.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII » Papura, antrenorul Primaverii
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:44 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
Papura, antrenorul Primaverii
MesajMesaj postat: Tue Nov 27, 2007 6:17 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Ovidiu Stanga se pare ca este "responsabil" pentru aceasta numire a lui Corneliu Papura in postul de antrenor al satelitului Primavara.

Papura a antrenat Progresul Bucuresti (fostul National) in liga a doua.
MesajMesaj postat: Tue Nov 27, 2007 9:24 pm
Raspunde cu citat
gac200076
Moderator
Moderator

Vârsta: 31

22201 Lei grei
Items
more... 
Aderat10 Jul 2005
Mesaje1078
LocatieKöln

mda, cei doi sunt buni prieteni de la sfarsitul anilor 80. cei doi au fost convocati si la lotul nationalei la world cup 94. sper sa faca treaba si ca responsabili in conducere, respectiv pe banca tehnica!
MesajMesaj postat: Mon Dec 10, 2007 5:19 am
Raspunde cu citat
john balace
manager
manager

14721 Lei grei
Items

Aderat09 Jul 2006
Mesaje385

Picolo Napoli

Din pacate, temerile nastre sunt fondate: Napoli nu e antrenor de Liga 1, ci un Picolo antrenor de Liga a 5-a italiana. Fata-i uimita si pierduta spune totul!!! Nu cred ca numai limba e singura lui necunoscuta in Romania!! Raj a preferat sa joace la ruleta soarta echipei, in loc sa aduca un antrenor, riscand retrogradarea pe mana aventurierului din Sicilia!

Ne-am entuziasmat la victoria cu Poli, uitand ca Poli cam ia bataia pe unde merge, la Buzau, la Iasi. In rest, Picolo Nicolo, obtine rezultate scontate, jucand previzibi si mutand execrabil!! Nu trebuie sa fii antrenor ca sa realizezi ca alde Curteanu nu are ce cauta la Stiinta, sau in Lilga 1, poate in tribuna, ca spectator. Gargalie sau Ciuca, jucatori solizi de LIga a 2-a sunt lux fata de pensionatul (acum cateva saptamani) Curteanu. Rose nu e fundas stanga, rezultatele s-au vazut la Constanta, pe centru stanga am fost vraiste, se centra ca la antrenament. Sapaliga, nici pe departe un Murinho, l-a ridiculizat pe Picolo, mutand inteligent si lovind in partile slabe.

Nu cred ca Picolo va sfarsi campionatul, iar din pacate viitorul antrenor va fi Stanga, conform rotatiei cadrelor!! Stanga, ne va antrena cu sarg in Liga a 2-a, unde "obosesti adversarul pana in repriza a doua, dupa care inscrii" (citat din teoria antrenorului olandez Stanga).

Pe de alta parte, Picolo n-are de ales, lotul e cel mai subtire din liga 1, uitandu-ne la echipa de baza si rezerve (care la noi sunt bune de carat mingile). Greseala lui Picolo Nicolo e ca aceptat, mare disperat trebuie sa fi fost, sa lucreze cu Raj, copilul de casa a lui dinel, sau condusul Daciei 1100 i-a ramas in minte, ca o expierienta reusita, de la ultima aventura!!

Respect Lion Respect
Papura, antrenorul Primaverii
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index » ANTRENORII
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 1 of 1  

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO