Navigare
| Navigare |
|
|
| XS NavMenus V: 1.0.26 |
Bine ati venit!
Google search
Ultimele topicuri
Statistici
Trafic
Linkuri
|
 | Papura, antrenorul Primaverii |  |
|
Stiinta
|
| Site Admin |

|
134014 Lei grei
Items |
| Aderat | 30 Oct 2004 | | Mesaje | 5187 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Ovidiu Stanga se pare ca este "responsabil" pentru aceasta numire a lui Corneliu Papura in postul de antrenor al satelitului Primavara.
Papura a antrenat Progresul Bucuresti (fostul National) in liga a doua. |
|
|
|
|
|
gac200076
|
| Moderator |

Vârsta: 31 |
22201 Lei grei
Items more... |
| Aderat | 10 Jul 2005 | | Mesaje | 1078 | | Locatie | Köln |
|
|
|
 |
 |
 |
|
| mda, cei doi sunt buni prieteni de la sfarsitul anilor 80. cei doi au fost convocati si la lotul nationalei la world cup 94. sper sa faca treaba si ca responsabili in conducere, respectiv pe banca tehnica! |
|
|
|
|
 | |  |
|
john balace
|
| manager |

|
14721 Lei grei
Items |
| Aderat | 09 Jul 2006 | | Mesaje | 385 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Picolo Napoli
Din pacate, temerile nastre sunt fondate: Napoli nu e antrenor de Liga 1, ci un Picolo antrenor de Liga a 5-a italiana. Fata-i uimita si pierduta spune totul!!! Nu cred ca numai limba e singura lui necunoscuta in Romania!! Raj a preferat sa joace la ruleta soarta echipei, in loc sa aduca un antrenor, riscand retrogradarea pe mana aventurierului din Sicilia!
Ne-am entuziasmat la victoria cu Poli, uitand ca Poli cam ia bataia pe unde merge, la Buzau, la Iasi. In rest, Picolo Nicolo, obtine rezultate scontate, jucand previzibi si mutand execrabil!! Nu trebuie sa fii antrenor ca sa realizezi ca alde Curteanu nu are ce cauta la Stiinta, sau in Lilga 1, poate in tribuna, ca spectator. Gargalie sau Ciuca, jucatori solizi de LIga a 2-a sunt lux fata de pensionatul (acum cateva saptamani) Curteanu. Rose nu e fundas stanga, rezultatele s-au vazut la Constanta, pe centru stanga am fost vraiste, se centra ca la antrenament. Sapaliga, nici pe departe un Murinho, l-a ridiculizat pe Picolo, mutand inteligent si lovind in partile slabe.
Nu cred ca Picolo va sfarsi campionatul, iar din pacate viitorul antrenor va fi Stanga, conform rotatiei cadrelor!! Stanga, ne va antrena cu sarg in Liga a 2-a, unde "obosesti adversarul pana in repriza a doua, dupa care inscrii" (citat din teoria antrenorului olandez Stanga).
Pe de alta parte, Picolo n-are de ales, lotul e cel mai subtire din liga 1, uitandu-ne la echipa de baza si rezerve (care la noi sunt bune de carat mingile). Greseala lui Picolo Nicolo e ca aceptat, mare disperat trebuie sa fi fost, sa lucreze cu Raj, copilul de casa a lui dinel, sau condusul Daciei 1100 i-a ramas in minte, ca o expierienta reusita, de la ultima aventura!!
 |
|
|
|
|
|