.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Sezon 2005-2006 » Petrolul - Stiinta: opinii inainte si dupa meci Du-te la pagina Precedentul  1, 2
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Mon Jul 07, 2008 3:44 am

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri

Ce facem cu Petrolul?
Castigam
44%
 44%  [ 4 ]
Egal
44%
 44%  [ 4 ]
Pierdem
11%
 11%  [ 1 ]
Total Voturi : 9

MesajMesaj postat: Sat May 06, 2006 10:50 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

In Pollul de pe prima pagina, optiunile, cu 10 min inainte de inceperea meciului, au fost:

Ce facem cu Petrolul?

Castigam (80) 58.82%

Egal (40) 29.41%

Pierdem (16) 11.76%

Total Voturi: 136
MesajMesaj postat: Sat May 06, 2006 1:12 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Comentariul Live realizat cu ajutorul lui flipper, prezent pe stadionul "Ilie Oana".

Min. 90: Fluier final si castigam la Ploiesti cu 1-0. Promovarea este jucata! Felicitari lui Stanga si intregii echipe!
Min. 88: Petrolistii striga "demisia" in timp ce galeria noastra ii ironizeaza strigand "Vivi, Vivi nu-i lasa"
Min. 83: Din nou Bornescu resinge un sut de la 7 m dupa o gafa a lui Craciunescu
Min. 82: Se pare ca ambele echipe au obosit. Jocul se desfasoara mai mult la centru, fiind destul de fragmentat
Min. 78: Se pare ca petrolistii au obosit, nu mai reusesc sa se apropie de poarta noastra
Min. 76: A iesit Baird si a intrat Gane
Min. 75: Reusim sa controlam jocul la mijlocul terenului
Min. 73: A iesit Stemat a intrat Costea 2
Min. 67: Saceanu rateaza singurul cu Multescu!
Min. 65: A iesit Dina si a intrat Garla
Min. 60: Greseala a lui Craciunescu si sut al unui atacant petrolist de la 7 m dar respinge senzational Bornescu
Min. 60: Din pacate banda dreapta nu functioneaza atat Dananae cat si Stemat fiind deseori depasiti
Min. 56: Incredibil, Baird suteaza in bara
Min. 53: Am reusit sa temporizam. Insa nu reusim sa ne apropiem periculos decat pe laterale, insa pana acum centrarile nu au fost foarte precise
Min. 50: Dina si Stemat se pare ca nu reusesc sa puna presiune pe apararea gazarilor. Singurul periculos in atac ramane Baird
Min. 47: Petrolul a inceput mai decisa; lovitura de colt, fara urmari
Min. 46: Inceputul reprizei secunde
Puteti comenta meciul pe Chat
Pauza
Min. 45: Ne-am retras cam mult pe acest final de repriza
Min. 44: O noua lovitura de colt pentru Petrolul insa respinge Bornescu
Min. 42: Meciul s-a aprins. A fost si o mini-ambuscada intre jucatori
Min. 39: Ocazie imensa pentru Petrolul, a respins de 2 ori senzational Bornescu
Min. 37: Galben Baird pentru exces de bucurie la marcarea golului
Min. 37: BAIRD MARCHEAZA : 1-0 PENTRU STIINTA ! A fost o faza de contraatac, Stanga i-a pasat lui Baird care dupa o preluare cu capul a patruns in careu si a sutat in stanga portarului de la 12-13 m
Min. 35: Din lovitura de colt plecam pe contraatac, Baird scapa doar cu un fundas in fata, dar suteaza imprecis de la 25 m
Min. 35: Corner pentru Petrolul
Min. 33: Dina joaca din nou slab; Craciunescu se descurca pe postul lui Mitchell (fundas stanga)
Min. 27: gazdele au mai echilibrat jocul, fara a se apropia periculos de poarta noastra Puteti comenta meciul si pe Chat
Min. 22: Dominam: doua cornere consecutive pentru noi Min. 18: Sut de la 3 m, intervine salvator Bornescu Min. 15: Un prim sfert de ora dominat de Stiinta, care a a vut trei ocazii mari de a inscrie
Min. 11: O prima ocazie si pentru Petrolul dupa o neintelegere intre Craciunescu si Bornescu
Min. 8: Ciuca reia cu capul, din nou retine portarul. Trei ocazii mari pentru Universitatea in doar doua minute!
Min. 7: Dina reia cu capul din 5, portarul gazdelor respinge incredibil
Min. 6: Petrolul la un pas de autogol! Se pare ca inca de la inceput arbitrul Deaconu va acorda cele 5% gazdelor: Velcovici a fost pe punctul de a lua galben pentru proteste
Min. 3: Am inceput mai bine I s-a acordat incredere din nou lui Dina, care face pereche cu Baird in atac
Min. 1: Inceputul partidei

Primele informatii de la flipper: spectatori circa 6 000 dintre care 600 de la Craiova; vreme buna, teren bun
MesajMesaj postat: Sat May 06, 2006 2:53 pm
Raspunde cu citat
Willi
Suporter
Suporter

1441 Lei grei
Items

Aderat24 Mar 2006
Mesaje32

Lion Excitement 1 Excitement Lion
Dupa cum a relatat flipper jucatorii au obtinut o victorie, cum se spune, muncita si meritata. Astfel au reusit sa demonstreze ca meritam sa jucam in Divizia A. E de remarcat ca atacantii (in special Baird) si-au facut datoria, lucru care nu s-a petrecut de multicel in situatii dificile. Apararea nu a mai dat-o bara desi se observa revenirea lui Craciunescu in echipa si a faptului ca el nu e prea adaptat la sistemul de joc.
Cele trei puncte sper sa aduca doza suficienta de incredere jucatorilor nostri. Le mai trebuie sa mai invinga in 3 meciuri pentru a asigura si din punct de vedere matematic promovarea. Va fi interesant cum ii va afecta pe petrolisti infrangerea avand in vedere ca o sa aiba meci greu in etapa urmatoare cu CS Otopeni (daca nu ma insel). Valcea a pierdut din nou si se indeparteaza de obiectivul propus.

P.S. Am auzit niste zvonuri conform carora au existat mici incidente intre suporterii si ca ploiestenii ar fi spart cateva geamuri la un autobuz. Sunt adevarate?
MesajMesaj postat: Sat May 06, 2006 2:57 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

ASTA DA REVENIRE!! SI TOCMAI LA PETROLUL, "DUSMANII DE MOARTE"!! Smile)))
NU TREBUIE SA NE MAI FACEM GRIJI PREA MARI IN PRIVINTA PROMOVARII....TREBUIE SA NE GANDIM LA CE VA URMA SI LA CUM VOM FACE FATA DIV. A...

MULTUMIM FLIPPER!!!
MesajMesaj postat: Sat May 06, 2006 4:12 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Declaratii dupa meci:
Adrian Mititelu considera ca am fost cu trei clase peste ei si puteam castiga cu 6-1. Craiova joaca un altfel de fotbal fata de celalalte echipe din serie si a demonstrat ca atunci cand se mobilizeaza, poate castiga orice meci. Mititelu considera ca lotul actual este valoros si poate creste si mai mult ca exprimare in teren. Se gandeste la 2-3 jucatori de transferat la vara pe posturile deficitare. Merge pe mana lui Stanga in prima divizie si va incerca aducerea unui consilier tehnic, din strainatate, pentru a a-l ajuta pe acesta.

F. Bercea (Petrolul) considera ca Petrolul a aplicat o tactica paguboasa si ca Multescu a aparat foarte bine, salvand echipa de la o infrangere chiar mai grea. Acuza maniera in care Rachita a pregatit meciul.
MesajMesaj postat: Sat May 06, 2006 11:53 pm
Raspunde cu citat
bogho
Suporter
Suporter

8373 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje46

din tribuna impresia a fost ca Universitatea a castigat mai usor decat arata scorul.
asa cum ziceam ceva mai devreme, Petrolul e o echipa norocoasa. toate actiunile lor au veni pe fondul relaxarii fundasilor nostri. Cu ceva mai multa atentie din partea acestora, gazarii nici nu ajungeau la poarta, dovada ca in prima parte a meciului nu au reusit decat cateva suturi de la distanta. Insa de fiecare data cand au ajuns in careu, a fost Bornescu la post.
Dupa meci Bornescu a devenit sef de galerie. MrGreen
MesajMesaj postat: Mon May 08, 2006 9:46 am
Raspunde cu citat
ukeloo
Lider galerie
Lider galerie

9163 Lei grei
Items

Aderat20 Sep 2005
Mesaje348

De-am mai avea un Bornescu ca si rezerva de portar, un Baird si un Stanga mai tanar am putea trage si la o cupa europeana la anul.
MesajMesaj postat: Mon May 08, 2006 5:22 pm
Raspunde cu citat
flipper
Presedinte de club
Presedinte de club

Vārsta: 30

17694 Lei grei
Items

Aderat01 Nov 2004
Mesaje840
Locatiecraiova

cred ca toti putem sa rasuflam usurati dupa meciul de la ploiesti, problema promovarii este ca si rezolvata, ramane de vazut cu cate etape inainte de final vom fi promovati matematic.
eu zic ca e posibil ca acest lucru sa se intample sambata viitoare la otopeni sau cel mai tarziu la meciul de acasa cu sibiul. nu prea cred ca petrolul are capacitatea de a castiga urmatoarele 3 meciuri.
insa pana atunci cel mai important este meciul care urmeaza, mai ales ca trebuie sa ne luam revansa in fata echipei antrenate de fane nanu.

PS: cu toate ca nanu este oltean, nu cred ca vom avea parte de un meci usor, si sper ca baieti sa se fi trezit din euforia victoriei de la ploiesti
MesajMesaj postat: Mon May 08, 2006 5:31 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

134014 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5187

Acest meci practic a inchis orice discutie nu numai privind promovarea dar si...valoarea noastra comparativ cu celelalte echipe.
Sa nu ne imbatam cu apa rece si sa nu uitam ca am fost cei mai buni la ..sat.
Pretentiile noastre sunt cu mult mai mari si le asteptam implinite in prima divizie: joc bun si rezultate pe masura.
MesajMesaj postat: Wed May 10, 2006 9:20 pm
Raspunde cu citat
BigBrother
Moderator
Moderator

Vārsta: 20

23821 Lei grei
Items

Aderat04 Mar 2005
Mesaje1309
LocatieSTREHAIA / CRAIOVA

flipper are dreptate...dupa cum s-a jucat prima repriza am vazut cu totii ca cei de la Campina nu s-au lasat prea usor invinsi....repriza a 2-a a fost de fapt cea in care jocul a fost transat....nu stiu in ce masura s-a jucat pe bune pana la final...k n-am vazut tot meciul...
Petrolul - Stiinta: opinii inainte si dupa meci
  www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> STIINTA » Sezon 2005-2006
Tu nu poti posta subiecte noi in acest forum
Tu nu poti raspunde la subiectele din acest forum
Tu nu poti edita mesajele tale din acest forum
Tu nu poti sterge mesajele tale din acest forum
Tu nu poti vota in poll-urile din acest forum
Toate orele sunt GMT + 3 Ore  
Pagina 2 of 2  
Du-te la pagina Precedentul  1, 2

Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect  

© Stiinta Craiova 2006
phpBB SEO