată de Pustinjakovici, dintr-o centrare venită de pe partea stângă de la Pădureţu.
Echipa Gloria şi-a mărit avantajul în minutul 48, Păcurar trimiţând mingea la vinclu cu un şut puternic de la 25 de metri.
Scorul a devenit 3-0 în minutul 65, marcatorul golului fiind tot Negrean, care a scăpat singur şi, după o cursă de 25 de metri, l-a învins pe portarul echipei adverse cu un şut din 16 metri, lateral stânga.
Păcurar reuşeşte o dublă în acest meci, aducând scorul la 4-0 pentru Gloria în minutul 82. Păcurar l-a învins pe Pustinjakovici cu un şut din 8 metri, lateral stânga.
Gloria: 22. Albuţ - 3. A. Rus, 7. Arbănaş, 24. D. Matei, 29. Chibulcutean - 10. Păcurar, 16. Pădureţ, 18. Mureşan (8. Pelecaci '62), 21. Nalaţi (11. Oncică '69) - 9. Negrean, 20. Bruncevici (23. Iftodi '67). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău.
Pandurii: 22. Pustinjakovici - 4. C.Trofin, 2. Scarlatache, 6. Amzucu (7. Dragomir '80), 16. Bogoi - 77. Buta, 20. Vranjkovici (21. Keca '46), 17. Vancea, 5. D. Rădoi (27. Cazacu '67) -18. Glişcă, 23. Sava. Antrenor: Viorel Hizo.
Cartonaşe galbene: Alin Rus '49 / Buta '22
Sursa: Prosport |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pandurii a ajuns pe un loc retrogradabil, fiind devansata de fosta „lanterna rosie“
Scufundati in mediocritate
Cristi PEPTAN
Intrat in teren dupa pauza, Marius Sava (in alb) nu a putut schimba in bine jocul „pandurilor“
Pandurii - CFR Cluj 0-1
• Stadion „Municipal“, spectatori: 4.000.
• A marcat: Minteuan '39.
Pandurii: Pustinjakovic - Bogoi, Perisic, Scarlatache - Buta ('46, Popete), Vranjkovic, Vancea ('74, Keca), Trofin - Glisca ('54, Sava), Armel, Stefan. Antrenor: Viorel Hizo.
CFR: M. Tudor - Cotolan, Jula, Milosevic, Miclaus - Coroian, Minteuan, Mijin - Tilinca ('86, Balint), Anca ('90, Mitu), Surdu ('76, Roszel). Antrenor: Dorinel Munteanu.
• Cartonase galbene: Trofin, Glisca / Milosevic.
• Au arbitrat: S. Coltescu - N. Marodin, C. Fecioru.
La trei zile dupa dezastrul de la Bistrita, „pandurii“ au fost din nou penibili, de aceasta data pe „Municipal“, pierzând mai clar decât o arata scorul in fata echipei lui Dorinel Munteanu.
Un joc de care se legau sperantele atingerii obiectivului gorjenilor, mentinerea in Divizia A, a fost de fapt o marturie a neputintei „pandurilor“, care au facut un simplu act de prezenta pe gazon. Determinarea, un cuvânt rostit destul de des inainte de meci, a ramas nepus in practica, iar jocul combinativ a fost o notiune extraterestra pentru fotbalistii lui Hizo, care au abuzat de angajarile pe vârfuri. Cei care au pasat mai mult au fost clujenii, in timp ce oltenii au sperat la un contraatac norocos.
Munteanu a trimis in teren trei vârfuri, la fel ca Hizo, dar numai ardelenii au aratat valente ofensive. Surdu a deviat cu calcâiul, in minutul 9, si Pustinjakovic a respins in corner. Tilinca le-a aratat gorjenilor de ce l-a chemat Piturca la nationala, distrându-se cu apararea gazdelor, dar Minteuan si-a batut joc de faza, sutând slab, in portar. Cum „pandurii“ nu au fost capabili sa construiasca o actiune cursiva, fazele fixe au reprezentat sursa de speranta pentru un gol in poarta lui Martin Tudor. Miclaus a fost aproape de autogol in urma unei lovituri libere executate de Vranjkovic, dar mingea s-a oprit in bratele fostului stelist.
Daca Hizo se agita in spatiul tehnic ca leul in cusca, Munteanu privea linistit de pe banca. In minutul 39, internationalul a sarit ca ars sa se bucure la reusita capitanului Minteuan, care a marcat cu un sut din centrul careului, fundasii gazdelor fiind anesteziati de centrarea lui Miclaus. Oltenii au fortat egalarea in minutele ramase, dar cu executii ca ale lui Trofin, paralele cu poarta, era greu sa bati defensiva clujeana.
„Pandurii“ au atacat cu portarul
La cabine, Hizo a gândit o tactica inedita, reprofilându-l pe Bogoi din fundas in atacant, iar Buta i-a lasat locul lui Popete. Peste câteva minute a intrat si Sava, care i-a oferit o centrare ideala lui Stefan, dar mingea l-a sters pe frunte si a parasit cadrul portii. Surdu a speculat jocul riscant al lui Hizo pe faza defensiva, dar, din fericire, Pustinjakovic a prins o zi buna, salvând câteva mingi pe care scria gol.
O data cu trecerea timpului, spectatorii si-au pierdut rabdarea, galeria CFR-ului a imaginat un trenulet care-i duce pe „panduri“ in Divizia B, iar „Durii“ le-au strigat fotbalistilor, pâna mai ieri favoriti, ca nu merita sa imbrace tricoul unei divizionare A. Ultimele zece minute de chin pentru gazde au fost traite dintr-o extrema in alta. Tilinca a vrut sa-l umileasca pe Pustinjakovic cu un lob din interiorul careului ('81), iar Vranjkovic a executat bine o lovitura de la colt si mingea s-a plimbat nestingherita prin fata portii lui Tudor ('82). Armel s-a intors cu fata spre poarta si a sutat din voleu putin peste bara ('84), Tilinca imitându-l pe congolez la poarta cealalta cu acelasi efect ('85). In minutele de prelungire, gorjenii au atacat si cu portarul, dar Tudor a scos excelent de pe linia portii cornerul executat de Vranjkovic.
Hizo a fost demis
Spectatorii au apreciat fotbalul si pe eroii sai, aplaudând la final echipa oaspete, in timp ce „pandurii“ s-au retras rusinati, inca o data, la cabine. Presedintele Marin Condescu si-a cerut scuze platitorilor de bilete dupa joc si a anuntat demiterea lui Hizo. „Am facut al doilea joc dezastruos dupa cel de la Bistrita, este clar ca se impun masuri drastice, nu putem decât sa ne cerem scuze fata de toti spectatorii din stadion care intr-adevar ar merita sa le returnam pretul biletelor. La aceasta echipa avem doua posibilitati, ori toti jucatorii care au fost astazi in teren se duc si salveaza Minerul Motru, ori il voi demite de domnul Hizo. Patru puncte putea aduna echipa cu antrenori secunzi sau fara nici un antrenor. Am marcat doua goluri si am primit 11, este clar ca ceva nu merge. Impreuna nu mai continuam“, a spus Condescu. Tehnicianul nu a dorit sa faca prea multe comentarii, zâmbind amar in momentul in care un copil i-a cerut un autograf pe o poza a lui Dorinel Munteanu, elevul care si-a demis profesorul. „Nu esti antrenor daca nu esti demis“, a spus Hizo, care a plecat spre Sibiu imediat dupa partida.
Sursa: Gazeta de Sud |
|
|
|
|
 | |  |
|
TitanGirl
|
| Moderator |

|
160874 Lei grei
Items |
| Aderat | 14 Nov 2004 | | Mesaje | 2647 | | Locatie | Houston |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Hizo a fost demis !
Şi antrenorul secund a plecat de la echipă
După înfrângerea pandurilor de pe teren propriu în faţa celor de la CFR Cluj, atmosfera în vestiarul gorjenilor a devenit tensionată. Astfel, preşedintele Marin Condescu l-a înştiinţat pe antrenorul Viorel Hizo că „împreună nu vom mai continua” lăsându-i de înţeles tehnicianului că ori îşi dă demisia ori îl demite.
Măsură radicală
„Eram foarte supărat. Am coborât la vestiar, l-am trimis pe domnul Hizo la conferinţa de presă pentru că aşa mi se părea normal, să dea explicaţii pentru eşec, după care i-am spus că trebuie să discutăm. Însă, dumnealui a refuzat să meargă la conferinţă. Am decis să merg eu, însă nu înainte de a-i spune că trebuie să ne despărţim”, a povestit preşedintele Marin Condescu evenimentele din vestiarul pandurilor de după meciul cu CFR. Ajuns în faţa ziariştilor în locul lui Viorel Hizo, Marin Condescu a început prin a-şi cere scuze suporterilor plătitori pentru spectacolul prost oferit de Pandurii. „Am făcut un meci dezastruos. Se impun măsuri drastice. Nu putem nici să vorbim, ne cerem scuze în faţa spectatorilor, oameni care ar merita să le returnăm banii daţi pe bilete”, a declarat Condescu.
Apoi, preşedintele le-a adresat jucătorilor şi băncii tehnice cuvinte grele. „În afara jucătorilor care au partea lor de vină la aceste evoluţii penibile şi banca tehnică are partea ei de vină. La această echipă avem două soluţii. Prima: toţi jucătorii se duc şi joacă pentru echipa noastră satelit, Minerul Motru şi o salvează de la retrogradare şi îi aducem pe cei de acolo să joace aici pentru că se vor dărui mai mult decât actualii componenţi ai lotului nostru. A doua variantă: domnul Hizo îşi prezintă demisia ori eu îl demit”, a sunat declaraţia şoc a preşedintelui Condescu. Boss-ul pandurilor a oferit argumentele care au stat la baza acestei decizii. „Patru puncte în şapte meciuri puteam să facem şi fără antrenor. E clar că ceva nu merge la această echipă. E nevoie de un şoc, iar decizia e spre binele echipei noastre”, a declarat Condescu.
„Am fost demis de la pauză”
La o oră şi jumătate după meci, Viorel Hizo a ieşit din vestiar şi s-a îndreptat agale spre maşină. „Asta este, aşa e viaţa. Nu mi-am dat demisia, am acceptat să fiu demis. Nu eşti antrenor dacă nu te demite cineva. Domnul Condescu m-a demis încă de la pauză”, a sunat declaraţia şoc a lui Viorel Hizo. Preşedintele Marin Condescu a lămurit ameninţarea de la pauză: „Am fost în vestiar dar nu i-am spus nimic domnului Hizo, am avut ce am avut cu băieţii”. Apoi, tehnicianul a vorbit şi de situaţia echipei. „Am încredere că Pandurii se vor salva de la retrogradare şi fără mine. Eu am avut încredere încă de la bun început, chiar din momentul în care am venit aici, când toată lumea îi condamnau”, a încheiat Hizo.
„Plec şi eu !”
După ce Condescu l-a anunţat pe Hizo că nu vor mai continua împreună, boss-ul pandurilor i-a înştiinţat pe antrenorii secunzi Florin Motroc şi Valentin David că vor prelua prerogativele de principali până va fi găsit un nou tehnician. Interesant, Motroc a refuzat această ofertă. „Nu accept. Dacă pleacă Hizo, plec şi eu”, au fost cuvintele lui Motroc adresate lui Condescu.
C. BRUJAN
Galerii înfrăţite
Cei 30 de ultraşi veniţi de la Cluj pentru a încuraja CFR-ul în partida de la Târgu Jiu au scandat în dese rânduri numele echipei adverse, Pandurii!!! „Noi nu vrem să cădeţi, vă vrem în Divizia A şi la anul, dar asta e, nici noi nu ne puteam da la o parte”, a spus unul din suporterii clujeni. Dacă fanii oaspeţi au fost la înălţime, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre suporterii gorjeni, aceştia asistând ca la o piesă de teatru neimplicându-se în vreun fel în a-şi încuraja echipa. Nepăsarea gazdelor a fost taxată de către fanii lui CFR care au scandat ei numele pandurilor ! La finalul jocului, cei din galeria DURII i-au cerut demisia lui Hizo.
Sursa: Impact in Gorj |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pandurii au inregistrat un nou esec, 0-4 la Sportul...si se afla pe locul penultim... |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pandurii a fost incapabila sa invinga Jiul Petrosani pe teren propriu
Pe Jiu in jos, spre Divizia B
Cristi PEPTAN
M. Gheorghe (la minge) a marcat pe „Municipal“ si i-a bagat pe „panduri“ cu un picior in Divizia B
Pandurii - Jiul Petrosani 1-1
• Stadion „Municipal“, spectatori: 3.500.
• Au marcat: Vintilescu '72 / M. Gheorghe '18
Pandurii: Pustinjakovic - Naicu, Perisic, Bogoi - Popete ('60, Sava), Buta, Vancea ('72, Vranjkovic), A. Popescu ('72, Cazacu), Cristea - Vintilescu, Armel. Antrenor: Nae Ungureanu.
Jiul: Miron - Pereny ('75, Dragan), Mihart, Dinu ('13, Kalai), Ilin - C. Petre, Paleacu, Pâclesan, M. Gheorghe - Dinita ('46, M. Voicu), Drida. Antrenor: Aurel Sunda.
• Cartonase galbene: Vancea, Buta, A. Popescu, Perisic, Cristea / Miron, Pereny, Drida, Dragan.
• Au arbitrat: A. Simion - M. Nagy, T. Marchis.
Pandurii Târgu Jiu a reusit doar o remiza cu Jiul, rezultat care ii compromite sansele de salvare de la retrogradare.
Dupa un debut umbrit de greselile personale ale elevilor sai, Nae Ungureanu a revolutionat cu Jiul primul unsprezece al gorjenilor, dar nu si jocul batrânesc al formatiei sale. Resuscitarea promisa a fost lasata insa la cabine, pentru ca gazdele rar s-au apropiat de poarta lui Miron. Jiul a inceput ofensiv si Dinita a reluat cu capul pe lânga poarta. Gorjenii au replicat prin Armel, care l-a trimis la spital pe Dinu, cu arcada sparta. Sperantele unei victorii au plutit deasupra „Municipalului“ doar 18 minute, pentru ca Ungureanu nu a reusit sa elimine greselile de care se temea cel mai tare. Vancea a bâlbâit un balon in fata apararii, Perisic a fost depasit intr-un duel fizic, iar Mircea Gheorghe a sutat fara mila de la limita careului, la coltul lung, pe lânga „spectatorul“ Pustinjakovic.
Abia in minutul 22 Pandurii a trimis primul sut pe spatiul portii lui Miron, prin A. Popescu, retinut fara probleme de portarul Jiului. Dinita putea majora insa diferenta, dar Pustinjakovic s-a opus in situatie de unu la unu cu atacantul venit de la Steaua. In fluieraturile tribunei, „pandurii“ au revenit in atac, dar Popete a inaltat o lumânare in careul advers, dupa o centrare excelenta a lui Adi Popescu. Ultima faza a primei reprize a contabilizat cea mai mare situatie de gol a gazdelor. Armel a centrat la coltul lung, Vintilescu a reluat cu capul si Miron, cu sansa, a respins in bara, balonul ricosând apoi in teren.
Vintilescu a adus un punct
In aplauze si fluieraturi, „pandurii“ au revenit de la cabine hotarâti sa intoarca situatia. A urmat un asediu la poarta Jiului, intrerupt de câteva ocazii uriase ale oaspetilor, venite pe contraatac. Printre deciziile cel putin ciudate ale centralului Simion si asistenului Nagy, toate in favoarea petrosenenilor, Ungureanu l-a trimis pe Sava in teren, in locul lui Popete, epuizat. Spectatorii au schitat o tentativa de incurajare a favoritilor, dar au fost redusi la tacere de ocazia lui M. Gheorghe, singur cu portarul, rezolvata de Pustinjakovic.
In minutul 72, Vintilescu si-a intrerupt seria neagra de nereusite, marcând cu capul din centrarea lui Armel si reaprinzând sperantele unei victorii. Ungureanu a facut imediat doua schimbari, fortând desprinderea cu juniorul Cazacu si Vranjkovic, iar primul a trecut pe lânga gol câteva minute mai tâziu, nereusind sa reia in poarta din câtiva metri. Pustinjakovic, excelent in partea a doua, a mentinut rezultatul la lovitura de cap a lui Dragan si a avut apoi noroc la sutul lui Voicu din prelungiri. Naicu a terminat jocul cu crampe musculare, iar Pandurii cu si mai putin sanse de salvare. Galeria Jiului a scandat cu regret la final un refren care incepe sa prinda contur: „Asta e, asta e, noi in A si voi in B!“.
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Pandurii au pierdut greu restanta cu Steaua.
"Pandurii s-a aflat la zece minute de o surpriza pe „Lia Manoliu“
S-au batut singuri
Cristi PEPTAN
Adrian Popescu (dreapta) a ratat cea mai mare ocazie de gol a „pandurilor“
Divizia A
Steaua - Pandurii 1-0
• Stadion „Lia Manoliu“, spectatori 6.000.
• A marcat: V. Naicu ‘80 (autogol)
Steaua: Cernea - Balan, Baciu, Ghionea, Nesu - Nicolita, M. Radoi, Lovin (‘74, A. Cristea), Cristocea (‘59, Bostina) - N. Dica, Iacob (‘55, Oprita). Antrenor: Cosmin Olaroiu.
Pandurii: Pustinjakovic - Scarlatache, Bogoi, Naicu - Buta, Keca (‘59, Popete), D. Radoi (‘76, Trofin), Cristea (‘23, Dragomir) - Cazacu, Vintilescu, A. Popescu. Antrenor: Nae Ungureanu.
• Cartonas galben: Cazacu.
• Au arbitrat: M. Salomir - C. Nica, E. Crângasu.
Trupa lui Ungureanu a fost aproape de o remiza in restanta cu Steaua, cedând dupa un autogol al fundasului transferat de la Minerul Motru, Victor Naicu.
Pandurii Târgu Jiu a rezistat 80 de minute asediului ros-albastru, insa Naicu, excelent de-a lungul partidei, a anulat eforturile gorjenilor printr-un gol in poarta lui Pustinjakovic. Desi Nae Ungureanu a avansat un sistem ofensiv, cu trei atacanti, elevii sai au ajuns rareori la finalizare, atacantii de banda, Cazacu si A. Popescu, având sarcini sa blocheze urcarile in atac ale lui Balan si Nesu. Daca Olaroiu a inceput jocul cu cinci rezerve in primul unsprezece, Ungureanu i-a folosit din primul minut pe juniorul Cazacu, D. Radoi si pe Bogoi.
Marcata de insuccesele anterioare, Steaua a apasat pe acceleratie din primul minut, exercitând o presiune constanta, dar prea putin periculoasa pentru poarta „pandurilor“. Suturile lui Lovin si Dica de la distanta au prefatat dubla ocazie de gol a Stelei din minutul 17. Mirel Radoi si Lovin nu l-au putut invinge din careu pe Pustinjakovic, care a facut minuni intre buturi.
In plina dominare a gazdelor, Keca a gasit o pasa pentru Cazacu, faultat grosolan de Nesu, insa A. Popescu a trimis in plasa laterala lovitura libera acordata de Salomir. Iacob a ratat incredibil cu capul, din cinci metri si, de partea cealalta, Vintilescu a trimis primul sut pe spatiul portii lui Cernea (‘41). Finalul primei reprize a fost clar dominat de stelisti, care se puteau desprinde prin Baciu si Nicolita, dar mingea a ocolit de fiecare data spatiul portii gorjene.
Vintilescu, periculos doar in careul propriu
Cu tot efectivul in fata careului propriu, cu exceptia lui Vintilescu, ratacit prin cercul de la centrul terenului, „pandurii“ s-au aparat eroic si exact in partea a doua. Olaroiu a fortat cu Oprita si Cristea in atac, dar ocaziile de gol au fost la fel de dese ca la Middlesbrough in aceeasi perioada a jocului. Pustinjakovic a degajat gresit pâna la Nicolita, dar tot el a revenit si a evitat un gol de kinograma al stelistului.
Ungureanu i-a trimis in teren pe Popete si Trofin, doi fotbalisti rapizi, renuntând la Keca si D. Radoi, destul de lenti in executii, in timp ce la inchidere a mizat pe experienta lui Buta. Mutarea a avut efect imediat si târgujienii au initiat un contraatac rapid purtat pe dreapta, insa Vintilescu a irosit cu prea mare lejeritate sansa de gol (‘61). Tot Vintilescu putea da lovitura in urma unui corner, dar lovitura sa de cap a trecut paralel cu poarta lui Cernea, ramas simplu spectator (‘77).
Cum stelistii nu pareau capabili sa marcheze, gorjenii i-au ajutat sa iasa din criza cu zece minute inainte de final. Bostina a centrat, Vintilescu a ratat foarfeca si balonul l-a lovit in picior pe Naicu, ricosând apoi in plasa portii lui Pustinjakovic.
Pandurii nu a lasat o impresie proasta pe stadionul „Lia Manoliu“, dând senzatia ca are potential sa se salveze de la retrogradare." |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Gorjenii au pierdut la Vaslui cea mai importanta batalie a returului
Tot mai departe de Divizia A
Cristi PEPTAN
Vasluienii (in galben) le-au luat fata „pandurilor“ in lupta pentru evitarea retrogradarii
Divizia A
CS Vaslui - Pandurii 2-1
• Stadion „Municipal“, spectatori 8.000.
• Au marcat: Panait ‘25, Bukvic ‘73 / Armel ‘59.
CS Vaslui: Hutan - Buhus, Panait, Lacusta, Baicu - V. Badea, Croitoru (‘86, B. Nicolae), I. Badea, Sfârlea - Bukvic (‘78, Buhaescu), Mihalcea (‘67, Jovanovic). Antrenor: Mircea Rednic.
Pandurii: Pustinjakovic - Naicu (‘84, Perisic), Bogoi, Scarlatache - Buta, Vancea, Vranjkovic, Dragomir - Armel, Vintilescu, Cazacu (‘84, A. Popescu). Antrenor: Nae Ungureanu.
• Cartonase galbene: V. Badea, Baicu, Bukvic / Vancea, Bogoi, Vintilescu, Scarlatache, Dragomir, Pustinjakovic.
• Cartonas rosu: Dragomir (‘75).
• Au arbitrat: S. Corpodean - N. Marodin, A. Vidan.
Pandurii Târgu Jiu a pierdut finala retrogradarii cu SC Vaslui si isi face bagajele pentru revenirea in esalonul secund.
Cu fiecare etapa disputata, sperantele de salvare ale „pandurilor“ se diminueaza, dar gorjenii inca tresar la gândul ca Divizia A nu le-a intors spatele si din punct de vedere matematic. SC Vaslui sarbatoreste indeplinirea obiectivului, in timp ce oltenii cauta o alta posibila „victima“, Jiul Petrosani fiind acum favorita pentru a-i inlocui pe „panduri“ pe lista retrogradatelor, prin prisma programului dificil.
Mircea Rednic a câstigat batalia ofensiva cu omologul sau Nicolae Ungureanu nu pentru ca a trimis in teren mai multi atacanti, ci pentru ca acestia sunt mai valorosi, pentru ca are in lot cel putin doi executanti de lovituri libere mai precisi si pentru ca elevii sai au trimis mai multe suturi pe spatiul portii adverse. In plus, moldovenii au beneficiat de un om in plus pe final de meci, dupa eliminarea lui Dragomir.
Una peste alta, SC Vaslui a meritat victoria, iar Corpodean a avut grija sa o si obtina. „Dupa cum a decurs jocul, cred ca un rezultat de egalitate era mult mai echitabil. Problema este ca a fost un meci disputat intr-adevar, dar arbitrul Sorin Corpodean nu a dat cinci la suta gazdelor, ci chiar 15-20. Prea multe cartonase ne-a dat noua si prea multe faulturi a vazut, in timp ce echipa gazda nu a fost sanctionata cu aceeasi moneda. Nu pot sa spun ca a influentat rezultatul final, dar a fluierat prea mult impotriva noastra si prea multe faulturi a dat echipei gazda“, sustine Ungureanu.
Dragomir, gasit vinovat
Moldovenii au inceput mai bine si au controlat jocul fara sa se apropie periculos de careul lui Pustinjakovic. Nici nu aveau nevoie de fapt pentru ca sârbul dintre buturile „pandurilor“ s-a aratat ezitant la fiecare balon trimis pe spatiul portii sale. Dupa trei incercari nereusite de Croitoru, din lovitura libera, acesta a schimbat registrul in minutul 25 si i-a pasat lui Panait pentru un sut de la 40 de metri. Mingea a prins pamântul si Pustinjakovic a gafat decisiv.
Desi a jucat cu trei atacanti, Pandurii nu a trimis nici un sut pe spatiul portii lui Hutan, remarcându-se in prima repriza doar la capitolul cartonase galbene, unele aratate destul de usor de Corpodean. Reveniti de la cabine, oltenii au marcat la prima faza periculoasa in careul gazdelor. Vancea a centrat de pe dreapta, Vintilescu a deviat cu capul, Hutan a respins gresit in fata si Armel a impins mingea in plasa (‘59).
Disperati, moldovenii s-au napustit in atac si au aruncat toate baloanele la bataie in careul lui Pustinjakovic, reusind sa marcheze in minutul 73. Bukvic a reluat cu capul din sase metri, de lânga Naicu, si a adus trei puncte echipei sale. Ungureanu nu a avut reactie, in schimb pe Dragomir l-au lasat nervii, reactionând violent la capcana intinsa de un oficial de pe banca de rezerve a gazdelor. Acesta l-a impiedicat pe jucator sa execute repede un aut, Dragomir a ripostat, iar Corpodean i-a aratat „rosu“, acelasi lucru urmând sa-l faca si Ungureanu care il va exclude din lot. „Ionut Dragomir este ca si exclus din lot. Este inadmisibil ceea ce a facut. Poate participa la antrenamente, dar la cele ale juniorilor“, a spus Ungureanu.
|
|
|
|
 | |  |
|
BigBrother
|
| Moderator |

Vrsta: 20 |
23782 Lei grei
Items |
| Aderat | 04 Mar 2005 | | Mesaje | 1308 | | Locatie | STREHAIA / CRAIOVA |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| Asa se intampla cand te joci cu ocaziile. Au fost multeee, insa irosite. Se pare ca vor reveni de acolo de unde au plecat. Pacat!! Ca sunt de-ai nostri, din zona. Se bateau cu pumnul in piept si strigau tare, ca ei reprezinta Oltenia. "Jiul a tacut si a facut." S-ar putea mai mult ca sigur sa ramana in Div. A si sper sa nu ma insel. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
133895 Lei grei
Items |
|
|
|
 |
 |
 |
|
S-au trezit, dar cam târziu
de Valentina UDREA
Aparut in Editie Speciala
• Pandurii au reuşit să învingă echipa de milioane de euro a Timişoarei. Însă doar pentru a-şi îndeplini baremul
Pandurii - Poli 3-2 (2-0)
Marcatori: A. Popescu (’9), Bogoi (’30), Scutaru (autogol ’65) / Bălace (’57 şi ’68 )
Stadion “Municipal”, spectatori 4.000
Pandurii
Pustinjakovic - Naicu, Bogoi, Scarlatache - Popete, Vranjkovic (’66 Trofin), C. Popescu, Dragomir - A. Popescu (’85 D. Rădoi), Disney, Vintilescu (’46 Cazacu)
Antrenor: Nae Ungureanu
Poli Timişoara
M. Popa - Emeghara, McKain, Cânu (’46 Scutaru), Latovljevic (’35 S. Rădoi) - Torje (’69 Mansour), Soporan, Caramarin, Izvoranu - Bălace - Bucur
Antrenor: Iosif Rotariu
Arbitri: Lucian Dan (Aiud), Dorin Mudura (Oradea), Horia Bochiş (Dej)
Obs.: Florin Halagian, George Ionescu (ambii din Bucureşti)
Ultimul joc pe teren propriu din acest sezon al gorjenilor le-a adus cele trei puncte. Jucătorii panduri au reuşit poate cel mai bun meci din Divizia A, însă aceştia s-au deşteptat prea târziu pentru a se mai putea salva de la retrogradare. Prima repriză a adus două goluri oltenilor, timişorenii nereuşind nici măcar un şut periculos pe spaţiul porţii adverse. Gorjenii au deschis scorul prin Adi Popescu (foto, la minge), jucător care a fost anunţat ca titular cu doar câteva minute înainte de a începe partida. În minutul 30, pandurii au reuşit încă un gol, prin fundaşul Adrian Bogoi. Servit excelent de Naicu în faţa porţii, Bogoi a trimis balonul cu latul, în dreapta portarului Popa. Trupa lui Ungureanu a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri şi cu speranţa că se mai poate face ceva pentru a rămâne în primul eşalon. După reluare, timişorenii au redus din handicap prin Bălace, care l-a lăsat fără replică pe Pustinjakovic, cu un şut din marginea careului mare. În minutul 65, Adi Popescu a fost autorul unei faze din care a rezultat al treilea gol al pandurilor. El a reluat cu capul un balon expediat de Vranjkovic, iar mingea a ajuns la jucătorul timişorean Scutaru, care, dorind să respingă, a greşit şi a trimis în propria poartă. Bălace a reuşit în minutul 68 să reducă din diferenţă, cu un şut la colţul lung, din interiorul careului de 16 metri.
În minutul 80, Cazacu şi-a încercat şi el norocul, însă lipsa de experienţă şi-a spus cuvântul, acesta nereuşind să îşi treacă numele printre marcatori. Pentru gorjeni urmează un joc în deplasare, la Galaţi, unde vor o victorie, chiar dacă şansele de a se salva de la retrogradare sunt aproape nule. |
|
|
|
|
 | |  |
|
Adrian
|
| Presedinte de club |

|
985 Lei grei
Items |