.  
Inregistrare FAQ Lista Membrilor Cautare www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index

www.stiintacraiova.com: Forum dedicat suporterilor Universitatii Craiova Forum Index -> JUCATORII » Arhiva » Plesan Du-te la pagina Precedentul  1, 2, 3  Urmatorul
Posteaza subiect nou  Raspunde la subiect
Navigare
Bine ati venit!

Timpul este acum Sat Aug 30, 2008 4:34 pm

Toate orele sunt GMT + 3 Ore
Utilizator:

Parola:

Send me a new password

Google search
Google
Ultimele topicuri
Statistici

Trafic
Linkuri
MesajMesaj postat: Wed Dec 29, 2004 4:31 pm
Raspunde cu citat
bluescorpion
Lider galerie
Lider galerie

0 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje321

scherzkeks ... da... memeu' alaturi de borcica se ''bat'' din cate se pare pentru titlul de bufoni grin sevil
MesajMesaj postat: Mon Jan 03, 2005 12:32 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Plesan tot mai aproapte de turci?

Un scurt articol pe aceasta tema in Gazeta Sporturilor
MesajMesaj postat: Sun Jan 09, 2005 6:47 pm
Raspunde cu citat
bluescorpion
Lider galerie
Lider galerie

0 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje321

Exclaim Info -> Fatih Gokşen: Pleşan să vină săptămîna viitoare

Responsabilul secţiei de fotbal a clubului Galatasaray, Fatih Gokşen, a declarat că mijlocaşul Mihăiţă Pleşan este aşteptat să se alăture lotului formaţiei antrenate de Gheorghe Hagi săptămîna viitoare, în cantonamentul de la Antalya, a anunţat cotidianul Milliyet. Gokşen a precizat că Pleşan este singurul jucător străin pe care Galatasaray şi-a propus să îl achiziţioneze în această iarnă. "Singura noastră problemă ar fi numărul mare de jucători străini din echipă, însă după ce îl vom împrumuta pe Saidou la altă formaţie, vom avea cale liberă. ", a spus Fatih Gokşen. Potrivit cotidianului Fanatik, Pleşan urmează să semneze un contract pe şase luni cu Galatasaray, avand drept de opţiune pentru încă doi ani.
MesajMesaj postat: Mon Jan 10, 2005 3:37 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Sigur, greu de tinut un jucator in conditiile actuale de la Stiinta.
Ce muzeu si-o mai trage staicu pe banii luati pe Plesan? Furious
MesajMesaj postat: Mon Jan 10, 2005 1:20 pm
Raspunde cu citat
bluescorpion
Lider galerie
Lider galerie

0 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje321

Exclaim Info -> Sabah: "Pleşan va semna marţi contractul cu Galatasaray"

Mihăiţă Pleşan este aşteptat, marţi, la Istanbul, unde urmează să semneze un contract cu gruparea Galatasaray, susţine cotidianul Sabah. Potrivit sursei citate, Galatasaray a decis să îl cheme pe Pleşan după ce mijlocaşul camerunez Alioum Saidou a ajuns la un acord cu FC Nantes în vederea unui transfer. Pleşan se va deplasa în Antalya pentru a se alătura lotului antrenat de Gheorghe Hagi, imediat după ce va semna contractul cu Galatasaray.
MesajMesaj postat: Mon Jan 10, 2005 9:03 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

La reunirea lotului a fost prezent si Plesan.

<<<"M-am prezentat la reunirea Universităţii deoarece pînă în acest moment nimic nu este sigur referitor la următoarea mea destinaţie. Aştept un semnal din partea impresarilor şi, dacă nu va fi să merg la Galatasaray, probabil voi rămîne la Universitatea. Totuşi sper ca acest transfer să se realizeze, pentru a nu apărea discuţii", a spus Pleşan.
Întrebat ce părere despre posiblitatea ca jucătorii de la Galatasaray să nu-l dorească în lot, Pleşan a declarat: "Îi înţeleg, poate la fel am proceda şi la Universitatea dacă un jucător străin ar veni să-i ia locul unuia dintre noi. Vreau să demonstrez prin joc că merit să ajung la Galatasaray şi nu voi dezamăgi. Aştept să fiu sunat, deocamdată sînt aici, mă antrenez, am vorbit deja cu medicul şi miercuri voi merge să fac vizita medicală". Patronul clubului Universitatea, Dinel Staicu, este convins că Pleşan se poate descurca la orice echipă din Europa. "Punctul meu de vedere l-am spus. Am semnat actele, iar acum îi aşteptăm pe turci cu răspunsul. Sînt convins că Mihăiţă poate face faţă la Galatasaray şi la orice echipă din Europa. Deocamdată este aici, iar dacă turcii virează banii în cont va fi liber să plece", a spus Staicu.>>>

Prosport, 10 ianuarie
MesajMesaj postat: Mon Jan 10, 2005 9:12 pm
Raspunde cu citat
bluescorpion
Lider galerie
Lider galerie

0 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje321

Exclaim Info -> Mircea Lucescu: „Este greu ca Pleşan să ajungă la nivelul lui Hagi”

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, luni, pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă", la plecarea spre Ucraina, că este greu ca Mihăiţă Pleşan să ajungă la nivelul lui Gheorghe Hagi.

"Este greu ca Pleşan să ajungă la nivelul lui Hagi. Hagi la 17 ani era un jucător aproape format. Să nu uităm că Hagi la 18 ani era căpitanul echipei naţionale, la 25 de ani juca la Real Madrid. Nu putem să-l comparăm pe Pleşan cu Hagi"; a comentat Lucescu.

Lucescu consideră că transferul lui Pleşan în străinătate poate valora două, trei milioane de dolari. "Depinde unde se vinde Pleşan. Dacă se vinde afară poate să valoreze şi două, trei milioane de dolari, depide de potenţialul echipei care-l solicită. În campionatul intern, eu zic că această sumă este exagerată şi poate crea mari probleme", a declarat Lucescu.
MesajMesaj postat: Sun Jan 16, 2005 6:20 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Hagi face presiuni asupra conducerii clubului Galatasaray pentru rezolvarea transferului lui Plesan.

<<<În ceea ce-l priveşte pe Pleşan, Galata s-a înţeles în principiu cu Universitatea Craiova pentru un împrumut pe 6 luni, în schimbul sumei de 500.000 de euro. Însă cotidianul "Hurriyet" susţine că responsabilii clubului şovăie pentru că au primit informaţii negative despre mijlocaşul oltean: "N-are alură de lider şi nici experienţă internaţională. E mai degrabă un atacant clasic, precum Karan şi Necati, iar ca el Galata are destui jucători în lot".>>>
Sursa: GSP, 16 ianuarie
MesajMesaj postat: Sun Jan 23, 2005 2:52 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Acuma se discuta despre ajungerea lui Plesan in alta zona a capitalei: dinamo. Daca nu-i jiji sa fie gigi...

O nota din Prosport:

<<Mihăiţă Pleşan ar putea ajunge şi la Dinamo
Mijlocaşul Universităţii Craiova, Mihăiţă Pleşan, are şanse ca din retur să evolueze pentru “cîini”. Impresarul Gică Popescu a cumpărat recent toate drepturile lui Pleşan, după ce pînă acum acesta era deţinut în coproprietate cu Ştiinţa. Dacă transferul la Galatasaray va pica, agenţii jucătorului încearcă o mutare-bombă la Dinamo. Deşi Cristi Borcea a negat, tranzacţia e posibilă.
mugurel.dumitru@prosport.ro>>

Deci, de la cine ar fi putut cumpara GP cealalta jumatate din...Plesan?
Daca nu e zvonistica ziaristica obisnuita in perioada de intersezon, inseamna ca firma de impresariat becali-GP merge superbine...care 'bine' sa ii tot tina... :mrgreen:
MesajMesaj postat: Mon Jan 24, 2005 2:45 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Se pare ca transferul lui Plesan la Galatasaray a cazut. Motivul ar fi tratamentul la care e supus O. Petre de catre suporterii Galatei.

Citat:
Star: „Hagi a renunţat la achiziţionarea lui Pleşan”
Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a renunţat la achiziţionarea mijlocaşului Mihăiţă Pleşan, deoarece se teme ca acest jucător să nu aibă parte de acelaşi tratament din partea suporterilor ca şi Ovidiu Petre, susţine cotidianul Star. "Tehnicianul român a anunţat conducerea clubului că a renunţat la ideea achiziţionării lui Pleşan deoarece protestele la adresa lui Petre l-au deranjat şi se teme ca mijlocaşul echipei Universitatea Craiova să nu aibă parte de acelaşi tratament", scrie Star. Cotidianul Fanatik notează că există speculaţii conform cărora conducerea clubului Galatasaray ar fi ajuns la un acord cu un alt mijlocaş străin, Ze Roberto (Bayern Munchen), care ar fi aşteptat, în zilele următoare, la Istanbul

Gazeta Sporturilor, 24 ianuarie
MesajMesaj postat: Wed Jan 26, 2005 5:46 pm
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Dupa unele ziare, dinamo ar da un milion $ pentru Pleşan.

Prosport
Citat:
Borcea: “Dinamo dă un milion $ pentru Pleşan”
Directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a declarat că “e dispus să plătească un milion de dolari pentru a-l transfera imediat pe Pleşan de la Craiova”. Deşi Dinel Staicu a spus de mai multe ori că jucătorul va pleca doar în străinătate, acesta a mărturisit că acceptă tranzacţia dacă-l primeşte în plus şi pe Bălţoi.
MesajMesaj postat: Wed Jan 26, 2005 10:57 pm
Raspunde cu citat
Adrian
Presedinte de club
Presedinte de club

985 Lei grei
Items

Aderat31 Oct 2004
Mesaje583
LocatieBucuresti

Oriunde, numai la Dinamo nu! angry
MesajMesaj postat: Mon Feb 07, 2005 6:15 am
Raspunde cu citat
Stiinta
Site Admin
Site Admin

135970 Lei grei
Items

Aderat30 Oct 2004
Mesaje5229

Din nou se transfera Plesan...

Citat:
PROSPORT

Aproape de Fener

La finalul amicalului cu formaţia Kyung Hee, din Coreea de Sud, Mihăiţă Pleşan a fost asaltat de o armată de jurnalişti de la Istanbul. Cei mai mulţi l-au întrebat dacă ştie de vreo ofertă din partea lui Fenerbahce.
În timpul conferinţei de presă ad-hoc, turcii s-au interesat dacă jucătorul mai are intenţia să se transfere în Turcia. “Îţi doreşti să evoluezi în Turcia, la Fenerbahce?” , “De ce crezi că a picat transferul tău la Galatasaray?”, au fost cele mai dese întrebări pentru Pleşan.

“Am valoare!”

“Nu mă aşteptam să fiu din nou în centrul atenţiei presei din Turcia. A fost o perioadă de linişte şi dintr-o dată atîţia oameni au venit pentru mine. Faptul că un om de talia domnului Uslu, vicepreşedintele lui Fenerbahce, se interesează de mine este un lucru mare. Ştiu că dumnealui a sunat personal la administraţia hotelului şi a cerut ca meciul nostru cu Slavia Praga să fie filmat. Este un lucru îmbucurător să te pomeneşti dintr-o dată din nou în centrul atenţiei, la tv, la radio, în ziare. Vreau să mă duc la Fener pentru a le demonstra celor de la Galatasaray că Mihăiţă Pleşan are valoare. Este o ambiţie în plus pentru mine”, a declarat fotbalistul oltean.
Mihăiţă este mulţumit de evoluţia Ştiinţei în Antalya şi crede că în primele trei etap